Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hanndan
Füsun Hanım,
benim bahçede rahat hareket edebilmem için mimarımızdan bi yürüyüş yolu istedim.sağolsun ankara taşını bi güzel döşetmiş bizde merkezdeyiz sık gelip gidemiyoruz tabi,kendisinede elektrik ve su bağlantılarını yapmasınıda söyledik.ama hiç bi yerde su ve elektrik bağlantısı yok.bakmaya bi geldik her yer taş sökmeye imkan yok.üstten kablo olsa ben hareket edemem.kaldı bi muamma. kapının sağında su saati var bi ordan bağlantılı çeşmeye su çekicez o kadar.çimen yerine su götüremiyoruz.yarın resmini çekeyim.bu bizim için öyle sıkıntı olduki anlatamam.arka tarafa çeşmeden bi damlama sulama yapıcaz ama artık oda sonraya kaldı.babam sağolsun nakış gibi işliyo bahçemizi.Allah onları başımızdan eksik etmesin.
sevgiler..........
|
Bizde de var aynı durum

Yani aslında bir şekilde, taşı kırıp, toprağı kazdırıp yaptırılabilir ama araştırdım maaliyeti de çok fazla. Hergün çim sulamak çok zor oluyor inan.
Ben de sürekli düşünüyorum. Bu durumda yapacağımız 2 şey var bence,
1. Fıskiyeleri doğru noktalara ayarlanmış şekilde yerleştirip, sıra sıra dolaşacağız.
2. Çiçeklik alanlara boydan boya hortumu delip, idareten damlama sulama yapacağız.
Benim çarem bu