agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32914Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-05-2014, 14:02   #1261
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
./..

Tithonia

Paketin içinde 5 tohumdan bir tanesi çimlendi
Name:  DSCF4942.jpg
Views: 818
Size:  29.1 KB

Arkada görünen 3 yerde beyaz, pembe ve mavi
peygamber çiçeği... şaşırtmayı bekliyorlar...

Bahçe karnfili, bir kısmı çimlendiler.

Yer açelyaları, saksılara şaşırtıldılar...

Aster (karışık) hiç çimlenmediler

Name:  DSCF4943.jpg
Views: 778
Size:  32.5 KB

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-05-2014, 16:54   #1262
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Arkadaşlar bu gün semt pazarına gittim, huyum kurusun yine boş dönmedim
geçen hafta balon çiçeğinin mavisini almıştım, bu hafta da belki beyazını bulma ümidiyle
şöyle uzaktan da olsa çiçekçilerin oraya bir gideyim dedim...

bakın hangi rengini buldum

Name:  DSCF4952.jpg
Views: 790
Size:  55.1 KB

Nasıl beğendiniz mi?
Name:  DSCF4953.jpg
Views: 804
Size:  32.8 KB
Ben çok beğendim

Bu da geçen hafta aldığım
Name:  DSCF4954.jpg
Views: 772
Size:  41.6 KB

Yan yana olunca daha güzel ama
mavinin yanında beyazı da olsaydı...
Name:  DSCF4950.jpg
Views: 759
Size:  40.6 KB

Eski 28-05-2014, 17:40   #1263
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-02-2014
Fidelerinizi güle güle büyütün sevgili akçabardak Ben de bu sene yer açelyası, peygamber çiçeği ve kuşgözü yetiştirdim. Çok seviyorum böyle kır çiçeklerini. Balon çiçeği ise bir harika! Çiçekçilerde gözüm hep arıyor onu ama burada satan kimseyi göremedim. İnşallah beyazını da bulursunuz da üçlü çok güzel bir "combo" olurlar

YeniGine beğendi.
-Esin- Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-05-2014, 00:00   #1264
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kani DURSUN Mesajı Göster
Maaşaallah hepside çok güzeller.Ellerinize emeklerinize sağlık.
Sayın Kani DURSUN önce AĞAÇLAR net'e sonra bahçe sayfama hoş geldiniz, beğeniniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.

YeniGine beğendi.
Eski 29-05-2014, 00:15   #1265
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili akçabardak demişsin ya 'Sardunyalarım yaşlandı' onun için sordum budama yapıyor musun? Bazılarımız kışa girerken, bazılarımız kıştan çıkarken buduyoruz sardunyaları. Ben kıştan çıkarken budadım.

Fırça çalısı 'Ne yapacaksam bu kadar fırça çalısını' demişsin, okuyunca halimize, hallerimize çok güldüm inan ki... Maşallah ne kadar da güzel çimlenmiş bütün tohumların. Ama lütfen ne yap et hüsnüyusuflarına iyi bak. Ben 4 senedir hüsnüyusuf der dururum bu sene çok şükür Sayın s.serdar sayesinde edindim çok filizlendi elimde sadece 5 tanesi kaldı. Ve de çok sevdim. İsterim senden inşallah!..
Yeni balon çiçeğin hayrlı olsun rengi çok güzel, renk olarak bana göre çok güzel uyuşmuşlar, gönlüne göre inşallah beyazını da bulursun.

akçabardak beğendi.
YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-05-2014, 00:53   #1266
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili akçabardak demişsin ya 'Sardunyalarım yaşlandı' onun için sordum budama yapıyor musun? Bazılarımız kışa girerken, bazılarımız kıştan çıkarken buduyoruz sardunyaları. Ben kıştan çıkarken budadım.

