![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul öğretmenim bahçemi ziyaretiniz beni ziyadesi ile memnun etti,uzun zamandır bahçe resimlerimi yükleyemedim şu an istanbuldayım köye dönüyorum ve sonbahar resimlerini ve bahçem de yetiştirdiğim sebzelerden hazırladığım konservelerimin görüntülerini yüklerim,Sizin kadar konserve uzmanı değilim sizin görüntülerinizden çok faydalanıyorum ellerinize sağlık görüşebilmek dileği ile sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
Bahçenizi büyük bir keyifle gezdim. Tahmin ediyorum ileriki yıllarda çok daha güzel olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Bahceniz ve eviniz cok güzel ciceklerinizi huzurla büyütün insallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-07-2011
|
Sevgili kelebekçalısı; Bahçeniz eviniz ne kadar güzel.Dahada güzelleşmesi ve sağlıcakla kalmanız temennisiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sayın kelebekçalısı, Nasıl olmuşta ben bahçenizi gezmemişim ![]() O kadar düzenli ve dogal bir görünümü var ki insan seyretmeye doyamıyor. Temizlik ve düzenlemeler harika ellerinize emeğinize sağlık. Evinizin içide bahçe gibi zevkle döşenmiş harika bir otantik ev. Huzur içinde sağlıkla yaşayın. artık bundan sonra sık sık ugrarım bahçenize. Bunca zaman bu bahçeyi görmemek kendi adıma bir kayıp olarak addediyorum. Sağlıklı huzurlu günler ve selamlar Asu Düzenleyen Manolya_ : 22-01-2012 saat 15:35 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın manolya hanıma katılmamak mümkün değil hakikaten seyrettikçe huzur veriyor,bahçeniz eviniz ve düvar süslemeleri işlemeler üzerlik ninelerinizin duvar halısı ve bakır mangal harika,,eskiyi yaşatmak adına yarattığınız güzellikleden dolayı Sizi kutluyorum Sayın kelebekçalısı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Manolya Hanım ve Sayın Yücel Canpolat Bey,bahçeme ve evime ugramanız beni çok mutlu etti.Dogallık benim yaşam şeklimdir bunuda yaşamıma yansıtırım.Gecmisime ve yasanmışlıklara mesala anneannemin mangalı benim için paha biçilmez değerlidir.Sizlere teşekkür ederim.Evimin kapısı her zaman açık sizlere,sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-01-2009
|
sayın kelebek çalısı bahçenize ilkkez uğradım ellerinize sağlık çok emek vermişsiniz çok beğendim.evinizde çok harika olmuş herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kelebekçalısı, uzun bir aradan sonra yeniden hoş geldiniz. Hem de imrendirecek görüntülerle. Her şey çok güzel, yerli yerinde. Sağlıkla sefasını sürmeniz dileklerimle... Devamını da bekleriz. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Eviniz çok sıcak ,bahçenizin bulunduğu yer çok güzel ,kullandığınız objeler göz okşayıcı... eh daha ne olsun değil mi ? Sağlıkla keyfini sürün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Sayın nurcanaybay, teşekkür ederim size, eh daha ne olsun değil mi yazmışsınız ya,olmuyor işte toprak bağ,bahçe gülistanlık işte burda sınır tanınmıyor sizi öyle bi içine alıyor ki hep bi güzellik yaratmak ve yaşamak istiyorsunuz.Görüşmek dileğiyle. Düzenleyen kelebekçalısı : 24-01-2012 saat 16:42 Neden: eksik harflerden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Sevgili Kelebekçalısı, bahçenizi yeni keşfettim. Çok beğendim ellerinize sağlık. Herşey o kadar güzel ki, nostaljik eşyalarla evinizi süslemeniz cabası. Yalnız yer olarak neresidir, İstanbul'da bir köy mü , sakıncası yoksa köyünüz nerde diye sorabilir miyim? Kopya çekmek zaten serbest öyle değil mi ![]() Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Kelebeçalısı elleriniz dert görmesin bu güzellikleri çekip bizimle paylaştığınız için. Muhteşem objeler beni hasta ettiniz. Bende de çok var ama böyle başkasında görünce eksik olanlara hevesleniyorum. Bahçeniz zaten mükemmel herşey göz alıcı güzellikte. 2012 bayrak yarışına hoş geldiniz diyerek sevgilerimi gönderiyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın selis sanırım haseki küpesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |