![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
amin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Alıntı:
![]() Ben de sürekli düşünüyorum. Bu durumda yapacağımız 2 şey var bence, 1. Fıskiyeleri doğru noktalara ayarlanmış şekilde yerleştirip, sıra sıra dolaşacağız. 2. Çiçeklik alanlara boydan boya hortumu delip, idareten damlama sulama yapacağız. Benim çarem bu ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nurgül,taşı kırdırmak çok maliyetli olacak.taşı döşeyen ustayı çağırdık harcı borcu geçecek. sonrasıda pürüzsüz olmalı ama yama olacağından pürüz olur dedi. ama önerdiğin 1.şık iyi olur çimlere.bi hortum bide fıskıye başlık tamamdır..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
|
Diğer üyeler gibi bizde bu haftasonu faaliyetteydik.Yan tarafta ki boşluğa bi çiçek tepesi yapmaya karar verdik.petunya,hercai menekşe ve aslanağzı ile renklendirdik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
|
Önce bi kasada poz verdiler,güzel resim yakalamak için zavallılar şekilden şekile girdiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
Doğal halleriyle çok güzeller ama......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
çiçek tepe,,,,,,, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
|
bahçemizdeki diğer çiçeklerimiz,bodrum papatyasındaki ahenge bakın,çok güzelllll |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
|
En sonunda bugünde gübre alıp çimeni ektik.Etraf kirlendi,,,,,,,, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bettycim ve Sevgili berrinb nin tavsiye ve önerileri üzerine Sedum Sieboldii de yer değişikliği yapıp küpte yerini aldılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
|
Taze nohutu çok seven kızım için ektiğimiz nohutlar büyüyor....soğanlarımızda öyle...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Ağaç Dostu
|
Füsun Hanım,elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz.İnşallah güzel oluyodur.Aslanağzının bodurmu olduğunu bilmiyorum.Karşıyakadan aldık,boyları kısa ve üzeri tomurcuk dolu. saygılar....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Amanda aman gene çok işler başarmışsın helal olsun hemşerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
sayın hanndan hernekadar yazmıyosamda tüm bahçeleri hergün mutlaka gezerek takip ediyorum bahçeniz her şeyiyle mükemmel yalnız 338 nolu mesajda bana göre hani kümbet bitti dedinizya keşke bitmeyip operasyon başlasın aşamasında kalsaydı o görüntüden her nedense acayıp etkilendim ve onu hep o şekliyle hayal edeceğim sağlık ve huzur içinde çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, sevgili cemo, Sevgili Fatma sunay ve sevgili r.ali. Efendim,sizler gibi üstadların beğenmesi benim için bi şereftir.elbette bir çok yerde vardır bu kümbetten,o bölge en iyi böyle değerlendirilir diye yaptık çiçekli tepeyi ![]() r.ali babamın elinde çapa ve çiçekler ,,,,,,,bi doktorun hastasına yaklaşımı gibi geldi bana resmin adını öyle yazdım.Beğenmenize sevindim ![]() s.durul bahçe toprağımız güzeldi ama inşaattan kalan mucurlar fln var.onlarıda bi ayıklayabilsek güzel olacak, ilginize teşekkürler,sevgiler......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Sayın Handan hanım; Evinizde bahçenizde çok güzel olmuş .Eşimle sayfa sayfa gezdik. Çok beğendik çok.Allah güle güle oturmak nasip etsin.Güzel günlerde ailecek keyfini çıkarmanız dileklerimizle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Ağaç Dostu
|
Allah cümlemize nasipetsin.Sizinde inşaat süreci zor oluyodur elbet.siz naptınız ektinizmi tohumları,mayıs 10 da ekicem demiştiniz.bizim ektiklerimiz çimlendi. eşinize saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Sayın hanndan; Bahçeniz hayırlı olsun. Tel boyundaki çit bitkisi mazı türü mü? Çok sık ve tele yakın. İlerde sorun yaratır.Sağlıklı günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili handan çiçek tepe çok güzel bahçenizdeki gelişmeler harika elinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
evet çit mazısı,2 yaşındalar.sınıra önce 30 cm kadar beton atıldı üstü tel,içerisi görünmesin diyede çit mazıyı seçtik.aldığımız sera 1 metreye 4 tane dikilir dedi..160 metre duvar boyu.650 tanede mazı dikildi.sıkmı olmuş.ilginize teşekkürler...... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Burak Alkan,begenmenize sevindim,teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
[QUOTE=hanndan;801339]Sayın ligustrum, evet çit mazısı,2 yaşındalar.sınıra önce 30 cm kadar beton atıldı üstü tel,içerisi görünmesin diyede çit mazıyı seçtik.aldığımız sera 1 metreye 4 tane dikilir dedi..160 metre duvar boyu.650 tanede mazı dikildi.sıkmı olmuş.ilginize teşekkürler......[/QUOTE Biraz daha seyrek olsaydı; çit özelliğine bir iki sene geç kavuşurdunuz ama fidan sayısı azalacağından ekonomik olurdu. Benim bir metre alalıklarla diktiklerim şimdi ağaç formunda çit oldular. Esas merak ettiğim telle mazı arasındaki mesafe. Çok dar olduğunda tele yaslanıyor, budamayı zorlaştırıyor. Aşağıya ve yanlara sarkan yan dalların ucundan az budamalarla boya gitmesini sağlayıp, çit şekli oluşturulmalı. Çiminiz hayırlı olsun. Ekim işlemini kendiniz mi yaptınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaç Dostu
|
Sedum sielboldii küpe çok yakışmış. Yerini değiştirmeniz çok iyi olmuş. ![]() Çiçek tepesi de ortama neşe verecek. Yalnız hercailer aslen kışlık çiçeklerdir, Haziran gibi bozulurlar. O zamanlarda onların yerine yeni fideler eklersiniz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ligustrum,keşke 2 sene önce alsaydım tavsiyelerinizi.;Demekki fazla satmak seranın işine geldi.Aldığımızda 15 cm boyları yoktu bile.Bizimde gözümüze o zamanlar küçük geldi tabi.Tel ve mazı arası 15-20 cm aralık var.Daha öncede sayın cemal.s de tavsiye etti budamızı,ben yapamıyorum babamda işten fırsat bulduğu zaman yapabiliyor. Bahçeye sulama için musluk koyulmamış, dün hem su bağlantısı yapıldı hemde çim ekildi.Yan bahçenin bahçıvanı yardıma geldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() 20 kök menekşe, 60 kök petunya, 30 kökde aslanağzı aldık.Ama tabi bunu bilinçli almadık seraya gitmeden önce hep diyorum işte şukadar şunu alıp gelicez,ama orda noluyo anlamıyorum, eve geldiğimde aaaaa bu az olmuş **** bunu neden aldık.Dediğiniz gibi isabet olmuş Allahdan az almışız.buna bidaha dikkat etmeliyiz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama ben sedumların yapraklarını çiçeklerinden daha çok seviyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |