agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni3600Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-10-2011, 07:47   #691
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK Mesajı Göster
Artık yağmurdan falan korkmana gerek yok bence. Bitkilerin, bahçen, toprağın iklime ve bulundukları yere alıştı bu sene ve her zorluğa daha iyi dayanacaklar emin ol. Ve baharda sana gülümseyecek hepsi. Şimdi hepimizin dinlenme zamanı, bitkilerimizinde.
Gaziye bayıldım.

Kimse kimsenin kısmetini yiyemez diye buna deniyor değil mi ? Ben fide getireceğim, o fide büyüyecek ürün verecek ve onu dostlar yiyecek. Hayatın hoş tarafı da bu galiba, sürprizler.
Kulağımı çınlatmanız beni mutlu etti.
Deneme süremiz bitmiştir umarım, yoksa çok yıpratırız birbirimizi.

Karnin Yardim Kazma İle Bel İle
Yüzün Yırttım Tırnak İle El İle
Yine Beni Karşıladı Gül İle
Benim Sadık Yarim Kara Topraktır

yine toprak, yine toprak........
Sevgili füsun hanım, fidelerdeki mana benide inanın cok mutlu ediyor.İyiki tanımışım sizler.
Sevgiler....

hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2011, 07:49   #692
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adil Mesajı Göster
Çok teşekkür ederim handan hanım,çok iyisiniz.
Berrin hanımda bana çiçek tohumu gönderdi.Hepinizden Allah razı olsun.
Herzaman mutlu ve sağlıklı kalın.Saygılar selamlar.
Rica ederim Adil Bey,banada birçok sevgili dosttan tohumlar, çelikler, fideler geldi.İnanın bunun mutluluğu hiç bir şeye değişilmez.
Saygılar........

Eski 02-10-2011, 08:00   #693
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nuray topcu Mesajı Göster
Sevgili Hanndan,evinizi ,bahçenizi ,tüm gelişmeleri ilk sayfadan itibaren gezdim.GÜle güle oturun.Bahçenin ilk halinden şimdiki hali,ne kadar bitki,çiçeksever olduğunuzu gösteriyor.hava şartlarından bayağı madur olmuşsunuz ama yapacak bir şey yok.
Mutlu,huzurlu bir yaşam dilerim.sevgiler.
Sevgili Nuray Hanım, çok teşekkür ederim.Bahçedeki gelişmeleri takip etmeniz beni çok mutlu ediyor.Hava şartları , çok yordu bizi...hayırlısı.Mutluluk huzur sizinle de olsun......Hoşcakalın.

Eski 02-10-2011, 20:34   #694
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Hanndan'cığım melisanın kokusu Ankara'dan süzülerek dört dağ arasına kadar geldi. Çok güzel açmış kışın bahçedemi kalıyor. Bende almak istedim ama burda kışın dışarda donar diye almadım. Kışın soğuklarda koruma yapıyormusun. Mlelek borusu büyüyünce çok güzel olacak çiçeklerini çok seviyorum. Bahçen hergeçen gün daha güzel oluyor. Emeklerine sağlık öpüyorum...

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-10-2011, 14:42   #695
Ağaç Dostu

nurguldk's Avatar

Giriş Tarihi: 08-04-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hanndan Mesajı Göster
Sevgili mirbenin göndermiş olduğu üçüz çiçeği.
Canım merhaba,
Son zamanlarda nadiren girsem de, senin bahçeye şöyle bir göz gezdiriyorum. Hem bahçenden hem de senden haber almak adına

