agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni30508Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-10-2011, 12:40   #1111
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Özür dilerim efendim,

MR. Mehmet Rıza, ellerinizden öper, oğlum efendim.

Saygılarımla Lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2011, 14:46   #1112
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Sevgili Berrin hanım duvardaki begonyalar ve telgrafınız çok güzel görünüyor. Valla temponuza hayranım bu kadar işe iyi yetişiyorsunuz

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2011, 20:40   #1113
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Sevgili berrinb..
Begonya gösrerisi harika siz şarkı söylerken eminimki onlarda dans ederek size eşlik edecekler. Ne kadar şanslı çiçekler denize nazır bir evde ikamet edecekler. Denizi çok özlemişim teşekkür ederim biraz olsun özlemimi giderdiniz.
Her şey gönlünüzce olsun kendinizi fazla yormayın selamlar....<<<

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2011, 23:16   #1114
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili arkadaşım sevim.K sağolunuz canım..Ama geç vakit olduğu için artık hayırlı p.tesi mesaileri diyeceğim...kolay gelsin...gününüz mutlu geçsin Sankanları yılbaşı çiçeğine benzetmişsiniz , haklısınız çok benziyorlar hakikaten ...Ama değiller,sarkan begonyalar duvardakiler..Ben bunlara bayılıyorum...Cumhur arkadaş sağolsun bana hep takılır face de ...Resimler de flu çıktı aksine ) Aklıma gelince yazayım dedim...selamlar sevgiler)

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2011, 23:26   #1115
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili S.durul cuğum...bende baktım dediğiniz gibi onlar rozet isimli çiçeklermiş..
İstanbul seyahatinizi hatırlayıp üzülmenize ,bende çok üzüldüm canım..sizi çok iyi anlıyorum.....Benimde aynı olay l9 yaşımda iken başımdan geçti...Hiç unutulamayandırlar(
Onların melek olup bizleri karşılayacağı ile avunurum ben senelerdir..Ben çocuk yaşda çok büyük acı geçirdiğim için , daha sonraları ufak tefeklere gülüp geçen,kafama takıp üzülmeyen bir olgunluğa eriştim...sebebi de bu hadisedir...Çünkü ondan beteri olamaz...Tanrı vermesin..
Sevgili arkadaşım üzüleceğini bilseydim o resimleri koymazdım...Seni kucaklayıp öpüyorum...Sevgi ve selamlar....

Eski 16-10-2011, 23:38   #1116
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

sayın mrduran hoşgeldiniz efendim) İyi keşfetmişsiniz, hakikaten çok hızlıyımdır...Hiperaktifliği de aşma derecesinde...Boş geçen bir dakikaya bile üzülenlerden oldum yaşam boyunca..Moral verici sözlerinize ve beğenilerinize , dileklerinize çok çok teşekkürler efendim....
Estafurullah , ben yanlış algıladığım için özür dilerim.Mr harflerinin sadece Ömer ismini hatırlattığı için bana öyle zannettim..Bende sevgili oğlunuz Mehmet rıza nın gözlerinden öperim..Cümleten selamlar sevgiler bizden.......

Eski 16-10-2011, 23:44   #1117
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili Günebakan hoşgeldiniz, telgrafın bordo cinsini ne zamandır istiyordum...seralarda rastlayadığım bazı çiçeklerdendi kendileri) O gün rafta bi tek kalmıştı..Berrinbb hiç durur mu) Aç kalacağını bilse onu kaptığı gibi kucaklar..
Sevgili Günebakan , benim kendime, irademe hükmedemediğim şeydir çiçekler...Ne yapayım elimde değil...Annem iki aylık bebek iken beni bahçeye çıkarmış..Otların üzerine oturtmuşlar ,Ben orada açan bir çiçeği galiba akşamsefası imiş, iki parmağımı uzatıp çiçeği araya sıkıştırıp koparmışıom) babaannem ve annem hep anlatırlardı, rahmetliler...
O zamandan yani naturamda varmış çiçek deliliği...
temennilerinize teşekkürler ederim...Yine beklerim..selamlar sevgile canım)

