Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Maşallah maşallah, sabah sefalarına. Bendekiler henüz fide halindeler zira garibimler susuzluktan kuramak üzereydiler. Dün suladım, inşallah kurtulurlar da çiçeklerini de görebilirim.
Lisianthuslar da maşallah çok şirin görünüyorlar sevgili akçabardak. Ben bu bitkiyi bilmiyorum, inşallah sende büyüsünler bol bol çiçeklensinler ben de göreyim.
|
Teşekkür ederim sevgili YeniGinem evet sabah sefalarım çok güzel açmaya başladılar artık ta şu an sırıkların tepesine ulaştılar bile, ille de biz yukarıya doğru gideceğiz derlerse nereye uzatacağım onu bilmiyorum, bu gidişle evin duvarına çivi çakılır herhalde
Lisianthuslarımı da bahçeye indirdim şimdi ben de çok rahatladım, sırtımda bir yükmüş gibiydiler.
Bu bitkiyi ben 3-4 senedir ekiyordum, görmedim dediğinize göre gözünüzden kaçmış olmalı, çok güzel bir çiçek her rengi var açınca pek güzel oluyorlar da biraz nazlılar, çok zor yetişen bir bitki.
Senin fideciklerinde sulanmışlar inşallah kurtulanların çiçeklerini görmek nasip olur, her işte vardır bir hayır.