![]() |
|
![]() |
#1921 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Kanayan kalplerim sonunda çiçeklerini açtılar, Yeni evlendiğimde kayınvalidemin bahçesinde vardı Şimdi çok şükür benim de oldu. Üçü bir arada ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
şahane olmuşş ![]() ![]() bende edindim inşallah benimkilerde böyle olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Süper süper süper. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika birşey bunlar sevgili Akçabardak bende daha edinemeyenlerdenim güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim eneskrky, sen de edinmişsin hayırlı olsun güle güle büyüt, çiçeklendiklerini görmen dileğimle, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum sevgili günebakan, bakarsınız bir gün sizin de oluverir inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Ağaç Dostu
|
Sayfaya korka korka girdim ve korktuğum başıma geldi ![]() ![]() Biz aynı dönemde almadık mı, neden senin ki önce açıyor, ooof of ![]() Çat sesi geldi mi anne ![]() Evet şaka bir yana, yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gün ara ile almıştık gerçekten. Ankara ile Ayvalık sıcaklık farkı çok bariz belli oldu. Çünkü bendeki Kanayan Kalpler henüz tomurcuklarını yeni yeni göstermeye başladı. Sabreden derviş misali epey bekledik ama sonunda muradımıza erdik ve bulduk bu güzel bitkiyi. Senin adına çok sevindim anne. Bir de seninkiler solduğu zaman benimkilerin halâ açacak olmasına çok sevindim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili gülenmelek akçabardak bahçe son yorum gülenmelek görünce; 'Kanayan kalplerin kokusunu aldı onları görmeye geldi' dedim di, yanılmamışım. Hoşgelmişsin, bekleriz yine. Düzenleyen YeniGine : 04-04-2015 saat 01:02 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Neden korka korka girdin ki sayfama başına ne geldi, evet aynı dönemde aldık, önce benim kiler gelmişti ![]() İşte o yüzden benim k.kalplerim önce geldiği için önce açtılar... ne var bunda korkacak, kıskanacak balım şekerim. Senin de dediğin gibi bendekiler solarken sendekiler açacak, açtıktan sonra paylaşırsın umarım, ben senin kileri nasıl geliştiklerini hiç görmedim, şaka bir yana gerçekten sabreden derviş muradına erermiş, senelerdir istiyorduk biz bu bitkiyi. Sana şunu hatırlatayım öyle senin dediğin gibi birileri solarken diğerleri açacak, şimdilik öyle kolay kolay solacak gibi görünmüyor, niyetleri de yok seni iyice çatlatayım... tepelerinden yeni dal veriyorlar ve hemen dalın dibinden tomurcuk sapı veriyor yaaa... Hayırlısıyla bir iki hafta içinde senin kiler de açmış olurlar merak etme gülenmeleğim, onlara iyi bak hepinizi öpüyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bayildim kanayan kalplerinize cok guzeller,.Bahcem olsa bende de olsun isterdim ;( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili sonkez, benim kiler şimdilik saksıdalar bahçeye dikmeye kıyamadım başlarına bir şey gelecek diye. Düzenleyen akçabardak : 04-04-2015 saat 19:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Kanayan kalpleriniz çok güzel gözüküyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim kiler 27 Şubatta gelmişler aynı gün de dikildiler, epi topu bir ay içerisinde açmış oluyorlar, sizin kiler de Mayıs başında açmış olurlar sanırım, bol şans dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Ağaç Dostu
|
Çalışkan arıcık, epey hasılat toplamış akşam eve boş dönmeyecek ![]() Karahindiba, çok faydalı bir bitkiden polen taşıyıp kaliteye bir kat daha kalite vererek ortaya çok çok faydalı bal yapacak yapmasına da sahipleri bu kaliteye hile katmasalar da bizler de faydasını görsek... ![]() ![]() Bir çiçek, bir de dünyadan haberi olmayan masum bir arı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Ağaç Dostu
|
Saksıda ki hasekilerim ![]() Mis zambağım sanırım açmaya hazırlanıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Ağaç Dostu
|
Güvem eriği (Çakal eriği) tomurcuklanıp çiçeklerini açmaya başladı ![]() Mürdüm eriğinin biraz küçük olanından saksıda olmasına rağmen maşallah nasıl da çiçeklendi. Çiçeklerini inşallah dökmez diye düşünüyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Ağaç Dostu
|
Bebiş çuha sürpriz çiçeği ile beni çok mutlu etti Sarı çuha ile beyaz çuhaya tozlama yapmıştım İkisinin karışımı bakar mısınız şu güzelliğe şu zerafete, şu çizgilere desene bayıldım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Ağaç Dostu
|
Ve geldik lalelerin sürpriz renklerine, arada verilmiş bir sözüm vardı ama... ![]() Beni affet laleci_03 kardeşim sözümü üzülerek tutamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Söz vermiştim http://www.agaclar.net/forum/1366517-post1881.htm http://www.agaclar.net/forum/1366555-post1885.htm Ama olmadı, lakin bir şansın daha var laleci_03 açmayan bir sürpriz daha var, şansın ona kaldı ![]() ![]() Açmaya çalışan diğer lalelerim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
O nasıl söz Akçabardak ablam canın sağ olsun en azından benim tahminim tutmuş oldu hem nasıl olsa Telato ağabeyimden bir söz daha geldi ya ![]() ![]() Neyse son laleye de bir umut bağlayalım o zaman ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Bende takipteyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili akçabardak'ım lalelerine maşallah... Ama ama çuhana bayıldım, çok güzel gerçekten, ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Ağaç Dostu
|
Anlaştık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili YeniGineciğim, bebişlerden bir tane daha açmak üzere bakalım o nasıl bir sürpriz yapacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Ana-kız çok tatlısınız.. ![]() ![]() Not: Çiçeklerinize kocaman maşallah.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Çiçeklerimi beğendiğin için de ayrıca teşekkür ederim. Sevgiler selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Ağaç Dostu
|
Lalelerimin son durumları Yavaştan kısacık ömürlerini tamamlıyorlar ![]() Bir iki gün sonra çiçeklerini kesip, önümüzde ki sene için yavru soğanlarının irileşmesi için yaprakları sararıncaya kadar 15 günde bir potasyum ağırlıklı sıvı besin vermeyi düşünüyorum, bu uygulama bu sene ilk defa denemem olacak ![]() bakalım sonuç ne olacak. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Çok zarifler Sevgili Akçabardak . Sonra söküyormusunuz saksıdan . Benimkiler baya bir yavrulamışlar . Yavruladıklarında saksıya sığmazlar gibi geldi .Nasıl bir ortamda saklıyorsunuz . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet yapraklar tamamen kuruduktan sonra söküp limon fileleri ya da bez torba içinde, gölge ve havadar serin bir yerde Ekim-Kasım ayına kadar bekletiyorum sevgili aleydi. Bahçede olursa 3 senede bir (yavrular çok çoğaldığı için) söküp yavruları büyüklüklerine göre ayırıp tekrar dikiyordum. En son 2012 de bahçede ne kadar lale var ise hepsini söküp irili ufaklı yavruları ayırıp uzun saksılara dikmiştim ama geçen sene tekrar söküm zamanında ameliyat olmuştum o yüzden ilgilenememiştim, aynı saksıda 2 sene kalmış oldular ama çiçek açmadılar, yapraklarının kurumasını bekliyorum, sonra sökeceğim ama sonra nereye dikileceklerine daha karar veremedim bahçenin küçük olmasından dolayı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Ağaç Dostu
|
Lavatera (Pamuk Çiçeği) Yaklaşık 4 metre uzunluğunda bir sıra halinde ektiğim Pamuk çiçeklerim 6 günde çimlendiler, 12 Nisan da ekmiştim, 18 nisanda çimlendiler. Elimde ne kadar tohum varsa ne olur ne olmaz diye hepsini de ektim, hepsi de çıkmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Ağaç Dostu
|
Ekinezya Bahçede toprak altında olanlar yavaş yavaş yüzlerini göstermeye başladılar ![]() Ekinezyalarım geç kalınca epey endişelenmiştim dondular diye, üzerilerne birde toprak ilavesi yapılınca tamamen kaybettiğimi düşünmüştüm ama sonunda çıktılar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|