Eski 16-10-2011, 23:56   #1118
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili Fatma Sunay , ben bahçede veya sıkıldığım andaki heryerde şarkı mırıldanmaya başlayan ve bazı da küçük kağıt parçasına dahi aklıma gelen bir şarkıyı enstrümana dökmek için yazan biriyim...Dört deliliğimden birisi de bu işte...Üzüldüğüm anda yüksek sesle başlarım en neşeli şarkıları mırıldanmaya))) Ama o anda kalbimdeki o yeis hafifler...deneyiniz))
Bazı üzüntüleri ,sıkıntıları sabırla, sukunetle karşılamanın yolunu böyle buldum...Bu alışkanlığım için Tanrıya şükür diyorum...Cd çalarlar yazlıkta son ses açıktır...Açık olmazsa komşular ,berrinbb ye ne oldu ,Çocuklar da Berrin teyze bu gün hasta mısınız felan diye koştururlar... Cok güzel çiçeklerimi şap diyerek öperim mesela)) hastalıklar işte))

Sevgili arkadaşım,sizlerde herhalde artık döneceksiniz..İnşallah görüşürüz de daha iyi tanışırız.... Selam ve sevgilerimi yolluyorum)

Eski 17-10-2011, 09:20   #1119
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Berrinb hanım sayenizde boğazın güzelliklerini izleyebiliyoruz.Bir ressamın aradığı manzara bu olsa gerek.Umarım bu güzellikleri tuvallerinize aktarıyorsunuzdur.
Bahçeniz ve çiçekleriniz, korktuğunuz kadar değil.İyi görünüyorlar.
Orada bir karenizde martılar var.Martılarla ve deniz bir bütündür.Onlarla ilgili tablolarınız oldumu.?Konu açısından gayet zengin bir yerdesiniz,umarım bunları değerlendirirsiniz.
Bende yağlıboya tuval çalışmalarıma başladığımda sayfamda yayınlayacağım.
Sizinde çalışmalarınızı bekliyorum.
Trabzon dan saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-10-2011, 15:51   #1120
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili Perişciğim...Vallahi bu günlerde o kadar,kafam karışık ki, yoğun günler geçiriyoruum...
Bazer böyle göz yanılmalarım da oluyor. Gece geç vakit yazdığıımdan mıdır, nedir.. gözüm atlıyor....Ben bu hatayı ilk bahçeleri yeni açtığım zaman da bilgisizliğimden yapmışım...Şimdi sahifeleri yenide okuduğumda ; Bazı arkadaşlara hiç cevap vermemişim...Bunun için o kadar üzülüyorum ki...Ama ben bu foruma yüzmeyi bilmeyen kişinin çivileme atlaması gibi daldım..O arkadaşlara da buradan özürlerimi gönderiyorum...

Kasıtlı hiçbir şey yoktur bende...Biliyorsunuz ben sizi bulabilmek için ilk zamanlar kaç kişinin bahçesine mesaj bıraktım..kendi bahçeme dahi yazı yazdım..tamamen göz aldanması ve dalgınlıktan ibaret lütfen kusura bakmayınız...
sevgili Periş Beğenilerin beni her zaman sevindirmiştir...Sagolun...yine beklerim) Sevgiler selamlar canım)

Eski 17-10-2011, 22:09   #1121
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-05-2009
Verandanızın içindeki nefis bitki çümbüşü bana çok ilham verdi sevgili berrinb,ellerinize aklınıza sağlık.Ayrıca verandanızın manzarası muhteşem orada içilecek bir fincan kahvenin insan ömrüne yapacağı süre katkısını düşünemiyorum...Sağlık ve sevgi dileklerimle

eyakut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-10-2011, 00:23   #1122
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili Adil hoş geldiniz.. evet deniz manzaraları resimlerimin çoğu atölyemin olduğu senelerde satıldı. Ama elimde bir kaç adet var..Seyahatimden sonra bir ara buradan sizin için eklerim)..Hayvan resmi olarak kuş pek denemedim amma kedilerde iyiyim diyebileceğim....
Ben de sizden bol ağaçlı ,taşların üzerinden uçup giden taşkın selli derelerin resimlerini beklerim....Çünkü Trabzon ve havalesinde pek çok mükemmel manzara olayları var...Birde aniden gelen sis görüntülü dağlar harikadır...Bunları artık bekliyoruz...bizi bu güzel resimlerden mahrum etmezsiniz inşaallah....Tanrı hızınızı kesmesin...Size her çalışmanızda kolaylıklar diliyorum...Görüşmek üzere..Sevgiler selamlar.....