Yalnız bu üçüzü görünce kendimden geçtim. Harika bir şeymiş bu.. Fide olarak mı diktin? Tohumdan mı? Her nasıl yaptıysan lütfen bana da ))

nurguldk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-10-2011, 18:53   #696
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay Mesajı Göster
Hanndan'cığım melisanın kokusu Ankara'dan süzülerek dört dağ arasına kadar geldi. Çok güzel açmış kışın bahçedemi kalıyor. Bende almak istedim ama burda kışın dışarda donar diye almadım. Kışın soğuklarda koruma yapıyormusun. Mlelek borusu büyüyünce çok güzel olacak çiçeklerini çok seviyorum. Bahçen hergeçen gün daha güzel oluyor. Emeklerine sağlık öpüyorum...
Sevgili Fatma Hanım, melisalar bu sene yenıler bahçemizde, daha kış görmediler.İnşallah ölmemeleri yönünde dileğimiz ama her ihtimale karşı bir çelik aldım, kışı içeride geçirip bahara hazırlık yapıcam.Adanadan aldığımız 2 limon vardı gecen seneden babam onlara muhafaza yapmıştı ama yine de kötü oldular, aşının altından bir filiz verdi şimdi 40 cm kadar limon ağacı var zavallı bir kışın mücadele etti yazın toparladı derken kış geliyo
Bende melek borusunu çokk sevdim.Diğer renklerindende istiyorum umarım tohum gönderen arkadaşlar olur (DUYURULUR )
Sağlıcakla kalın, hoşcakalın öptümmmmm

Eski 03-10-2011, 18:56   #697
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nurguldk Mesajı Göster
Canım merhaba,
Son zamanlarda nadiren girsem de, senin bahçeye şöyle bir göz gezdiriyorum. Hem bahçenden hem de senden haber almak adına

Yalnız bu üçüzü görünce kendimden geçtim. Harika bir şeymiş bu.. Fide olarak mı diktin? Tohumdan mı? Her nasıl yaptıysan lütfen bana da ))
Sevgili nurgul, sevgili mirbenin gönderdiği tohumdu, şimdi üzerinde çokkkkk tohumu var, sevgili dostlarla paylaşmak için sabırsızlanıyorum bende.Baharda sizin bahçede de yeşerir inşallah.

Eski 10-10-2011, 19:58   #698
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Melek borusu tohumu

Eklenen Resimler

Eski 10-10-2011, 19:59   #699
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Üçüz tohumlarını hazırlıyor.

Eklenen Resimler

Eski 10-10-2011, 20:02   #700
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Mor ve beyaz kasımpatıları açmaya hazırlanıyor

Eklenen Resimler

Eski 10-10-2011, 20:04   #701
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Şunların güzelliğine bakarmısınız, sonbaharın gözdesi kasımpatıların güzelliğini görüpte durmak olmazdı.

Eklenen Resimler

Eski 10-10-2011, 20:06   #702
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Gayret-lim

Eklenen Resimler

Eski 10-10-2011, 20:08   #703
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Ablamın gönderdiği karışık çiçek tohumu arasından çıkan aynı sefa, bahçemde bulunanlardan farklı taç yaprakları.

Eklenen Resimler

Eski 10-10-2011, 20:10   #704
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Karışık,,,,,,,,

Eklenen Resimler

Eski 10-10-2011, 20:11   #705
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Ne güzel poz veriyorlar

Eklenen Resimler

Eski 10-10-2011, 20:15   #706
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Söyleyin laleye, kırmızıyım diye güle özenmesin.......
Söyleyin kargaya güle kondum diye kendini bülbül sanmasın..........

Eklenen Resimler

Eski 10-10-2011, 20:17   #707
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Çok güzellerdi, ama solacaklar

Eklenen Resimler

Eski 12-10-2011, 12:26   #708
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili handanncığım, bahçenizdeki kasımpatları,ve gülleriniz ve ismini bilemediğim diğer çiçeklerinize bayıldım...Sera görüntülerini de harika resimlemişsiniz...Yakın plan resimlerinize bakarken içim açıldı...Sevgili Handann bana adresinizi yollarmısınız özelden ...Bekliyorum... Dahlianızın rengine ve biçimine aşık oldum diyebilirim.Maşaallah çok güzel renkte ve biçimde...
Güle güle keyfini çıkarınız...Selamlar ve sevgiler....

