![]() |
|
![]() |
#1111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Özür dilerim efendim, MR. Mehmet Rıza, ellerinizden öper, oğlum efendim. Saygılarımla Lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Berrin hanım duvardaki begonyalar ve telgrafınız çok güzel görünüyor. Valla temponuza hayranım bu kadar işe iyi yetişiyorsunuz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili berrinb.. Begonya gösrerisi harika siz şarkı söylerken eminimki onlarda dans ederek size eşlik edecekler. Ne kadar şanslı çiçekler denize nazır bir evde ikamet edecekler. Denizi çok özlemişim teşekkür ederim biraz olsun özlemimi giderdiniz. Her şey gönlünüzce olsun kendinizi fazla yormayın selamlar....<<< |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili arkadaşım sevim.K sağolunuz canım..Ama geç vakit olduğu için artık hayırlı p.tesi mesaileri diyeceğim...kolay gelsin...gününüz mutlu geçsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili S.durul cuğum...bende baktım dediğiniz gibi onlar rozet isimli çiçeklermiş.. İstanbul seyahatinizi hatırlayıp üzülmenize ,bende çok üzüldüm canım..sizi çok iyi anlıyorum.....Benimde aynı olay l9 yaşımda iken başımdan geçti...Hiç unutulamayandırlar ![]() Onların melek olup bizleri karşılayacağı ile avunurum ben senelerdir..Ben çocuk yaşda çok büyük acı geçirdiğim için , daha sonraları ufak tefeklere gülüp geçen,kafama takıp üzülmeyen bir olgunluğa eriştim...sebebi de bu hadisedir...Çünkü ondan beteri olamaz...Tanrı vermesin.. Sevgili arkadaşım üzüleceğini bilseydim o resimleri koymazdım...Seni kucaklayıp öpüyorum...Sevgi ve selamlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Ağaç Dostu
|
sayın mrduran hoşgeldiniz efendim ![]() Estafurullah , ben yanlış algıladığım için özür dilerim.Mr harflerinin sadece Ömer ismini hatırlattığı için bana öyle zannettim..Bende sevgili oğlunuz Mehmet rıza nın gözlerinden öperim..Cümleten selamlar sevgiler bizden....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan hoşgeldiniz, telgrafın bordo cinsini ne zamandır istiyordum...seralarda rastlayadığım bazı çiçeklerdendi kendileri ![]() ![]() Sevgili Günebakan , benim kendime, irademe hükmedemediğim şeydir çiçekler...Ne yapayım elimde değil...Annem iki aylık bebek iken beni bahçeye çıkarmış..Otların üzerine oturtmuşlar ,Ben orada açan bir çiçeği galiba akşamsefası imiş, iki parmağımı uzatıp çiçeği araya sıkıştırıp koparmışıom ![]() O zamandan yani naturamda varmış çiçek deliliği... temennilerinize teşekkürler ederim...Yine beklerim..selamlar sevgile canım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatma Sunay , ben bahçede veya sıkıldığım andaki heryerde şarkı mırıldanmaya başlayan ve bazı da küçük kağıt parçasına dahi aklıma gelen bir şarkıyı enstrümana dökmek için yazan biriyim...Dört deliliğimden birisi de bu işte...Üzüldüğüm anda yüksek sesle başlarım en neşeli şarkıları mırıldanmaya ![]() ![]() Bazı üzüntüleri ,sıkıntıları sabırla, sukunetle karşılamanın yolunu böyle buldum...Bu alışkanlığım için Tanrıya şükür diyorum...Cd çalarlar yazlıkta son ses açıktır...Açık olmazsa komşular ,berrinbb ye ne oldu ,Çocuklar da Berrin teyze bu gün hasta mısınız felan diye koştururlar... Cok güzel çiçeklerimi şap diyerek öperim mesela ![]() ![]() Sevgili arkadaşım,sizlerde herhalde artık döneceksiniz..İnşallah görüşürüz de daha iyi tanışırız.... Selam ve sevgilerimi yolluyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrinb hanım sayenizde boğazın güzelliklerini izleyebiliyoruz.Bir ressamın aradığı manzara bu olsa gerek.Umarım bu güzellikleri tuvallerinize aktarıyorsunuzdur. Bahçeniz ve çiçekleriniz, korktuğunuz kadar değil.İyi görünüyorlar. Orada bir karenizde martılar var.Martılarla ve deniz bir bütündür.Onlarla ilgili tablolarınız oldumu.?Konu açısından gayet zengin bir yerdesiniz,umarım bunları değerlendirirsiniz. Bende yağlıboya tuval çalışmalarıma başladığımda sayfamda yayınlayacağım. Sizinde çalışmalarınızı bekliyorum. Trabzon dan saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Perişciğim...Vallahi bu günlerde o kadar,kafam karışık ki, yoğun günler geçiriyoruum... Bazer böyle göz yanılmalarım da oluyor. ![]() Kasıtlı hiçbir şey yoktur bende...Biliyorsunuz ben sizi bulabilmek için ilk zamanlar kaç kişinin bahçesine mesaj bıraktım..kendi bahçeme dahi yazı yazdım..tamamen göz aldanması ve dalgınlıktan ibaret lütfen kusura bakmayınız... sevgili Periş Beğenilerin beni her zaman sevindirmiştir...Sagolun...yine beklerim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2009
|
