agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32914Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-02-2016, 20:07   #1
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Sevgili akçabardak, bahçenize kısaca göz attım. Bahçenizin yerleşimi çok güzel. Yeni verandanız da hayırlı olsun.

Kardelenlerinize bayıldım.
Biber tohumlarınıza da çok özendim. Tatlı kıl biber burada bulunmadığı için çok özlediklerimden. Siz de tam onun fotoğrafını koymuşsunuz. Umarım hepsi güzel güzel çimlenir.

Güzel bir bahar dilerim.

Sevgili gilan öncelikle sayfama hoş geldiniz, bahçem çok küçük ama yine de yetiyor, beğenmenize sevindim. Pergolalar ve veranda bitti ama daha tam detaylı toparlanamadık, veranda dediğimiz aslında bir açık balkondu. Şimdi üstünü kapattık önünü de cam balkon, yani katlanır cam yaptık.

Çok güzel oldu camları kapatınca sıcacık sera gibi oldu, artık tohumlarımı rahat rahat ekip çimlendirebileceğim. balkonun bir köşesini de çiçeklerim için ayıracağım. Toparlandıktan sonra fotoğraflarını buraya yüklerim.

Kardelenleri ben de çok seviyorum ama bulunduğum yer biraz ılıman bir iklim olduğu için biraz nazlılar. Serin bölgelerde daha güzel yetişiyorlar.

Evet biberlerimin tohumlarını da ektim artık, bu tür biberi ben çok seviyorum kahvaltıda çok seviyoruz. Tohum gönderebilirim eğer isterseniz.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-02-2016, 05:43   #2
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Evet biberlerimin tohumlarını da ektim artık, bu tür biberi ben çok seviyorum kahvaltıda çok seviyoruz. Tohum gönderebilirim eğer isterseniz.
Teklifiniz için çok sağ olun. Buraya yurt dışından tohum sokmak yasak. Ama şansıma sayın birnefestoprak Amerika'da Türk sebzelerinin tohumlarını satıyor. Seneye alıp denemek niyetindeyim.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025