![]() |
|
![]() |
#1531 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Hayrolsun Sayın hk50 "Bahçeyi Geride bırakarak göçü yüklemiye başladık.Kısmet neresi ?" demişsiniz bir de. Nereye gidiyorsunuz böyle? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn sarin, Bu bitki sıçakdan meyve tutmuyor.Ancak kışın sizin oralarda meyve vermeye devam eder sanırım.Zira bu bitkinin gövdesi sağlam kalırsa uzun yıllar ağaç gibi yaşamaya devam ediyor.Normal budayıp gerekli besinleri verip gelişmesini sağlamak. Bizde olmuyor.Soguklar -40 dereceleri buluyor. Bu yıl değişik bir uygulama yapıyorum.Sonucunu bekleyip görecegiz. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn vehibe, Doğrudur.Ben bunların tohumunu Mor karnabahar,mor lahana diye almışdım.Beraberde ekildi.Profosyonel lahanaçıda olmayınca her değişik rengi yetişdirmek ayrı bir has veriyor insana. Hürmetler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kışın bizim düzen biraz göçebe hayatına benziyor.Dört ile gidiyoruz.Her birinde 20 gün kaldınmı bahar geliyor.İnsanın dört evladı olurda bunlarda ayrı ayrı dört vilayette ikamet ediyorsa?? Esas ikamet ettiğimiz yer Niğde ama çok kalamıyoruz.Onun için öyle yazmışdım. Saygı ve Hürmet |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Alıntı:
Ne mutlu size, en büyük ve en değerli servete sahipsiniz. Kutlarım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Sn Ben fakir. İnsanın malı mülkü insana mutluluk veriyor gibi geliyorsada bence vermiyor.Yaş kemale erinçede sana düşman oluyor.Ama eğitimi tamamlamış insan gibi insan olmuş evladın vede torunların verdiği mutluluk hiç bir şeyle değişilmiyor sanırım. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayır,hayır sn YeniGine, Kıış dönemi bahçenin karlarla kapanmış fotografları,benim önceden stokladığım fotoğraflar.Kardan kışdan dışarı çıkılamazken,ilkbaharı yazı hatırlatan fotoğraflar. Nerelerede gitsek yapılaçak başka iş olmayınca Ağaçlar net te dostlarla yazarak okuyarak seyrederek vakit geçireçeğiz.Çünkü başka yapaçak iş de olmayınca. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Bereket dediğimiz bu işte!.. Allah ziyade etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Ağaç Dostu
|
Bu fidancıklar Badem.Tamamı çekirdekten çıkmışdır.Badem çekirdeklerini pazarda badem meyvesi satan yaşlı bir bayandan aldım.1/2 Kğ 80 Adet ti.Direk getirip ektim.Mart ayında hepsi çıktı.2 yıl sonrada bu hale geldiler.Aşı ve yer değişimi yapılmadı.Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Sabit yerlerine dikmiye çalışaçağım. Sanırım Meyve sebze gül çiçek derken yeni bitki yetişdirme sezonunada girdik. Tecrübeler bilğiler konuşulması dileklerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Ağaç Dostu
|
![]() Venüs sinek kapan zor bitkidir... Bol güneş saf su asidik bir torf nem ister... Bu günlerde kış uykusuna yatmazsa gelecek sene hastalıklara karşı dirençsiz olur... Forumun etobur bitkiler bölümününe bakın derim... http://www.agaclar.net/forum/etobur-bitkiler/938.htm linke ve diğer linklere bir göz gezdirin.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|