![]() |
|
![]() |
#691 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
Karnin Yardim Kazma İle Bel İle Yüzün Yırttım Tırnak İle El İle Yine Beni Karşıladı Gül İle Benim Sadık Yarim Kara Topraktır yine toprak, yine toprak........ Sevgili füsun hanım, fidelerdeki mana benide inanın cok mutlu ediyor.İyiki tanımışım sizler. Sevgiler.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılar........ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Hanndan'cığım melisanın kokusu Ankara'dan süzülerek dört dağ arasına kadar geldi. Çok güzel açmış kışın bahçedemi kalıyor. Bende almak istedim ama burda kışın dışarda donar diye almadım. Kışın soğuklarda koruma yapıyormusun. Mlelek borusu büyüyünce çok güzel olacak çiçeklerini çok seviyorum. Bahçen hergeçen gün daha güzel oluyor. Emeklerine sağlık öpüyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Canım merhaba, Son zamanlarda nadiren girsem de, senin bahçeye şöyle bir göz gezdiriyorum. Hem bahçenden hem de senden haber almak adına ![]() Yalnız bu üçüzü görünce kendimden geçtim. Harika bir şeymiş bu.. Fide olarak mı diktin? Tohumdan mı? Her nasıl yaptıysan lütfen bana da ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bende melek borusunu çokk sevdim.Diğer renklerindende istiyorum umarım tohum gönderen arkadaşlar olur (DUYURULUR ![]() Sağlıcakla kalın, hoşcakalın öptümmmmm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Ağaç Dostu
|
Melek borusu tohumu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Ağaç Dostu
|
Üçüz tohumlarını hazırlıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Ağaç Dostu
|
Mor ve beyaz kasımpatıları açmaya hazırlanıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Ağaç Dostu
|
Şunların güzelliğine bakarmısınız, sonbaharın gözdesi kasımpatıların güzelliğini görüpte durmak olmazdı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Ağaç Dostu
|
Gayret-lim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Ağaç Dostu
|
Ablamın gönderdiği karışık çiçek tohumu arasından çıkan aynı sefa, bahçemde bulunanlardan farklı taç yaprakları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Ağaç Dostu
|
Karışık,,,,,,,, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Ağaç Dostu
|
Ne güzel poz veriyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Ağaç Dostu
|
Söyleyin laleye, kırmızıyım diye güle özenmesin....... Söyleyin kargaya güle kondum diye kendini bülbül sanmasın.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzellerdi, ama solacaklar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili handanncığım, bahçenizdeki kasımpatları,ve gülleriniz ve ismini bilemediğim diğer çiçeklerinize bayıldım...Sera görüntülerini de harika resimlemişsiniz...Yakın plan resimlerinize bakarken içim açıldı...Sevgili Handann bana adresinizi yollarmısınız özelden ...Bekliyorum... Dahlianızın rengine ve biçimine aşık oldum diyebilirim.Maşaallah çok güzel renkte ve biçimde... Güle güle keyfini çıkarınız...Selamlar ve sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili handan, bahçenizdeki kasımpatları,ve güllere bayıldım herbiri ayrı güzel maşallah ellerine emeklerine sağlık sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Adresim özelinizde.....SEVGİLER |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
ne kadar renkli bir bahçe umarım ilerde biz de böyle renkli hale getirebiliriz çiftliğimizi size sağlık ve huzur diliyorum hanndan hanım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
kuş olup uçsam aha buraya konsam ![]() Sayın Handan hanım bahçenizi ziyaret etmek bir beni değil tüm doğa sevdalılarını bahtiyar ediyor,kasımpatıları bana sonbaharın gelişinden ziyade gelecek olan baharın müjdecileri hissini veriyor, ömürleri çok kısa fakat geleceğe dair umutları tomurcuk tomurcuk, renk renk,çiçek çiçek bizlere sunuyor. Buradan Berrin hocam'a soruyorum Sayın hocam renklerin anası sizsiniz Handan hanımın fotolarında yakaladığı çekim açıları ve renk tonları beni ziyadesi ile kıskandırıyor,ama izlemekte bir o kadar keyif veriyor,bizim sizden öğreneceğimiz çok şeyler var Handan hanım Sayın Berrin hocam ![]() Sizleri çok seviyoruz,selamlar yolluyorum hem de yürekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Yücel kardeşi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Kaybettik
|
Sevgili hanndan; ne zamandır fazla bir katkım olamıyor foruma. Çok az zaman bulabiliyorum ve genellikle şöyle bir sayfaları dolaşıp çıkıyorum. Sizin sayfanızıda açtığınızdan beri zaman zaman takibediyorum. Olağanüstü bir çaba, emek ve çok güzel sonuçlar. Bitkilerinize bayıldım. Fotoğraflarııza da. Son mesajlarınızda yağmur ve doludan zarar gördüğünüzü yazmışsınız. Çok üzüldüm. Bütün kalbimle paylaşıyorum üzüntünüzü. Ama ben inanıyorum ki doğa bir şekilde verdiği zararı telafi ediyor zaman içinde. Baharda bütün güzelliğiyle canlanacağınından kuşkum yok bitkilerinizin. O güzellikleri yeniden paylaşmak dileklerimle öpüyorum sizi. Lütfen üzülmeyin, sevgilerimle. Sevim Karaman |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Handan hanım eviniz ve bahceniz gerçekten çok hoş olmuş.Bende ankarada oturuyorum ve Temelli kazasında bahce oluşturdum.Yakında resimlerini ekleyeceğim.Hangi meyveleri ektiniz? bu konuda bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.65 adet meyve fidanı diktim.Malum ankara soğuk bir iklime sahip hangilerinden verim alacağım tam olarak bilmiyorum çünkü mart 2011 de dikimi bitirdim.Merak içerisindeyim .Size de kolaylıklar diliyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Handan hanım yağan doluyla çiçekleriniz zarar görmüş benimde moralim bozuldu.Geçmiş olsun. ![]() Tekrar bu güzel çiçekleriniz toparlanır ve yeniden açarlar inşallah. ![]() Makro (Yakın) çekimleriniz harika yine bu konuda nekadar başarılı olduğunuzu bir kez daha gördük.Ellerinize yüreğinize sağlık.Çiçeklere bakarken derinlik ve teferruatlar insanı büyülüyor.Mutlu oluyoruz sayenizde.Sizin sayfanıza artık abone oldum diyebilirim. Bizi bu makrolardan mahrum bırakmazsınız inşallah. Zarar görmeyen çiçekler bile size yeter.Yeterki fotoğraf makinenizi yanınızdan ayırmayın. Fotoğraflarınızı bekliyoruz. Trabzondan saygılar selamlar. Düzenleyen Adil : 15-10-2011 saat 20:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Hanndan'cığım gene süper resimler koymuşsun bayıldım. Kasımpatılar çok güzeller ve çok seviyorum. Benim kasımpatılar kışın donmuşmu nedir bir tane bile çıkmadı yeniden aldım ektim inşallah bunlar kalır. Gül için bir şey söyleyemeyeceğim çünkü kendisi herşeyi açıkca söylüyor. Ellerine sağlık selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benden bir isteğin olursa yazman yeterli, hemen gönderirim. Hemen gönderirim diyorum ama biraz tembellik var. Arkadaşlara göndereceğim kargoları bile gönderemedim henüz. O zaman hemen gönderirim yerine, ilk fırsatta gönderirim demeliyim, değil mi? ![]() Yılmak yok, yola devam. Sevgiyle.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|