![]() |
|
![]() |
#2821 |
Ağaç Dostu
|
Biber tarlanız bereketli olsun, bu sene bahçeme daha el süremedim. Darmadağın halde üzgün üzgün bana bakıyor. Geçen sene kendim çimlendirdiğim pembe domates, biber ve salatalıklarımla hobi bahçem çoşmuştu. Komşular seneye bizde ekeceğiz bayıldık bahçene dediler. Demez olaymışlar, şimdi hepsi evlerinin yanlarını bellemiş fidelerini ekmiş bana "Aaaa sen daha ekmedin mi hala, biz neredeyse meyvelerini yiyeceğiz" diye laf çarpıyorlar. ![]() Kesin nazar değdi, nazar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili YeniGineciğim, bir de bitirebilseydim daha domatesler var sırada, bu sene hep geriden geriden gidiyor işler, gücüm kuvvetim yetmez oldu artık, sık sık rahatsızlanıyorum, dün geceden beri 39 derece ateşler içindeydim, bu gün acile gittim, bir iğne yedikten sonra kendime gelebildim. Bu gün öğleye kadar çok güzel yağmur yağdı, bütün yeşilliklerime çok iyi geldi, çok mutlu oldular, diktiğim biberler nasıl güzelleşmişler. Onların o güzelliklerini görünce her şeyi unutup ben de mutlu oluyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili zelish, darısı sizin bahçenize inşallah. Her şeyin bir vakti saati varmış ya hani, sizin bahçeniniz de vaktini bekliyor olmalı, bazen hepimizde olduğu gibi böyle bir isteksizlik oluyor üzerinde, bahar yorgunluğundan olsa gerek. Elbette bir gün sizde el atacaksınız, şimdiden kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili akçabardak'ım geçmiş olsun. ![]() Başlanmış iş bitmiş iş derler, yavaş yavaş inşallah bitirirsin. Benim fideler hâlâ saksılarında duruyorlar, tarlaya dikemedim; su yok. Birkaç gün daha bekleyeyim olmadı tek tek bidon taşıyıp dikeyim artık diyorum inşallah... Sana da rastgelsin inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
Sayın Akçabardak geçmiş olsun. fazla takmayın yavaş olsun, sonu keyifli olsun. Bir hafta geç yemeye başlarsınız biberlerinizi boşverin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Sayın Akçabardak; çok geçmiş olsun durmak yok yola devam, çalışan demir ışıldar bunu unutmayın ^^ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Sn. akçabardak geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. . Her şey çok güzel gidiyor devamını bekliyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
Ağaç Dostu
|
Sn. kerkenez Sn.dongyul Sn. Resulgur Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Dün biraz girdim foruma ama kendimi iyi hissetmeyince geri çıktım. Bu gün biraz daha iyiyim çok şükür, biraz dışarı çıkıp çiçeklerime bir göz attım, fotoğraf çektim, özlemişim bahçemi, çiçeklerimi, sizleri. Hepinize çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Ağaç Dostu
|
Çöplükten gül bahçesine dönüşen üçgenimizden birisi. ![]() Üçgenin içinde yok yok ![]() ![]() Yaz kasımpatılarım açmaya başladı, kışa kadar devam ederler açmaya artık. ![]() İstanbul ıspanağı da kendine yer bulmuş. Rüzgar tohumlarını götürdüğü her yerde boy gösteriyorlar. Yapraklar tam sarmalık olmuşlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Ağaç Dostu
|
Yaz bodur kasımpatım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Ağaç Dostu
|
Kokulu pembe gülüm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Ağaç Dostu
|
Yeni aldığım bilmece gülüm, tam açmış hali. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Ağaç Dostu
|
Ve yine yeni aldığım bir diğer gülüm. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Ağaç Dostu
|
Amarylislerimden... Kırmızımı salyangozlar yemişti ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dediğiniz doğru, kasımpatılar sonbaharda açarlar, bu hem bodur hem de Mayıs ayından itibaren açmaya başlayıp, kışa kadar açan türden. Solan çiçeklerini kesip temizliyorum yerine yeni çiçekler geliyor, yaz boyunca hiç çiçeksiz kalmıyor, çok ta kolay çoğalıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alemsiniz vallahi Sn. Resulgur, bu gülü satın alırken... satan kişi adını bilmece gül dedi, ben de gülümsemiştim ama çok ta hoşuma gitti. Bir de açık renklisi vardı ama bunu daha çok beğendim. Üzerine boya sıçramış gibi deyince dönüp bir daha baktım ve çok güldüm, sahiden çok güzel ifade etmişsiniz, gerçekten de üzerine boya sıçramış gibi duruyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Çok şükür iyileşmişsiniz Sevgili Akçabardak.Ben de yaz kasımpatısını sizden öğrendim.Görünüm aynı,bahçenizin keyfini çıkarmanız dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Geçmiş olsun Sn. akçabardak.. ![]() Ben de İstanbul Ispanağı ektim bu sene, büyük halinin nasıl olacağını görmüş oldum sayenizde.. Kasımpatın rengi de nasıl güzel bir sarıymış.. Güle güle seyredin, sağlıkla, huzurla, mutlulukla.. Sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili sevgihoca, o kasımpatı benim dert ortağımdır, senelerdir beraber yol aldık, o benim sırdaşım, dert ortağım, herşeyim senelerdir ne ben onu bırakabildim ne de o beni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili Jakin, en güzel çiçek mevsimi bu mevsim, her yer cıvıl cıvıl oldu, rengarenk güller, çiçekler yeter ki sağlık olsun. İstanbul ıspanağı ilk başta yaprakları büyük oluyor, çok güzel sarması oluyor, daha sonrasında yapraklar ufak oluyor, böreğe koy, kavurması, kayganası, çorbası her türlüsü olur, ağız tadıyla tüketmeniz dileğimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili gilan. Yaz kasımpatım evet tüm yaz boyu çiçekli, bir de bunu beyazı var böyle pamuk pamuk ama ona bir türlü ulaşamıyorum, bir zamanlar ondan da vardı elimde fakat ne olduysa onu kaybettim, şimdi de bulamıyorum artık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Geçmiş olsun abla kendine dikkat et. Hatırlıyorum o üçgenin eski halini , elinin değdiği her yer güzelleşiyor. Bir terasa yetecek çiçek olmuş . Ellerine sağlık. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim aleydiciğim dikkat ediyorum ama yinede mevsim geçişleri yorgunlukları sanırım, çok hassas bir bünyem var en ufak bir salgında çok sarsılıyorum. Esas sen nerelerdesin özledik seni ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Ağaç Dostu
|
Kalaların son çiçekleri Tomurcuğun biri solarken arkadan yeni tomurcuk geliyor ![]() ![]() Sırtını da dayamış mandalin ağacına, değmeyin keyfine ![]() ![]() Şunun güzelliğine bakarmısınız, ne kadar saf temiz, akça pakça... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Ağaç Dostu
|
Hazeranlar da açmaya başladılar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Ağaç Dostu
|
Erikler kütür kütür tam yemelik, ![]() Dalından koparıp dut yemesi pek hoş oluyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|