Eski 18-10-2011, 00:27   #1123
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili eyakut,bahçeme hoşgeldiniz efendim) Sağolunuz Bende sizin o zümrüt yeşili gayet bakımlı, ve tertemiz bahçenizi çok sevdim...Ortadaki büyük palmiyeniz ve clematisleriniz harikaydı. Varendamız da ancak baharları ve kışın oturabiliyoruz...Yazın ise pek az sayılır...çok teşekktrler ederim...yine beklerim efendim...Sevgiler ..Selamlar...Sevgili Ata mızın Anadolu ya çıkış kapısı saydığımız sevgili güzel Samsun a ve sizlere.......

Eski 18-10-2011, 13:15   #1124
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Fırtınanın, size ve çabalarınıza saygı duyup, oralardan uzaklarda estiğine inanıyorum.

Saygı ve hürmetlerimle lütfen.

Eski 18-10-2011, 21:03   #1125
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 05-11-2008
Berrin hanım,bahçelerinizi baştan sona zevkle gezdim.çeşitler,emekler,daha neler neler.maşaallah diyorum.bundan sonra takibinizdeyim.

nuray topcu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-10-2011, 21:21   #1126
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
.Cumhur arkadaş sağolsun bana hep takılır face de ...Resimler de flu çıktı aksine )
Demek Cumhur Tonba facede takılıyoır. Yakalıyayım onu facede)

Begonyalar yanıltmış beni demek, olsun Öğrenmiş oldum ve uzaktan ne güzel göründüklerini hatırladım..

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-10-2011, 22:21   #1127
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili sevim.K bende sizi yakalayayım mı)))) zincir olsun))))))

Eski 19-10-2011, 06:07   #1128
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Galeri: 6
S. berrinb,

Yazlıktan dönüş hüzünlü olur ama sizin kışlık manzaranız da çok güzel. sağlıkla oturunuz, çiçekler, el boyama saksılar, turşular herşey çok güzel, içim açıldı.

Ben de epeydir siteyi doğru dürüst ziyaret edemedim, kaçırmışım bir sürü güzel şeyi.

Size kolay gelsin, iyi çalışmalar, keyifli dinlenmeler dilerim.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-10-2011, 18:30   #1129
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sayın mrduran şu anda sizlere Geliboludan lphone vasıtası ile yazabiliyorum...Bağlantı gidip geldiği için yüklenme zorluğu ile karşılaşmaktayım...Efendim fırçaları alıp Gelibolu ya geldik.....Ama burada iki fırçalık değilde bir hayli iş var)
Son mesajınızda herhalde İst. daki ffırtınayı kast ettiniz...Vallahi arka bahçedeki dahliaları 360 derece döndürdü....Gelibolu ya gelirken yazlığa uğradığımda yine arka bahçedeki dahlialar kırılmıştı...Ben de koparıp çiçeklerini yanımda getirdim...Sizlere resimlerini ekleyeceğim)Selamlar .sevgiler efendim)

Eski 19-10-2011, 18:34   #1130
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sayın Nuray Topçu hoş geldiniz...Ziyaretinize, beğenilerinize çok teşekkürler ederim...Sağolunuz efendim......Her zaman beklerim) Gelibolu dan sizlere ve Sevgili İstanbulumuza selamlar ve sevgiler)

Eski 19-10-2011, 18:38   #1131
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili arkadaşım Sevim.K......sizi de anında Face de nasıl yakaladım ama))Ava giden avlanır misali))))))) Arkadaşlık isteğimi kabul ettiğiniz için teşekkürler......Kaktüs resimleriniz de harika helede o taş ve ağaç saksılar......Keşke koymasaydınız)) şimdi ben dururmuyum...
Nereye baksam gözüm kaya ve kütük görmeye başladı)) Görüşmek üzere canım....teşekkürler....

Eski 19-10-2011, 18:41   #1132
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili Mahdalinci....Hakikaten özlettiniz,Şimdi İzmirde misiniz?? Ziyaretinize sevindim...İzmirdeki bahçenizde neler yaptıhız ...Kısa zamanda bahçenizi görmek isterim....Selamlar sevgiler arkadaşım))

Eski 19-10-2011, 20:10   #1133
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Cok güzel bir manzara berrin hanim. Istanbul`da dogmus büyümüs biri olarak resimlere bakmak burnumun diregini sizlatiyor. Hayatimi uzaklarda kurmus olsam da benim icin her zaman dünyanin en güzel sehri olarak kalacak.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-10-2011, 21:44   #1134
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Merhabalar Sayın Berrinb;

Olur efendim olur, bal gibi hemde. İki fırça darbesi vede bir nefesiniz yeter.