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2011, 12:34   #709
Ağaç Dostu

Periş's Avatar

Sevgili handan, bahçenizdeki kasımpatları,ve güllere bayıldım herbiri ayrı güzel maşallah ellerine emeklerine sağlık sevgiler

Periş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2011, 12:44   #710
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili handanncığım, bahçenizdeki kasımpatları,ve gülleriniz ve ismini bilemediğim diğer çiçeklerinize bayıldım...Sera görüntülerini de harika resimlemişsiniz...Yakın plan resimlerinize bakarken içim açıldı...Sevgili Handann bana adresinizi yollarmısınız özelden ...Bekliyorum... Dahlianızın rengine ve biçimine aşık oldum diyebilirim.Maşaallah çok güzel renkte ve biçimde...
Güle güle keyfini çıkarınız...Selamlar ve sevgiler....
Sevgili berrin hanım, çok teşekkür ederim, bende isimlerini bilmediğimden 'karışık' kelimesi tamamlıyor eksikliği
Adresim özelinizde.....SEVGİLER

Eski 12-10-2011, 12:46   #711
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Periş Mesajı Göster
Sevgili handan, bahçenizdeki kasımpatları,ve güllere bayıldım herbiri ayrı güzel maşallah ellerine emeklerine sağlık sevgiler
Sevgili periş,son veda resimlerimiz, ******* çekmişim dün yağan dolu ile mahvoldu çiçeklerim ya....
Sevgiler

Eski 12-10-2011, 14:02   #712
Ağaç Dostu

ayhan219's Avatar

Giriş Tarihi: 30-05-2011
ne kadar renkli bir bahçe umarım ilerde biz de böyle renkli hale getirebiliriz çiftliğimizi size sağlık ve huzur diliyorum hanndan hanım

ayhan219 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2011, 15:10   #713
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Alıntı:
Ne güzel poz veriyorlar
kuş olup uçsam aha buraya konsam
Sayın Handan hanım bahçenizi ziyaret etmek bir beni değil tüm doğa sevdalılarını bahtiyar ediyor,kasımpatıları bana sonbaharın gelişinden ziyade gelecek olan baharın müjdecileri hissini veriyor, ömürleri çok kısa fakat geleceğe dair umutları tomurcuk tomurcuk, renk renk,çiçek çiçek bizlere sunuyor.
Buradan Berrin hocam'a soruyorum Sayın hocam renklerin anası sizsiniz Handan hanımın fotolarında yakaladığı çekim açıları ve renk tonları beni ziyadesi ile kıskandırıyor,ama izlemekte bir o kadar keyif veriyor,bizim sizden öğreneceğimiz çok şeyler var Handan hanım Sayın Berrin hocam
Sizleri çok seviyoruz,selamlar yolluyorum hem de yürekten

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2011, 15:49   #714
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili Yücel kardeşi) vallahi bende yakın plan çalışıyorum ama Sevgili Handanncığımın resimleri çok çok güzel...Bayıldım...bakar mısınıoz Gülün bütün kıvrıomları o kadar net ve renk koyulukları o kadar armonili çıkmış ki profesyonel fotoğrafçılar kadar .....Sevgili Handanncığım ben senden birde kasımpatları tam açtığında böyle yakın planlı fotolarını isteyeceğim.... Yağan yağmur bize de zarar verdi ama sonra dahada güzelleşir onlar Üzülme sakın canım...yağmur suyu çiçeklere ilaç gibi gelir...görüşmek üzere Öpüyorum seni ve kızını))

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2011, 19:45   #715
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Sevgili hanndan; ne zamandır fazla bir katkım olamıyor foruma. Çok az zaman bulabiliyorum ve genellikle şöyle bir sayfaları dolaşıp çıkıyorum.

Sizin sayfanızıda açtığınızdan beri zaman zaman takibediyorum. Olağanüstü bir çaba, emek ve çok güzel sonuçlar. Bitkilerinize bayıldım. Fotoğraflarııza da.

