![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Alıntı:
Ortancalarınız maşallah çok sağlıklı gözüküyorlar, geçen hafta işyerinde bir arkadaşım bir saksı ortanca almış çiçekleri soluncak atmak üzereyken ben gelmişim aklına bana getirdi. İstersen senin olsun diye bende büyük bir memnuniyetle aldım. Eve götürdüm güzelce suladım sonra saksını büyüttüm şimdi bahçenin en gözde köşesine yerleştirdim ne dersiniz sizinkiler gibi güzel bir ortanca sahibi olurumuyum bende. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Sizin ortancanıza gelince sizin ellerinizden bakılırsa çok güzel gelişir elbette ki, baksanıza tam atılacakken size denk gelmiş, şanslı bir ortancaymış yaşama şansı varmış, yalnız bahçeye mi diktiniz yoksa saksıda mı anlayamadım şunun için soruyorum Ankara'nın kuru ayazında dışarıda kalması biraz zor olabilir, daha kuytu bir yerde ya da kapalı balkonda rahat geçirebilir diye düşünüyorum. Şimdiden bol bol çiçekli bir ortanca olmasını diliyorum. Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Alıntı:
saksıylan beraber bahçenin sabah güneşi alan bir köşesine koydum. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Selam 06dilek, saksıda olması sizin için de iyi olur, sabah güneşi alan yere koymanız da iyi olmuş çünkü ortanca pek güneşi sevmiyor yarı gölge de olabilir. |
|
|
|
![]() |
|
|