Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi HuYSuz
Sayın sebnem&mircan koltuk alma ile ilgili sorunuz gözden kaçmış sanırım. Yakın zamanda bende tepe noktasına yakın olan koltuk alımı için aynı şeyi sormuştum ve tesadüf eseri forumda varolan domates gelişimleri hakkında ki konularda gelen yeni yorumlar koltuk alımının önemi hakkındaydı. Hatta yine farklı başlıklarda tepe noktasıyla ilgili yorumda gelmiş ve sonuç aynı olmuştu yani alınması yönünde. Benim soruma gelen cevap hariç tabi  Kısaca söylemek gerekirse neredeyse okuduğum her yorum koltuk alımının yapılması yönünde.
Bu konuda son okuduklarımdan ve neden niçin şeklinde cevap yazan Sayın danışman_32 nin yazısı aşağıda ki gibidir.
Ben kıyamadım pişmanım siz acımayın 
Sevgiler.. Saygılar..
|
Oncelikle hos geldiniz huysuz. Anladigim kadariyla sizde benim gibi ezbere degilde arastirmaci sebzecilerdensiniz

Dikkatiniz icin ayrica tesekkur ederim. Kesin cevap gelmedigi icin karar verememistim. Ama sizin cevabiniz dogrultusunda yarin koltuk alma isinide halledeyim bahceye gitmisken..
Sizin resimlediginiz domates rr sanirim hemen hemen ayni tarihlerde ekmisiz ama benimkiler sizin rr nin yaninda cuce gibi kaldi. Ama ciceklenmeye basladi. Bu boyda ciceklenen bitki stresten ciceklenir **** meyveye durar diye okumustum. Acaba streslimi rr yoksa normal seyrindemi