agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-07-2011, 21:48   #28
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 24-11-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 617
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sebnem&mircan Mesajı Göster
Dun sizin sayfanizin ucuncu sayfasinda kalmistim bu gun devamini okudum. Bende sizinle ayni fikirdeyim ve sizin dusuncelerinizi cani gonulden destekliyorum. Uyarilarinizi hatirliyorum o zaman pek anlam verememistim ... Tadi, kokusu aklimda kalmasi sebebiyle ve domates yerken balik tadi gelmesi sebebiyle, yetistiricilik yapmak gibi bir firsatim imkanim olmamasinin yaninda icimde hep organik (kendimce) sebze yetistirme arzusu vardi. ... Ne kadar basarili olurum orasinida sezon sonunda gorecegiz artik )

Siz ve sizin gibi dusunen insanlarin cogalmasini ... Saygilar
sayın sebnemmircan
değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. benim gibi insanların varlığını duyunca ben bile şaşırıyorum bazan. örneğin, geçenlerde duydum; bir ihtiyar bulabildiği tüm asmalardan bir bahçe yapmış ve bırakıp gitmiş, geri kalan insanlar ise değerini bilememiş.
bu arada, hiç meraklanmayın içimizde halen ilk kez toprağa bu kadar yakınlık duyan insanlar da var ve onlar da birşeyler yapmaya çalışıyorlar. olmaz diyen bir sürü üstadımız var ama maydanozlarımı şaşırtma yapıyorum.
esen kalın,
saygılar

mavikartal5 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025