View Single Post
Eski 04-04-2015, 00:32   #1929
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek Mesajı Göster
Sayfaya korka korka girdim ve korktuğum başıma geldi
Biz aynı dönemde almadık mı, neden senin ki önce açıyor, ooof of
Çat sesi geldi mi anne

Evet şaka bir yana, yanlış hatırlamıyorsam 2-3 gün ara ile almıştık gerçekten. Ankara ile Ayvalık sıcaklık farkı çok bariz belli oldu. Çünkü bendeki Kanayan Kalpler henüz tomurcuklarını yeni yeni göstermeye başladı.
Sabreden derviş misali epey bekledik ama sonunda muradımıza erdik ve bulduk bu güzel bitkiyi. Senin adına çok sevindim anne. Bir de seninkiler solduğu zaman benimkilerin halâ açacak olmasına çok sevindim
Yooo çat sesi duymadım ama akşamdan bu yana kulaklarım sürekli çınladı

Neden korka korka girdin ki sayfama başına ne geldi, evet aynı dönemde aldık, önce benim kiler gelmişti 2 gün sonra da senin kiler gelmişti.

İşte o yüzden benim k.kalplerim önce geldiği için önce açtılar... ne var bunda korkacak, kıskanacak balım şekerim.

Senin de dediğin gibi bendekiler solarken sendekiler açacak, açtıktan sonra paylaşırsın umarım, ben senin kileri nasıl geliştiklerini hiç görmedim, şaka bir yana gerçekten sabreden derviş muradına erermiş, senelerdir istiyorduk biz bu bitkiyi.

Sana şunu hatırlatayım öyle senin dediğin gibi birileri solarken diğerleri açacak, şimdilik öyle kolay kolay solacak gibi görünmüyor, niyetleri de yok seni iyice çatlatayım... tepelerinden yeni dal veriyorlar ve hemen dalın dibinden tomurcuk sapı veriyor yaaa...

Hayırlısıyla bir iki hafta içinde senin kiler de açmış olurlar merak etme gülenmeleğim, onlara iyi bak hepinizi öpüyorum.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön