![]() |
|
![]() |
#391 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
bugünde turuncu baston gülümün dalı kırılmış.çok üzüldüm.Haberlerde gördünüzmü dolu ve yağmur manzaralarını. Asmalarınız saksıdamı ki. Bizim buralarda öyle tertemiz bi hava , şimşirlerin kokusu sardı bahçeyi. Yarınıda atlatırsa gidiyomuş yağmurlar. Çayınız içinde afiyet olsun......... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Serkan Bey,teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
|
Öncelikle gecen hafta anneler gününde kızımın okulunda yapılan proje şenliği ve anneler günü ile resimler ekleyerek başlıyorum.Her sene okulda mayıs ayının ilk haftası proje şenliği yapılıyor bu seneki konu ağaçlardı. Benim içinde isabet oldu. Sınıf öğretmenimizin yazdığı şiiride kızım okudu , şiirden sonra müzik eşliğinde tohumlar fidana şarkısını söylediler ellerinde yapraklar.........çok güzel görüntülerdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün bir fidan diktim anne Toprak ana açtı kollarını hasretle Senin beni kucakladığın gibi öyle Oda kucakladı fidanımı sevgiyle Bir fidan diktim anne Havamız temiz olsun diye Bir diktim anne Dünyamız yaşanası oldun diye Sarıldı fidanımda toprağa kökleriyle Çevirdi yüzünü güneşe gökyüzüne Korkusuz toprağa duyduğu güvenle Artık büyüyecek oda benımle birlikte......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
Bu hafta yağmurun fazla yağması ve dolunun yağması sonucunda renkli görüntüler çekemedim, 2-3 gün bahçeye bile çıkmadım. Kötü sonuçlar görmekten korktum ama çok şükür fazla kaybımız yok.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
|
Bulutlar yüküyle geldi........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Ağaç Dostu
|
Turuncu gülün büyük bi dalı kırılmış, en çokta ona üzüldüm doğrusu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
|
Siz yine ucuz atlatmışsınız, dolu çevrede bayağı hasar vermiş. Annemin balkonunda yarım metre sarkmış sakız sadunyalar vardı. Çiçek açmaya bile başlamışlardı. Doludan sonra bir tane yaprak kalmamış üzerlerinde. Sanki birisi özellikle tek tek yolmuş tüm yaprakları. Hafta sonunda gittiğim Çayyolu'ndaki çiçekçi de 15 milyar zararımız var diyor. ![]() O yüzden diyorum ki, siz ucuz atlattık diyin, fazla üzülmeyin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Alıntı:
![]() Ben doluların olduğu o günlerde evde yoktum. E göz görmeyince, gönül de katlandı ![]() Kızının görüntüleri çok hoş. Benim kızım da böyle büyüsün, şiirler okusun.. Ne güzel ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Ağaç Dostu
|
Turuncu gülünüz dolunun azizliğine uğramış. Benim pembe dikensiz gülüm de çapa motorunun, yani eşimin azizliğine uğradı. ![]() kökü duruyor, sürer herhalde. Siz de üzülmeyin, sağlık olsun. Kızınız çok tatlı maşallah, hayırlı ömürlü evlat olsun. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Annenizin sakız sardunyalarına çok üzüldüm. Bahar aylarında hep bu oluyor malesef. Önceleri dışardan seyrederdik doluyu şimdi bahçede kendi bitkilerimizde yaşayınca kötü oldum gibi ama neyseki bugün güneşi gördük. 2 gün önce çamur deryası gibiydi bahçe bugün yavaş yavaş kuruyor toprak, çiçekler bile başlarını kaldırdılar......... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Senin kızında büyür şiirler okur hediyeler yapar.Sabah odasını toplamaya gidip dolabını açtığımda kocaman yazılarla 'ANNECİĞİM SENİ ÇOK SEVİYORUM' yazıp dolaba asması inan en büyük mutluluk. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler hoşcakalın...... İyi dilekleriniz için teşekkürler........ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Uzun süren yağmurlardan sonra güneşi görünce çiçeklerimiz yavaş yavaş renklerini , güzelliklerini göstermeye başladılar. Turuncu gülün rengini yansıtamadım çekimlerle ama sanki fosforlu turuncu gibi, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
|
Bir çok şekilden resim çekmeye çalışırken bulut ve güneşin yansıması çok hoş çıktığını düşünüp paylaşmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Ağaç Dostu
|
Bodur boylarına rağmen ne güzelde çiçek açarmış kartopu, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Ağaç Dostu
|
Ortancanın çiçeğine benzettim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
Ablacım benzemiyormu ama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
|
Sarı papatyamda açıyor,açıyor,açıyor,,,,,,,,,, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Kartopuna bayıldım Handan. Kesinlikle ortancaya çok benziyor ama çiçekleri o kadar uzun sürmüyor sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-11-2009
|
baştan sona büyük bir keyifle gezdim.ne çok emek vermişsiniz...sizi tebrik ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili handan güller kartopu çok güzel elinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hanndan, bahçenizdeki bitkiler güzelliklerini göstermeye başlamış. Güller, kartopu, sarı papatya çok güzeller. Bizim güller tomurcukta, kartopunda bu sene tomurcuk yoktu şu ana kadar. Saksıdan bahçeye yeni geçirdim. Kocaman ağaç olduklarını da görürüz umarm. O zaman görüntüsü harika oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
|
Allah razı olsun sayın mandalinci, çok teşekkür ediyoruz.öpüldü...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=nurguldk;807054]Kartopuna bayıldım Handan. Kesinlikle ortancaya çok benziyor ama çiçekleri o kadar uzun sürmüyor sanırım. Nurgülcüm, kısamı sürüyormuş çiçekli olduğu dönem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçemizin ilk hali ve şimdi hali arasındaki resimlere bende bakıyorum sürekli,baktıkçada daha bi hevesleniyorum, şunuda yapalım bunuda yapalım..... Bayada emek istiyor toprak, babamın emeği ver her karede......ben ne kadar heveslensemde yapabildiklerim sınırlı, bana en zevkli kısım kalıyor oda seyretmek ![]() :Beğenmenize sevindim,teşekkürler....... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Periş, sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kartopu bu boyuyla böyle çiçek açıyorsa ağaç olduğunda nasıl güzel olur..... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|