Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
O halde merakla bekliyorum sardunyalarını inşallah sevgili akçabardak.  Öyle duyuyorum korkutmak gerek diye. Ben de mi denesem ne.  Şimdi kendi kendime söylendim ımm bak açmazsan keserim seni.
Sevgili akçabardak yaşlandılar demişsin, peki budama yapmıyor musun? Balon çiçeği benim de çok hoşuma gitti ve ilk kez görüyorum. Güle güle büyüt bol bol çiçeklerini gör inşallah.
En son aldığın tohumların son durumları nedir, nasıllar?
Rastgelsin inşallah!..
|
Sevgili YeniGine bu mesajına daha sonra cevap yazarım diye es geçmiştim, sonra da unutuvermişim kusura bakma şimdi hatırladım.
Sardunyalarımı en kısa zamanda paylaşacağım, sardunyalarda budama yapmıyorum sadece sararmış yapraklarını ve yaşlanmış derken bir önceki seneden kalan bazı dalları soğuktan etkilenmişler ya da yaşlanmış ve körelmiş kel kel olanları aradan çıkartıyorum.
Balon çiçeğimi de yeni aldım, teşekkür ederim darısı sana inşallah.
En son aldığım tohumların bir kısmını ekmiştim, bazıları çıktı bazıları çıkmadı, çıkanların bazılarını saksılara şaşırttım.
Şimdi çıkanlara bakıyorum büyüyenleri tekrar şaşırtmam gerekiyor ama nedense bana bir bıkkınlık geldi, ilgilenmek canım istemiyor, bahçede yer yok, saksılara alsam saksıları koyacak yerim yok... yok yok artık tohum filan istemiyorum onlarla uğraşmak zoruma gitmeye başladı artık.
İşte sevgili YeniGineciğim senin için görüntülüyorum bu mızmız minikleri
Fırça çalısı
Bukadar fırça çalısını ne yapacaksam
Lobelya
Hüsnüyusuf
Geçen sene de bu şekilde çimlendirdim ama
ne hikmetse şaşırttıktan sonra bir bir çürüyüp öldüler
bir tane bile yaşatamadım

İnşallah bunları yaşatabilirim
Çikolata kokulu gilla kuş gözü
Mor acem lalesi