agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32914Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-03-2015, 15:38   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Sevgili akçabardak, bahar gelmiş maşallah bahçenize.. Kanayan kalpleri alıp almamakta çok tereddütte kalmıştım, tercihimi astilbe'lerden yana kullandım ve heyecanla bekliyordum ama siparişim iptal oldu. Hastalık riskine karşı gümrükten onay almamış astilbeler.. Sizin bebişler sorunsuz gelişirler inşallah, sağlıkla çiçeklensinler, sevgiler..

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-03-2015, 19:24   #2
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
Sevgili akçabardak, bahar gelmiş maşallah bahçenize.. Kanayan kalpleri alıp almamakta çok tereddütte kalmıştım, tercihimi astilbe'lerden yana kullandım ve heyecanla bekliyordum ama siparişim iptal oldu. Hastalık riskine karşı gümrükten onay almamış astilbeler.. Sizin bebişler sorunsuz gelişirler inşallah, sağlıkla çiçeklensinler, sevgiler..
Sevgili Sudenur, bahar yavaş yavaş gelmeye başladı ama çevre illere kar yağdığı için buralar da epey serinledi.

Kanayan kalplerimin şimdilik keyifleri yerinde, şimdilik saksıdalar ama çoğaltabilirsem bahçeye de dikmeyi düşünüyorum kışa dayanıklı bir bitki nasılsa... satışları hala devam ediyor ama hep seçilmiş diyorlar.

Astilbeleri hiç duymamıştım siz yazınca nette araştırdım gerçekten de çok güzel bir çiçekmiş, siparişinizin iptal olması iyi olmamış ama yapacak bir şey yok,bitkiyi görünce benimde çok hoşuma gitti gerçekten.

Gitti gidiyor da tohumları şu anda satılıyor ama tohumdan yetiştire bilirmiyim bilemedim alıp denemek lazım.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-03-2015, 20:09   #3
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Astilbeleri hiç duymamıştım siz yazınca nette araştırdım gerçekten de çok güzel bir çiçekmiş, siparişinizin iptal olması iyi olmamış ama yapacak bir şey yok,bitkiyi görünce benimde çok hoşuma gitti gerçekten.

Gitti gidiyor da tohumları şu anda satılıyor ama tohumdan yetiştire bilirmiyim bilemedim alıp denemek lazım.[/QUOTE]

Ben astilbe tohumu siparişi verdim . Yurtdışından henüz gelmedi tohumlar .Fidesi hiç aklıma gelmemişti .Güzelleştirici olarak bahçeye çok yakışacağını düşündüm . Umarım kolay çimleniyordur

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-03-2015, 20:42   #4
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Ben astilbe tohumu siparişi verdim . Yurtdışından henüz gelmedi tohumlar .Fidesi hiç aklıma gelmemişti .Güzelleştirici olarak bahçeye çok yakışacağını düşündüm . Umarım kolay çimleniyordur
Ben de bu gün duydum astilbe çiçeğini, sizin tohumlar gelsin bakalım yetişme durumu nasıl olacak ona göre ben de düşünebilirim sevgili aleydi, kolay gelsin inşallah başarılı bir şekilde yetişirler.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-03-2015, 21:30   #5
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Astilbeleri hiç duymamıştım siz yazınca nette araştırdım gerçekten de çok güzel bir çiçekmiş, gitti gidiyor da tohumları şu anda satılıyor ama tohumdan yetiştire bilirmiyim bilemedim alıp denemek lazım.
Tohumdan yetiştirme konusunda çok yeteneksizim. Yerinde çimlenir ve ellemez isem sorun olmuyor ama şaşırtırsam telef ediyorum hepsini. Kök araştırmaya devam..

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025