View Single Post
Eski 13-03-2015, 19:09   #1841
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili akçabardak'ım kolay ve rastgelsin inşallah. Yeni çiçekliğin çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
Biran kendimi ağustos böceğine benzettim; tabi sizleri de karıncalara. Çoğu çiçeğim dondu, bir kısmı çalındı, komşum vefat ettikten sonra öyle pek ekecek-dikecek yerim de kalmadı, ektiğim-diktiğim yerlerdekiler ekip-diktiğimle kalıyorum heba oluyorlar. Yani kısaca şimdilik çalışan karıncaları takip ediyor, izliyorum. Yine seninle dertleşeyim istedim bak!..

Ah sevgili YeniGineciğim 2 küçük bahçe ama nasıl yordu bizi sorma epey uğraştırdı, hele ön bahçeyle çok uğraştık o bitkiyi oradan al yerine gübre ve toprak yay ne kadar kalıcı bitki varsa oradan oraya taşıyıp adım adım ilerledik, eğil doğrul ne bel kaldı ne de bacak.

Evet arka bahçeye çiçeklikler yapıldı teşekkür ederim sağolasın, bir tane de hemen balkonun önüne yaptık bahçenin diğer yarısında kaldı orasını daha bitiremedik yağmur başlayınca bıraktık, bu gün hava kapalıydı ara ara yağmurluydu, bizde biraz dinlenmiş olduk.

Canımsın Ağaçlar nette olup ta hiç Ağustos böceği olur mu? bana göre burada hepimiz karıncayız, ne güzel bitkilerin var bak, sen onlarla ilgilenmezsen güzel güzel açarlar mı... olduğu kadarıyla seni çok iyi anlıyorum evet rahmetli komşunun desteği yok artık ama yapacak bir şey yok, çalınan çiçeklerine de çok üzüldüm, nasıl yapabiliyorlar, vicdanları rahat mıdır acaba... ne kadar ayıp etmişler çok kızıyorum böyle insanlara.

Derdine ortak olmaya çalıştım ama çalınan çiçekler için ne kadar üzülme desem de elimizde değil, büyütüp çiçeğini açsın diye gözünün içine bakıyoruz ve birileri gelip çiçeği götür... oh ne güzel, neyse olduğu kadar üzülme sağlığımızı da düşünmemiz gerekir. Sağlıkla mutlulukla kalın.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön