![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn sarin, Bu bitki sıçakdan meyve tutmuyor.Ancak kışın sizin oralarda meyve vermeye devam eder sanırım.Zira bu bitkinin gövdesi sağlam kalırsa uzun yıllar ağaç gibi yaşamaya devam ediyor.Normal budayıp gerekli besinleri verip gelişmesini sağlamak. Bizde olmuyor.Soguklar -40 dereceleri buluyor. Bu yıl değişik bir uygulama yapıyorum.Sonucunu bekleyip görecegiz. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Nasılda lezzetlidir onlar şimdi..... Afiyetle tüketin ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Hasadınız bol olsun Sn. Hk50. Sağ uçtaki mor lahana da ilginçmiş. Farklı bir cins herhalde. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yörede mor laha deniliyor.Sarması yemeği,salatası olduğu gibi,Turşu kurulumundada kullanılıyor.Diğer lahanadan lezzetide farklıdır. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Daha ufak, daha sıkı olan genelde salatalarda ve kıyma turşu yapımında kullanılan cinsini biliyorum fakat bu cins farklıymış. Afiyet olsun Sn. Hk50... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sayın hk50, lahanalar çok güzel görünüyor, bu lahanaların yanında kırmızı lahana ekmişsiniz? Bir tanesinin rengi ondan kırmızı olmuş diye düşünüyorum... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn vehibe, Doğrudur.Ben bunların tohumunu Mor karnabahar,mor lahana diye almışdım.Beraberde ekildi.Profosyonel lahanaçıda olmayınca her değişik rengi yetişdirmek ayrı bir has veriyor insana. Hürmetler. |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Bereket dediğimiz bu işte!.. Allah ziyade etsin. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu fidancıklar Badem.Tamamı çekirdekten çıkmışdır.Badem çekirdeklerini pazarda badem meyvesi satan yaşlı bir bayandan aldım.1/2 Kğ 80 Adet ti.Direk getirip ektim.Mart ayında hepsi çıktı.2 yıl sonrada bu hale geldiler.Aşı ve yer değişimi yapılmadı.Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Sabit yerlerine dikmiye çalışaçağım. Sanırım Meyve sebze gül çiçek derken yeni bitki yetişdirme sezonunada girdik. Tecrübeler bilğiler konuşulması dileklerimle. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2012
|
Alıntı:
Şu biberler dalında çürümeye bırakılır mı sayın hk50 Hanımınız iyi yapmış.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn FKY100, Dalında bırakmayı bizde istemeyiz ama toplayan yiyen olmayınca.Etrafındaki insanlarında hepsinin var.Başka yerlerede biz götüremeyiz. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Venüs sinek kapan zor bitkidir... Bol güneş saf su asidik bir torf nem ister... Bu günlerde kış uykusuna yatmazsa gelecek sene hastalıklara karşı dirençsiz olur... Forumun etobur bitkiler bölümününe bakın derim... http://www.agaclar.net/forum/etobur-bitkiler/938.htm linke ve diğer linklere bir göz gezdirin.... |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|