Fırça çalısı 'Ne yapacaksam bu kadar fırça çalısını' demişsin, okuyunca halimize, hallerimize çok güldüm inan ki... Maşallah ne kadar da güzel çimlenmiş bütün tohumların. Ama lütfen ne yap et hüsnüyusuflarına iyi bak. Ben 4 senedir hüsnüyusuf der dururum bu sene çok şükür Sayın s.serdar sayesinde edindim çok filizlendi elimde sadece 5 tanesi kaldı. Ve de çok sevdim. İsterim senden inşallah!..
Yeni balon çiçeğin hayrlı olsun rengi çok güzel, renk olarak bana göre çok güzel uyuşmuşlar, gönlüne göre inşallah beyazını da bulursun.
Sevgili YeniGine dediğim gibi sardunyalarımı yukarıda yazdığım gibi bizim buralar biraz daha ılıman iklime sahip olduğumuz için sardunyalarım kışın da açmaya devam ediyorlar, ilk baharda saksıda olanlara bir temizlik bir çeki düzen veririm okadar ama bahçede olanlar zaten almış başını gitmişler daha şimdiden, kışın bazen soğuktan etkilenebiliyorlar o yüzden onlara daha çok acımasız davranıyorum, senin de dediğin gibi kıştan çıkarken ilk baharda ne var ne yok bütün uzamış dallarını kesip atıyorum kucak kucak, sadece 3-4 dal bir karış boyunda olanları ve en tazelerini bırakıyorum, kestiklerimi de isteyenlere dağıtıyorum.

Fırça çalısı gerçekten bütün tohumlar çimlenmiş, bir ya da iki hadi bilemedin 3-4 tane dikerim zaten yerim yok saksılarda yetiştirmeyi düşünüyorum, o yüzden demiştim bunca çalıyı ne yapacaksam diye

Hüsnü yusuflara çok iyi bakıyorum da yine de yaşatamıyorum, çok istiyorum ya bir şeyi ne kadar çok istersem ille de olmuyor, bu son şansım oldu oldu, olmadı paşa gönlünüz bilir derim biraz da tehdit ederim, gerisi onlara kalmış

Balon çiçeğinin bu rengi olduğunu bilmiyordum, beyazıyla mavisi olduğunu biliyordum ama varmış demek ki, görünce hiç kaçırırmıyım çok ta uygun fiyat (5TL.) hemen aldım. Teşekkür ederim dediğim gibi darısı sana inşallah.

YeniGine ve tarla kuşu beğendi.
Eski 29-05-2014, 01:11   #1267
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Tam şimdi sana ille de hüsnüyusuflara iyi bak diyecektim kiii... Fıskiyeler açıldı. İlk kez şu an. Maşallah diyeyim.
Özlemişim bu sesi.

Eski 29-05-2014, 13:01   #1268
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Kozmos çiçeklerim açmaya başladılar

Eklenen Resimler

Eski 29-05-2014, 13:03   #1269
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Zinnialar ilk tomurcuğunu gösterdi

Eklenen Resimler

Eski 29-05-2014, 13:06   #1270
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Dahliamın sürpriz rengi belli oldu

Eklenen Resimler

Eski 29-05-2014, 13:11   #1271
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Ruellia brittoniania - Meksika petunyası

Geçen sene edinmiştim ama çiçek açmamıştı, bu sene nihayet
çiçeğini görebildim.

Eklenen Resimler

Düzenleyen akçabardak : 30-05-2014 saat 09:41
Eski 29-05-2014, 13:13   #1272
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Son karede
Kala, çiçeği ve tohum kesesi bir arada

Eklenen Resimler

Eski 29-05-2014, 16:25   #1273
Yeni Üye

peyker's Avatar

Giriş Tarihi: 26-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili Emine Akman öncelikle bahçe sayfama hoş geldiniz diyeyim.

Hazeran çiçeği ile geçen sene tanıştım fakat bu sene kiler kadar gelişip güzel olmamışlardı.
Bu sene beni de şaşırttılar çok güzel çiçeklendiler ve tomurcuklanmaya devam ediyorlar yani bu gidişle çiçekleri kolay kolay bitmeyecek gibi görünüyor.

Yaprakları sizin de dediğiniz gibi çok hoş duruyor, geçen sene tam randıman alamadığım için çiçeklenme dönemi ne kadar sürdüğünü anlayamamıştım, bu sene hep birlikte göreceğiz inşallah.

Bahçe külü ise bu kadar boylandığını ben de bilmiyordum, aşağı yukarı yarım metre falan olur diye düşünüyordum ama maşallah aldı başını gidiyor ağırlığından dallarını da zor toparlıyorum, mubarek sanki sulak yerde yetişmiş gibi gelişti.
Çiçeklenmeleri daha yeni yeni başlıyor merak etmeyin en kısa zamanda sizin kisi de çiçeklenmeye başlar.
Sevgili akçabardak;
Bahçenizde dolaşmak gerçekten çok keyifli. En baştan başladım okumaya ve soluksuz olarak yarıladığmda biraz mola verdim Emeklerinizi inkâr etmeyen ve size en güzel ürünlerini sunarak teşekkür eden bir bahçeniz var, ne güzel.

Ben de 2008'de bahçe macerasına atıldım, çok da emek verdim; 2 sene kadar da keyfini sürdüm ama sonra bel fıtığı sebebiyle elimi üstünden çekince, bahçem bana küstü. Benim de hevesim kaçtı.

Bu sene tekrar bir heves işe giriştim. Aslında çok geç kaldım birçok şey için ama içim kıpırdamaya başladı bir kez; dönmek yok

Sizden duyduğum Zengarden'a, daha çok "sarıcı ve tırmanıcı" nitelikte tohumlar sipariş verdim, dün gece saat 02.30'lara kadar da ektim onları... Bir yandan okuyor, bir yandan beğendiğim bahçeleri gezip öğreniyor, ufkumu geliştiriyorum. Kimbilir; belki biraz hale yola girerse, fotoğraflarımla ben de katılırım aranıza

Sizden öğrenmek istediğim şu;
Hazeran ve Bahçe Külü tohumdan mı yetişti? Yoksa fide olarak mı diktiniz toprağa?
Ve;
Güneş mi seviyorlar, yarı gölge mi?

"Benim de olsun!" hastalığına tutulmaya başladım sanırım

Son olarak;
Alıntı:
Fırça çalısı
Bukadar fırça çalısını ne yapacaksam...
... Bütün tohumlar çimlenmiş, bir ya da iki hadi bilemedin 3-4 tane dikerim zaten yerim yok saksılarda yetiştirmeyi düşünüyorum...

foto için tık tık >>>
Çok güldüm; ben de yüzlerce beyaz ballıca tohumu ektim dün. hepsi çıkmaz ya, çıksam ne yapacağım diye... Gerçi okulların bahçelerine dikmeyi düşünüyorum, asla atamam

Siz de mümkün olsa da, Fırça Çalılarınızın fazlasını bize doğru atsanız

Selam ve sevgilerimle,

Sağlıklı ve keyifli bir sezon diliyorum.

peyker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-05-2014, 22:26   #1274
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi peyker Mesajı Göster
Sevgili akçabardak;
Bahçenizde dolaşmak gerçekten çok keyifli. En baştan başladım okumaya ve soluksuz olarak yarıladığmda biraz mola verdim Emeklerinizi inkâr etmeyen ve size en güzel ürünlerini sunarak teşekkür eden bir bahçeniz var, ne güzel.

Ben de 2008'de bahçe macerasına atıldım, çok da emek verdim; 2 sene kadar da keyfini sürdüm ama sonra bel fıtığı sebebiyle elimi üstünden çekince, bahçem bana küstü. Benim de hevesim kaçtı.

Bu sene tekrar bir heves işe giriştim. Aslında çok geç kaldım birçok şey için ama içim kıpırdamaya başladı bir kez; dönmek yok

Sizden duyduğum Zengarden'a, daha çok "sarıcı ve tırmanıcı" nitelikte tohumlar sipariş verdim, dün gece saat 02.30'lara kadar da ektim onları... Bir yandan okuyor, bir yandan beğendiğim bahçeleri gezip öğreniyor, ufkumu geliştiriyorum. Kimbilir; belki biraz hale yola girerse, fotoğraflarımla ben de katılırım aranıza

Sizden öğrenmek istediğim şu;
Hazeran ve Bahçe Külü tohumdan mı yetişti? Yoksa fide olarak mı diktiniz toprağa?
Ve;
Güneş mi seviyorlar, yarı gölge mi?

"Benim de olsun!" hastalığına tutulmaya başladım sanırım

Son olarak;

Çok güldüm; ben de yüzlerce beyaz ballıca tohumu ektim dün. hepsi çıkmaz ya, çıksam ne yapacağım diye... Gerçi okulların bahçelerine dikmeyi düşünüyorum, asla atamam

Siz de mümkün olsa da, Fırça Çalılarınızın fazlasını bize doğru atsanız

Selam ve sevgilerimle,

Sağlıklı ve keyifli bir sezon diliyorum.
Sevgili peyker öncelikle bahçe sayfama hoş geldiniz.
Bahçemde keyifle ve okuyarak dolaşmanız beni mutlu etti, beğendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum, bahçem her ne kadar küçük te olsa bize yetiyor çok şükür.
Bel fıtığınızdan dolayı ara vermişsiniz, çok geçmiş olsun önce sağlığımız daha önemli elbette maalesef o dert bende de var ama yine de kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum.
Zengardından aldığınız tohumlar en kısa zamanda çimlenirler, güle güle büyütün bitkilerinizi, bol bol çiçeklerini görmenizi dilerim, aramıza tekrar dönmeniz sizin açınızdan da çok iyi olmuş, güzelliklerinizin fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyeceğiz.

Hazeranlar tohumdan yetişiyor... bahçem fazla güneş almadığı için şu an yarı gölgedeler ve çok güzel geliştiler, bahçe külü ise çelikten çoğaltılıyor, güneşi seviyor her ikisi de beni hiç üzmüyorlar hiç bir özel bakım yapmıyorum, normal sularını veriyorum okadar.
Sevgili peyker amannn... bu bende de olsun hastalığı var ya çok kötü bir hastalık zaten burada Ağaçlar nette olmamız kim olursa olsun bu hastalığa yakalanmış demektir o yüzden size de geçmiş olsun.

Fırça çalısıyla birlikte bazı çiçeklerin tohumları adeta toz gibi olduğundan bu kadar çimleneceklerini hiç düşünememiştim, nasılsa bunlar çimlenmez deyip nevar ne yok hepsini döktüm toprağa, güzel çimlendiler yalnız bu gün bazı fideleri şaşırttım, onlara da bir göz attığımda aralarda ölenler olduğunu gördüm
lobelya da da aynı durum, sanırım biraz fire verecekler bu gidişle.

Fazla fire vermezlerse elbette ki sizlerin o tarafa doğru atılır, çok uzun yazdım ama umarım okurken sıkılmazsınız. Sağlıkla,huzurla sevgiyle kalın

Eski 29-05-2014, 22:39   #1275
Yeni Üye

peyker's Avatar

Giriş Tarihi: 26-05-2008
Sıkılmak ne demek, keyifle okudum cevabınızı; bilgilendirme için teşekkür ederim

Heyyamola'nın bahçesindeydim ben de, 29. sayfaya kadar geldim; maşallah oldukça bilgilendirici ve zengin bir bahçe orası da...

Yarın bahçeme gideceğim kısmetse... Bu ektiğim tohumları beklerken; biraz da hazır yetişmiş fidelerden edinip, geç olmadan toprakla buluşturayım diyorum

Yapacak çok iş var; hepimize kolay gelsin

peyker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2014, 09:53   #1276
Ağaç Dostu

SUDEM's Avatar

Giriş Tarihi: 14-05-2013
Aman Allahım..balkondaki 3-5 saksı çiçeğim açsında seveyim derken,1 tanecik açan sardunyamla dünyalar benim olurken sizdeki ruh doygunluğunu düşünemiyorum...vallahi tebrikler.tadını çıkarın.

