![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fatma sunay,alçak gönüllüğünüz yazılarıza dökülmüş.Bahçenizi ve evinizi hayranlıkla izliyorum.Sizin maharetlerinizin yanında bizimkisi nedir ki.Teşekkür ederim içtenliğinize görüşmek dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2010
|
Sayın KelebeK Çalısı evinizi ve bahçenizi büyük keyifle dolaştım.Ellerinize sağlık... Her şey çok güzel..Kullandığınız objelere hayran kaldım.Sağlıkla keyfini sürün.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul,bu kışı çoğunluk İstanbul'da geçirdik.Havayı güzel bulunca hemen bahçemize koştuk.Kışın görüntülerinden az da olsa yakalayıp görüntüleyebildik.Ziyaretinize teşekkür ederim.Görüşmek dileğiyle sevgilerimle arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın kelebekçalısı harika kış resimleri bahçe düzenlemesi harika özellikle 127.mesaj 1,2,3 resimler,128 mesaj 4. resim harika ellerinize emeklerinize sağlık forumu daha sık ziyaret etmelisiniz bence ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Ayrıca sizin YCBB kış görüntüleri de harika, hep aynı şeyleri yazmamak adına mesaj yazmadım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Yücel Canpolat,formu fazla kullanamadığımın farkındayım.Artık daha fazla zaman ayırmaya çabalayacağım.Sizlerle birlikte olmak,arkadaşlarımdan bilgilenmek istiyorum.Siz ve sevgili SDrul,benim örnek aldığım kişilersiniz.Ben sizin öğrenciniz sayılırım.Geçen gün Sayın Fatma Sunay Hanım beni bayrak yarışına davet etti.Bence birinci zaten belli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın kelebekçalısı; Bahçenizi severek takip ediyorum. Gerçekten çok zevkli ve çok güzel detaylar yakalıyorum. Ağaç gövdelerinden yaptığınız oturma yerleri, meşe dallarından yaptığınız merdiven, nazarboncuğu astığınız ağaç gövdesi, yakacak odunlardan yaptığınız peysaj harika detaylar... İşte biz sizi bu gibi kendinize özgü detaylarla seviyoruz. Hepimizin çok sevdiği bahçeleri,bitkileri var ama onları yaşatmak ve görsel hale getiren farklı özellikleri var. Biz herkesi kendi farkından dolayı seviyor bahçesindeki kendine özgü detayları hatırlayıp ta seviyoruz. Bir süredir yazmıyordunuz. Ama isminizi listede ilk gördüğümde bahçenizde bir kaç detay hemen aklıma geliverdi. Yeni fotoğraflarla zinimize yenileri kazındı. Daha çok paylaşım bekliyoruz. Zira hayallerimize yeni fikirler veriyorsunuz. Bahara da az kaldı; sabırsızlıktan çenemize vurdu( klavyemize) Kolay gelsin... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2012
|
bahçeniz gerçekten harika çook.. beyendim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili kelebekçalısı; Sizde bu beceriklilik varken maşallah bizleri sollar da geçersiniz. Bahçenizin çok güzel olduğunu birkez daha yazmak istiyorum. Sizinde bizler gibi kendi emeğiniz ve çabanız var. Bayrak ileri marş marşşşşş..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Uzaylı. elimizdeki imkanları değerlendirme ve bizim emeğimiz olması beni daha çok mutlu ediyor.''Bahçeyi gösteren süsüdür " düşüncesiyle kendim elimden geldiğince hayal edip süslemeye çalışıyorum. Sizin de dediğiniz gibi,her bahçe kendince özel ve güzeldir.Emeğin yansıması diye düşünüyorum.Ben yazın fazla zaman ayıramıyorum.Birde köyde internet sorun oluyordu.Daha önce gençler yükleme yapıyordu.Bende mecburen onları beklemek zorunda kalıyordum.Artık kendim yüklemeleri öğrendiğimden bu sorunu da çözdüm. Sizlerle daha çok birlikte olmak ve görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Uzaylı,ilginize minnettarım.En ince püf detaylarına kadar anlatmanıza teşekkür ederim.Ben pancarların kabuklarını soyup haşlıyordum.Sizin de dediğiniz gibi vitaminlerinleri kaybetmemek gerekir.Bundan sonra sözünüz kulağıma küpe olacak Bilesiniz ki pancarları haşlarken aklıma siz geleceksiniz.Görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kelebek çalısı; Bahçenizi gezmeyeli epeyce olmuş. Tabi bu arada siz boş durmamış, güzelliklere güzellikler katmışsınız. Bahçenizdeki ahşap oturma gruplarının tamamı çok hoşuma gitti. Bahçeniz kadar, o sevimli evinizide o kadar sıcak bir yuvaya dönüştürmüşsünüzki...Ellerinize sağlık. Sağlık ve mutlulukla keyfini sürün inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan Hocam,bahçeme hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Evimin içerisinde kendi el emeğim olan doğal malzemelerden bir şeyler tasarlayıp yapmak ve onları seğretmek bana ve gelen konuklarıma mutluluk veriyor. Köyde yakacak ihtiyacımızı köylüler devletin izini ile temin ediyorlar,Kalın kütükleri ortadan ikiye böldürdüm böyle dizayn ettim.Benimde hoşuma gitti,birgün bahçemi ziyaret ederseniz kütük taburelerimde sizlere çay ikram etmekten mutluluk duyarım. Bu güne kadar siteye fazla giremiyordum bilgisayar sorunum çözüldü.Arkadaşlarmın bahçelerini dolaşırken bir bayrak yarışı olduğunu gördüm,siz her ne kadar tarafsız kalsanızda benim desteğim uzaylıdan yanayım.Yani bu yarışta bayrak biz amazonlarda kalacak. Görüşmek dileğiyle size ve sevgili eşinize selamlar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|