Son mesajlarınızda yağmur ve doludan zarar gördüğünüzü yazmışsınız. Çok üzüldüm. Bütün kalbimle paylaşıyorum üzüntünüzü. Ama ben inanıyorum ki doğa bir şekilde verdiği zararı telafi ediyor zaman içinde.

Baharda bütün güzelliğiyle canlanacağınından kuşkum yok bitkilerinizin. O güzellikleri yeniden paylaşmak dileklerimle öpüyorum sizi. Lütfen üzülmeyin, sevgilerimle. Sevim Karaman

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-10-2011, 10:27   #716
Ağaç Dostu

vehbi's Avatar

Giriş Tarihi: 23-03-2009
Galeri: 9
Handan hanım bahçeniz çiçekleriniz çok güzel , hepsi harika rengarenk MAŞALLAH ailece sağlıklı ve bol çiçekli günler dilerim.

vehbi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-10-2011, 12:13   #717
Ağaç Dostu

fazmit's Avatar

Giriş Tarihi: 16-04-2011
Handan hanım eviniz ve bahceniz gerçekten çok hoş olmuş.Bende ankarada oturuyorum ve Temelli kazasında bahce oluşturdum.Yakında resimlerini ekleyeceğim.Hangi meyveleri ektiniz? bu konuda bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.65 adet meyve fidanı diktim.Malum ankara soğuk bir iklime sahip hangilerinden verim alacağım tam olarak bilmiyorum çünkü mart 2011 de dikimi bitirdim.Merak içerisindeyim .Size de kolaylıklar diliyorum..

fazmit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-10-2011, 16:41   #718
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Handan hanım yağan doluyla çiçekleriniz zarar görmüş benimde moralim bozuldu.Geçmiş olsun.
Tekrar bu güzel çiçekleriniz toparlanır ve yeniden açarlar inşallah.
Makro (Yakın) çekimleriniz harika yine bu konuda nekadar başarılı olduğunuzu bir kez daha gördük.Ellerinize yüreğinize sağlık.Çiçeklere bakarken derinlik ve teferruatlar insanı büyülüyor.Mutlu oluyoruz sayenizde.Sizin sayfanıza artık abone oldum diyebilirim.

Bizi bu makrolardan mahrum bırakmazsınız inşallah.
Zarar görmeyen çiçekler bile size yeter.Yeterki fotoğraf makinenizi yanınızdan ayırmayın.
Fotoğraflarınızı bekliyoruz.
Trabzondan saygılar selamlar.

Düzenleyen Adil : 15-10-2011 saat 20:40
Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-10-2011, 19:51   #719
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Hanndan'cığım gene süper resimler koymuşsun bayıldım. Kasımpatılar çok güzeller ve çok seviyorum. Benim kasımpatılar kışın donmuşmu nedir bir tane bile çıkmadı yeniden aldım ektim inşallah bunlar kalır. Gül için bir şey söyleyemeyeceğim çünkü kendisi herşeyi açıkca söylüyor. Ellerine sağlık selamlar...

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-10-2011, 20:20   #720
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Alıntı:
Sevgili periş,son veda resimlerimiz, ******* çekmişim dün yağan dolu ile mahvoldu çiçeklerim ya....
Sevgiler
Sevgili hanndan, ne demek veda resimlerimiz, anlayamadım. Sıfırdan başlayıp bu kadar güzellikler yakalamışken hiç bırakır mıyız sizi. Kar, dolu, fırtına vız gelir. Hepsi yeniden yeşerir üzülmek yok, bak. Yoksa ben de üzülürüm.

Benden bir isteğin olursa yazman yeterli, hemen gönderirim. Hemen gönderirim diyorum ama biraz tembellik var. Arkadaşlara göndereceğim kargoları bile gönderemedim henüz. O zaman hemen gönderirim yerine, ilk fırsatta gönderirim demeliyim, değil mi?

Yılmak yok, yola devam. Sevgiyle....

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025