SUDEM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2014, 13:38   #1277
Ağaç Dostu

aheste's Avatar

Giriş Tarihi: 04-07-2010
Sevgili akçabardak, yine ne güzeller açmış, çimlenen fideciklerini de güle güle büyüt, hep birlikte görürüz inşallah çiçeklerini. Mor renkli Meksika petunyası çok güzelmiş bayıldım, tohum yaparsa kaçırma, ellerine yüreğine sağlık.
Sevgiler...

akçabardak ve YeniGine beğendi.
aheste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2014, 20:29   #1278
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SUDEM Mesajı Göster
Aman Allahım..balkondaki 3-5 saksı çiçeğim açsında seveyim derken,1 tanecik açan sardunyamla dünyalar benim olurken sizdeki ruh doygunluğunu düşünemiyorum...vallahi tebrikler.tadını çıkarın.

Teşekkür ederim sevgili SUDEM

YeniGine ve SUDEM beğendi.
Eski 30-05-2014, 20:51   #1279
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste Mesajı Göster
Sevgili akçabardak, yine ne güzeller açmış, çimlenen fideciklerini de güle güle büyüt, hep birlikte görürüz inşallah çiçeklerini. Mor renkli Meksika petunyası çok güzelmiş bayıldım, tohum yaparsa kaçırma, ellerine yüreğine sağlık.
Sevgiler...
Teşekkür ederim sevgili ahesteciğim, tohumlarımın çiçeklerini görmek ben de çok istiyorum, hele de kuş gözü çiçeğini sevgili -Esin- in sayfasında gördükten sonra şimdi daha da çok istiyorum açmasını.

Meksika petunyası gerçekten de çok güzelmiş ben de çok beğendim, iyi ki edinmişim.
Geçen sene İstanbuldan yeğenimin bahçesinde (Facebook sayfasında) görünce kendisinden istemiştim, sağ olsun beni kırmadı 4-5 tane dal şeklinde çelikler göndermişti hepsi de tutmuştu ama kışın Ankara'ya gittiğimizde bahçemden söküp almışlar allahtan 2 kök bırakmışlar.
Tohum yaptığını bilmiyordum bu gün kendi başlığında tohum da yaptığını öğrendim, takip ederim bundan sonra. Sevgilerimle

Eski 30-05-2014, 21:07   #1280
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

[QUOTE=YeniGine;1288139]O halde merakla bekliyorum sardunyalarını inşallah sevgili akçabardak.

Sevgili YeniGine yeni edindiğim sardunyalarımın bir kısmı çiçek açtılar açanları senin için görüntülüyorum.
Daha çok küçükler ama olsun, en çok ta beyazından istiyordum onu da buldum, bir kaç renkte sardunyam oldu çok şükür.

Sakızlarım

Name:  DSCF4907.jpg
Views: 676
Size:  30.1 KB

Bu saksıya iki ayrı kök dikmişim
sonra da unutmuşum ta ki çiçek açınca hatırladım

Birisi bu renk
Name:  DSCF4908.jpg
Views: 691
Size:  27.9 KB

Diğeri bu renk
Name:  DSCF4909.jpg
Views: 640
Size:  28.5 KB

Düzenleyen akçabardak : 30-05-2014 saat 22:54
Eski 30-05-2014, 21:13   #1281
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Beyaz çiçekli sakızım
Name:  DSCF4910.jpg
Views: 649
Size:  42.9 KB

İlk açtığında beyaz oluyor
daha sonra bu renge bürünüyor
Name:  DSCF4911.jpg
Views: 672
Size:  40.5 KB

Koyu bordo
Name:  DSCF4912.jpg
Views: 645
Size:  38.4 KB

Eklenen Resimler

Eski 30-05-2014, 21:25   #1282
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Yeni edindiklerim
Name:  DSCF4898.jpg
Views: 648
Size:  34.7 KB

Beyazın çiçeği ne kadar güzel değil mi?
gece çekimi çok hoşuma gitti
Name:  DSCF4905.jpg
Views: 641
Size:  29.8 KB

Bu da çok tatlı bir renk
Name:  DSCF4900.jpg
Views: 637
Size:  37.0 KB

Yavru ağzı ama ışıkta biraz parlamış
Name:  DSCF4902.jpg
Views: 693
Size:  39.3 KB

Toplu halde ama 3 saksı daha var onlarda daha çiçek yok,
bunlara yeni saksılar almam gerekiyor
Name:  DSCF4913.jpg
Views: 665
Size:  37.3 KB

Eski 30-05-2014, 21:39   #1283
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Ve bahçede olanlar

Arka bahçedekiler

Mandalina ağacın altında,
sırtını da mandalinaya dayadı
biribirilerinden güç alıyorlar
Name:  DSCF4922.jpg
Views: 656
Size:  65.6 KB

Sağdaki duvara yaslamış sırtını,
diğeri de zeytinağacın altında
Name:  DSCF4921.jpg
Views: 717
Size:  66.8 KB

Ön bahçede olanlar
Bu garipler sağında dev gibi bir palmiye ağacı
solunda ise mandalina ağacı
gölgede bu kadar çiçek açıyorlar
Name:  DSCF4914.jpg
Views: 758
Size:  53.0 KB

Koyu katmerli pembe ama çok tembel
çiçekten çok yaprak üretiyor
Name:  DSCF4916.jpg
Views: 660
Size:  71.5 KB

Bunları da eşim yeni dikti.
Name:  DSCF4915.jpg
Views: 654
Size:  65.8 KB

Eski 31-05-2014, 00:47   #1284
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Sevgili akçabardak, zaten bahçedeki sardunyalarına boyuna posunu maşallah demiş idim, onları biliyorum. Ama saksıdaki sardunyaların da hem renkleri, hem de çiçekleri ile çok güzelmişler. Hele gece çekimi beyazına maşallah maşallah!..
Emeklerine sağlık...

Eski 31-05-2014, 17:20   #1285
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili akçabardak, zaten bahçedeki sardunyalarına boyuna posunu maşallah demiş idim, onları biliyorum. Ama saksıdaki sardunyaların da hem renkleri, hem de çiçekleri ile çok güzelmişler. Hele gece çekimi beyazına maşallah maşallah!..
Emeklerine sağlık...

Teşekkür ederim sevgili YeniGine dediğim gibi yeni edindiklerimden iki saksım daha var ama çiçekleri olmadığı için onları koymadım, bir tanesi katmerli çok güzel pembe, diğerini hatırlayamadım şu an açtığında görüntülerim. Seninde emeklerine sağlık

berçin ve YeniGine beğendi.
Eski 31-05-2014, 17:37   #1286
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Bu gün sabah erken saatlerde başlayıp saat 15'e kadar ara ara yağmur çiseledi, daha sonra da bir güzel güneş açtı.
Ben de yağmur çiselerken biraz fotoğraf çektim.

Yağmur yağmaya başlayınca bahçede gizlenen salyangozlar hareketlenmişler
bu vatandaş ta mandalina ağacının tepesinde gezintiye çıkmış
Name:  DSCF4966.jpg
Views: 683
Size:  58.8 KB

Eklenen Resimler

Eski 31-05-2014, 17:41   #1287
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Islak ıslak

Eklenen Resimler

Eski 02-06-2014, 11:50   #1288
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Bu gün hava çok kapalı, soğuk gök gürültülü ve yağmurlu.
Çok üşüyorum ama kapıyı açık tutuyorum ki yağmurun sesini duyayım
hem de seyretmeyi çok seviyorum.
Loş bir hava hakim, şu an çok güzel yağıyor, allah hayırlı yağmurlar versin diye
de duğalar ediyorum bir taraftan, hiç kimsenin bağına bahçesine,
bilhassa çifçilerimizin tarlalarına seralarına zarar gelmesin dilerim.

Yağmuru seyrederken biraz da bahçemden kareler görüntülemek istedim.
Yağmur başlamadan önce çekmiştim fotoğrafları.

Manolya çiçeği

Eklenen Resimler

Eski 02-06-2014, 11:54   #1289
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Glayorlerim de açmaya başladı

Eklenen Resimler

Eski 02-06-2014, 11:57   #1290
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Devam

Eklenen Resimler

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025