![]() |
|
![]() |
#2611 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Kokusunu ve şeklini sevdiğim güllerden bir tanesi....
[attach]305923[/attach ![]() ![]() Ön bahçedeki sarmaşık gülleri... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Ağaç Dostu
|
Yazlık bahçesinde güller hepsi açmaya başlamışlar...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Ağaç Dostu
|
Güllere devaamm....:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Ağaç Dostu
|
Derin budama yapılmadığı için , çok keyifli olamadılar..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili berrin hanım,güllerin rengi harika. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Ağaç Dostu
|
Ensevdiğim kırmızı kokulu güllerim hepsi açmışlar...
![]() Kahraman sarı güller.. ![]() ![]() Domatesler tutmuşlar...Bidondakiler ve kumdakiler çok çok keyifliler.... ![]() ![]() ![]() Hava da yağdı yağacak..Böyle durumlarda çok üzülüyorum..Çünki hiç bir iş yapılamıyor... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçeden çiçek manzaraları....
![]() ![]() ![]() sadece pembe sardunya bozulmuş...Sebebini saksıyı boşaltıp anlayacağım..İnşallah solucanların baskınına uğramamıştır... ![]() ![]() Karanfillerin de halini pek beğenmedim..Galiba yerlerini sevmediler...daha güneşli bir yer istediklerini zannediyorum..Varenranın sarmaşıkları yapraklandıkça gölgede kalmışlar... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Ağaç Dostu
|
İlk fırsatta karanfillerin yerini değiştireceğim...sukutu hayale uğradımm:(
![]() ![]() ![]() ![]() Arka bahçedeki koyu rubi sarmaşık gülün dalları çok uzamışlar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar resimleri yüklerken, burada deprem oldu ...Marmara ereğlisi merkez 5.1 ...Bizi epeyce korkuttu. ve heyecanlandırdı...Eşim inadından yatağından bile kalkmadığı için biz bu gece nöbetçiyiz.. ![]() bende resimleri yüklemeye devam ediyorum..Hepinize iyi geceler ve sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin halleri......
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
Selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin gülleri ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Ağaç Dostu
|
Fare kulağı,saksıdan yere yayılmışlar....
![]() ![]() Bu çiçeğin ismini bilmiyorum ama çok beğeniyorum..Geçen sene Zengarden den alıp ektiğim tohumlardan...Ancak bu sene çiçek verdiler... ![]() Sadece mor ve beyaz olduklarını bu sene görebildim... ![]() Arka bahçedeki iki kırmızı ve bir tane sarı hanımelinden birisi..Bu hanımelini diğerinden çelik olarak büyüttüm...İki senedir yerini daha çok sevmeye başladı... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeden görüntüler....
![]() ![]() Pembe bodur dahliaları çok beğendim.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Ağaç Dostu
|
Gece çekimleri.....
![]() ![]() Beyaz küpeliyi ve kırmızı begonyayı ,senelerdir gitmediğim bir serayı ziyaretimde aldım... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Ağaç Dostu
|
Gece çekimlerine devam...
![]() ![]() Bu begonya cinsini çok beğeniyorum..... ![]() ![]() Bu güzellerde aramıza yeni katılanlardan.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene dikilen güllerin hepsi de iyi durumda..
![]() ![]() ![]() ![]() Hostayı geçen sonbaharda saksıdan yere aldım...Bu ilkbaharda biraz geç kaldı ama sonunda ,beni sukutu hayale uğratmadı... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Ağaç Dostu
|
İlkbaharda dikilen susak kabağının fideleri çıktılar ve büyüyorlar...:)
![]() obelyalar yerlerini buldular..İnşallah kurumadan gelişirler.. ![]() Yerlerini bekleyen bodur dahlilalar... ![]() ![]() ![]() Sukulentler de yerlerinden memnunlar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Ağaç Dostu
|
Yeni boyanan lastikler; dahlialara saksı olmaya bayılmışlardır..:))))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Ağaç Dostu
|
Kışı atlatan sukulentler beni sevindirdiler....:))
![]() ![]() ![]() Bu arada güneşlenenler de var .... ![]() ![]() Bende bomboş sahili ve bahçeleri teftişe çıktımm.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Ağaç Dostu
|
Berrin Hanım, maaşallahınız var beyazların içinde. ![]() Bahçe işleri size yarıyor anlaşılan. ![]() Bahçeniz de her zamanki gibi rengarenk. Bu mevsimin kraliçesi olan güller bambaşkalar. Anlaşılan yazlığa gelebilmişsiniz. Keyifli günler dilerim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Ağaç Dostu
|
Bu sarmaşığın ismini ve özelliklerini bilen arkadaşlara .....
![]() Sarmaşık cinsi bu çiçeği ,ben 20 sene önce bir bayanın bahçesinden,birkök alarak,bahçeye diktim..Fakat bunca senedir bu çiçek bazı seneler baharda göründü...Bazende yıllarca hiç görünmedi..Ve aynı yere çeşitli çiçekler dikip toprağını daha zenginleştirdiğimde (geçen yıl ve bu bahar) birden üreyip o yeri kaplamaya başladığını hayretle gördüm...Açık pembe çok katmerli çok güzel bir çiçeği var..Bilen arkadaşlara rica ediyorum..beni bilgilendirirmisiniz..???(Sevgili Jineop'a sormam Sevgili Benol hanım tarafından tavsiye edilmiştirrr.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Ağaç Dostu
|
Su sümbülünü İst. dan yazlığa taşıdım..Yerini çok sevdi...:))
![]() Burayı çok sevdiğini bir haftada tomurcuk gibi bir şey oluştuğunda anladım.. ![]() Ve gece gece açmış olduğunu görünce,dayanamayıp fotoğrafını çektim... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Günaydın. Ellerinize sağlık resimler harika. Beyazlarla kelebek gibisiniz tertemiz ve aydınlık veren kelebek. Kolaylıklar diliyorum abla. sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Hangisini annatacağımı bilmiyorum hepiside birbirinden güzel. Güller sukulentler hele küpeler aklımı aldı gitti emeklerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Ağaç Dostu
|
Berrin Hanım; öncelikle deprem için geçmiş olsun. Allah birdaha göstermesin. Çiçekler gerçekten müthiş ve keyifli. Zevkle izledim. Sukkulentlere ise bayıldım. Maşallah ne kadar güzel gelişmişler. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Berrinb hanım, çiçekleriniz muhteşem küpeliler, güller, cam güzelleri, en çok hoşuma giden görüntüde yolculuğa çıkacak olan poşetler ![]() Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Lastikler hakikaten bahçeye çok yakışmış.Çiçeklere zaten söyleyecek kelime yok. Sizler güneşlenin biz burada iki gündür sağanak yağmurla tam olduk. Sevgiler size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
berrin ablam deprem için geçmiş olsun.Allah kazadan beladan afetten uzak mutlu,sağlıklı güzel günler versin. Bahçenizle çiçeklerinizle Tüm sevginizi bizlere iletiyorsunuz.Sizin bu halinizi çok seviyorum.Berrin ablacığım. Seni hep böyle enerji dolu görmek en büyük dileğim.Allah sağlık sıhhatten ayırmasın. Trabzondan saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|