Verandanızın içindeki nefis bitki çümbüşü bana çok ilham verdi sevgili berrinb,ellerinize aklınıza sağlık.Ayrıca verandanızın manzarası muhteşem orada içilecek bir fincan kahvenin insan ömrüne yapacağı süre katkısını düşünemiyorum...Sağlık ve sevgi dileklerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil hoş geldiniz.. evet deniz manzaraları resimlerimin çoğu atölyemin olduğu senelerde satıldı. Ama elimde bir kaç adet var..Seyahatimden sonra bir ara buradan sizin için eklerim ![]() Ben de sizden bol ağaçlı ,taşların üzerinden uçup giden taşkın selli derelerin resimlerini beklerim....Çünkü Trabzon ve havalesinde pek çok mükemmel manzara olayları var...Birde aniden gelen sis görüntülü dağlar harikadır...Bunları artık bekliyoruz...bizi bu güzel resimlerden mahrum etmezsiniz inşaallah....Tanrı hızınızı kesmesin...Size her çalışmanızda kolaylıklar diliyorum...Görüşmek üzere..Sevgiler selamlar..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili eyakut,bahçeme hoşgeldiniz efendim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Ağaç Dostu
|
Fırtınanın, size ve çabalarınıza saygı duyup, oralardan uzaklarda estiğine inanıyorum. Saygı ve hürmetlerimle lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Berrin hanım,bahçelerinizi baştan sona zevkle gezdim.çeşitler,emekler,daha neler neler.maşaallah diyorum.bundan sonra takibinizdeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() Begonyalar yanıltmış beni demek, olsun ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sevim.K bende sizi yakalayayım mı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Ağaç Dostu
|
S. berrinb, Yazlıktan dönüş hüzünlü olur ama sizin kışlık manzaranız da çok güzel. sağlıkla oturunuz, çiçekler, el boyama saksılar, turşular herşey çok güzel, içim açıldı. Ben de epeydir siteyi doğru dürüst ziyaret edemedim, kaçırmışım bir sürü güzel şeyi. Size kolay gelsin, iyi çalışmalar, keyifli dinlenmeler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mrduran şu anda sizlere Geliboludan lphone vasıtası ile yazabiliyorum...Bağlantı gidip geldiği için yüklenme zorluğu ile karşılaşmaktayım...Efendim fırçaları alıp Gelibolu ya geldik.....Ama burada iki fırçalık değilde bir hayli iş var ![]() Son mesajınızda herhalde İst. daki ffırtınayı kast ettiniz...Vallahi arka bahçedeki dahliaları 360 derece döndürdü....Gelibolu ya gelirken yazlığa uğradığımda yine arka bahçedeki dahlialar kırılmıştı...Ben de koparıp çiçeklerini yanımda getirdim...Sizlere resimlerini ekleyeceğim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Nuray Topçu hoş geldiniz...Ziyaretinize, beğenilerinize çok teşekkürler ederim...Sağolunuz efendim......Her zaman beklerim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım Sevim.K......sizi de anında Face de nasıl yakaladım ama ![]() ![]() ![]() Nereye baksam gözüm kaya ve kütük görmeye başladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Mahdalinci....Hakikaten özlettiniz,Şimdi İzmirde misiniz?? Ziyaretinize sevindim...İzmirdeki bahçenizde neler yaptıhız ...Kısa zamanda bahçenizi görmek isterim....Selamlar sevgiler arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok güzel bir manzara berrin hanim. Istanbul`da dogmus büyümüs biri olarak resimlere bakmak burnumun diregini sizlatiyor. Hayatimi uzaklarda kurmus olsam da benim icin her zaman dünyanin en güzel sehri olarak kalacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar Sayın Berrinb; Olur efendim olur, bal gibi hemde. İki fırça darbesi vede bir nefesiniz yeter. Hadlerine mi düşmüş ki, size üfürükçü diyecekler. Siz gönlünüzün ta içindeki sevgi ile yapıyorsunuz. Canı gönülden. Selam ve saygı bizden, hayırlı yolculuklar inşallah. Beyefendi ve size saygılarımla lütfen. Karadenizli olduğundan dolayı sizi sonra zikrettim efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçeksever,Birgün belki Türkiyeye dönüp güzel aileniz ile İstanbula yerleşirsiniz...Oradaki eviniz bahçeniz de çok güzel ,muhakak ki yaşam şartlarınız da güzeldir, ama insanın kendi vatanı gibi hiç bir yer olamazdır değilmi ?? Daha çok gençsiniz,İstanbula yakın biryerlerden geniş arazili bir toprak sahibi olmanızı ben canü yürekten tavsiye eder ve dilerim...Ne olur ne olmaz belki bir gün gelir dönüş yapmak istersiniz... Sizi ve bebeklerinizi sevgiyle kucaklıyorum...Selamlar sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mrduran, Öyle yoruldum ki anlatamam....Yol yorgunluğu , koşuşturma ve ustalarla sinir harbi.. Vallahi arkadaşım sağolunuz ,yazılarınız doping etkisi yaratmakta. ![]() ![]() ![]() Ben küçük yerleri severim ,yaşayabilirim derdim her zaman ama .....Kesinlikle olmuyor..Tanrı böyle kasabalarda yaşayanlara kuvvet ve sabır versin...Arabayla üç tur şehir bitti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Ağaç Dostu
|
Bu sahifedeki paylaşımlarımı; Şehitlerimizi saygıyla anmak adına; Yine Şehitler diyarı Güzel ilçemiz Geliboludan çektiğim kareleri ""ONLARA "" armağan ediyorum ![]() Bir daha böyle acılar yaşamamak ve SEVGİLİ BÜYÜĞÜMÜZ 'ün """Yurtta Sulh, Cihanda Sulh"" " sözünün gerçekleşmesini Yüce Tanrı dan diliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Ağaç Dostu
|
Amin efendim. Canı gönülden. ALLAH onlardan razı olsun. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Ağaç Dostu
|
İst. dan yağışlı havada yola çıktık..Korudağında hava günlük güneşlik oldu:))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Ağaç Dostu
|
Gelibolu parklarından ve limandan görüntüler..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|