![]() |
|
![]() |
#1894 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nazik cevabınız ve güzel önerileriniz maalesef dikkatimden kaçmış, özür dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hk50; maşallah ben zaten hasat fotoğraflarına bayılıyorum, severek izliyorum. Bereketi bol olsun inşallah... Afiyet, bal şeker olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | |
Moderatör
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fotoğraflar güzelde Sn YeniGine. Birde bu sıçaklarda çalışmak olmasa.Ama mecburiyet var,dalda koyamazsın. Dileklerinize teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Ağaç Dostu
|
Tohumlar geleneksel yöresel tohummuş.Tohumları gözlüğün üstünden bakan nesli tükenmekde olan bir ihtiyar satıçıdan aldım.Bir kaç seneye kadar yok olur,bulamazsınız kıymetini bilin diyede tembih ediyordu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
Alıntı:
kolay gelsin kompostolukları beüendim kavanozda kompostolukları nasıl saklıyorsunuz yapılışını anlatırmısınız |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
Alıntı:
ayrıca üzüm çelikleri ni göndereceğiniz zaman birkaç tane de kabak tohumu isterim saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Budama zamanı ne kadar istersen o kadar gönderirim.Tek sorun unutma.Not alıyorum ama ne olur ne olmaz?Hatırlatmakda fayda var. Vişnenin saklanmasına gelince,Yıkanmış ve sabları ayıklanmış vişneler kavanoz şişelere konup su ile dolduruluyor.Bir çay kaşığı toz şeker atıp ağzını kapatıyıorsun.Sonra bir kazan içine dolu şişeleri yerleştirip su koyuyorsun.Kazan içindeki su 1.5 saat kaynatıyorsun.Sonra öylece soğumaya bırakıyorsun.Sonra şişeleri serin bir odaya alıyorsun.Böylece iki yıl tazeliğini korumuş oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumunu alabilsek.Elbette gönderirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim.Bu basit uğraşlarda olmasa herhalde bahçeyi terkederiz.Zira sıkıntı büyüklerde.Bir tarafı biçiyor,çapalıyor,yoluyorsun,diğer tarafda yemyeşil yabancı otlar gelişiyor ki, işte ozaman illallah çekiyorsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|