Hadlerine mi düşmüş ki, size üfürükçü diyecekler. Siz gönlünüzün ta içindeki sevgi ile yapıyorsunuz. Canı gönülden.
Selam ve saygı bizden, hayırlı yolculuklar inşallah.

Beyefendi ve size saygılarımla lütfen.

Karadenizli olduğundan dolayı sizi sonra zikrettim efendim.

Eski 20-10-2011, 18:30   #1135
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili Çiçeksever,Birgün belki Türkiyeye dönüp güzel aileniz ile İstanbula yerleşirsiniz...Oradaki eviniz bahçeniz de çok güzel ,muhakak ki yaşam şartlarınız da güzeldir, ama insanın kendi vatanı gibi hiç bir yer olamazdır değilmi ?? Daha çok gençsiniz,İstanbula yakın biryerlerden geniş arazili bir toprak sahibi olmanızı ben canü yürekten tavsiye eder ve dilerim...Ne olur ne olmaz belki bir gün gelir dönüş yapmak istersiniz... Sizi ve bebeklerinizi sevgiyle kucaklıyorum...Selamlar sevgiler)

Eski 20-10-2011, 18:46   #1136
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sayın mrduran, Öyle yoruldum ki anlatamam....Yol yorgunluğu , koşuşturma ve ustalarla sinir harbi.. Vallahi arkadaşım sağolunuz ,yazılarınız doping etkisi yaratmakta.) Burası küçük bir yer olduğu için hem aradığımızı bulmakta zorlanıyoruz...Üstüne üstlük 5-Tl lik şeye beş kat değer biçen insanlarla dolmuş....Benim çocukluğumda burada hep Gelibolu yerlileri vardı, ve herkes birbirini tanırdı...Şimdi esnaflık diye birşey kalmamış...Sinir harbinden yoruldum) Herkezin burnu Kaf dağında olmuş)
Ben küçük yerleri severim ,yaşayabilirim derdim her zaman ama .....Kesinlikle olmuyor..Tanrı böyle kasabalarda yaşayanlara kuvvet ve sabır versin...Arabayla üç tur şehir bitti)) Aynen dediğiniz gibi üfürükçü olmak gerekir...Selamlar sevgiler efendim....

Eski 20-10-2011, 19:18   #1137
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Bu sahifedeki paylaşımlarımı; Şehitlerimizi saygıyla anmak adına; Yine Şehitler diyarı Güzel ilçemiz Geliboludan çektiğim kareleri ""ONLARA "" armağan ediyorum(
Bir daha böyle acılar yaşamamak ve SEVGİLİ BÜYÜĞÜMÜZ 'ün """Yurtta Sulh, Cihanda Sulh"" " sözünün gerçekleşmesini Yüce Tanrı dan diliyorum(

Eski 20-10-2011, 19:20   #1138
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Amin efendim. Canı gönülden.

ALLAH onlardan razı olsun.

Saygılarımla lütfen.

Eski 21-10-2011, 09:14   #1139
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

İst. dan yağışlı havada yola çıktık..Korudağında hava günlük güneşlik oldu:))

Name:  100_3299.jpg
Views: 304
Size:  33.0 KB

Name:  100_3300.jpg
Views: 319
Size:  32.8 KB

Name:  100_3301.jpg
Views: 292
Size:  29.6 KB

Name:  100_3302.jpg
Views: 310
Size:  44.3 KB

Name:  100_3305.jpg
Views: 321
Size:  72.3 KB

Eski 21-10-2011, 09:22   #1140
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Gelibolu parklarından ve limandan görüntüler..

Name:  100_3306.jpg
Views: 320
Size:  64.2 KB

Name:  100_3307.jpg
Views: 324
Size:  71.8 KB

Name:  100_3308.jpg
Views: 325
Size:  56.3 KB

Name:  100_3309.jpg
Views: 317
Size:  37.5 KB

Name:  100_3310.jpg
Views: 302
Size:  29.1 KB

kasap.94 beğendi.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025