Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Jakin
Sevgili akçabardak kuzineli, camlı köşenize bayıldım..
Sayfadan ayrılamıyorum bir türlü..
Keyifle, ağız tadıyla, mutlu günlerde kullanın..
Hele kestaneler.. Yarın da kuru fasulye yapmak lazım.. 
|
Teşekkür ederim sevgili Jakin, kendime hesap soruyorum şimdiye kadar 15 senedir ben bu balkonu neden bu şekilde yapmadım diye.
Aslında balkonları bu hale getirmemin sebebi o çirkin acımasız saksağan vardı ya hani turuncu liliumlarımın soğanlarını taşımıştı hatırlarsanız, işte onun yüzünden aklıma böyle bir şey yapmak geldi.
Musallat oldu bir kere vaz geçmiyor, dolanıp duruyor balkonun tepesinde gıcık şey
Kuru fasulye bir defa pişirip denedim çok güzel oluyor.