![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2010
|
Sayın KelebeK Çalısı evinizi ve bahçenizi büyük keyifle dolaştım.Ellerinize sağlık... Her şey çok güzel..Kullandığınız objelere hayran kaldım.Sağlıkla keyfini sürün.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul,bu kışı çoğunluk İstanbul'da geçirdik.Havayı güzel bulunca hemen bahçemize koştuk.Kışın görüntülerinden az da olsa yakalayıp görüntüleyebildik.Ziyaretinize teşekkür ederim.Görüşmek dileğiyle sevgilerimle arkadaşım. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın kelebekçalısı harika kış resimleri bahçe düzenlemesi harika özellikle 127.mesaj 1,2,3 resimler,128 mesaj 4. resim harika ellerinize emeklerinize sağlık forumu daha sık ziyaret etmelisiniz bence ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu güzel bahçenin fotoğraflarını daha sık görmeliyiz.![]() Ayrıca sizin YCBB kış görüntüleri de harika, hep aynı şeyleri yazmamak adına mesaj yazmadım. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Yücel Canpolat,formu fazla kullanamadığımın farkındayım.Artık daha fazla zaman ayırmaya çabalayacağım.Sizlerle birlikte olmak,arkadaşlarımdan bilgilenmek istiyorum.Siz ve sevgili SDrul,benim örnek aldığım kişilersiniz.Ben sizin öğrenciniz sayılırım.Geçen gün Sayın Fatma Sunay Hanım beni bayrak yarışına davet etti.Bence birinci zaten belli. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Sayın kelebekçalısı; Bahçenizi severek takip ediyorum. Gerçekten çok zevkli ve çok güzel detaylar yakalıyorum. Ağaç gövdelerinden yaptığınız oturma yerleri, meşe dallarından yaptığınız merdiven, nazarboncuğu astığınız ağaç gövdesi, yakacak odunlardan yaptığınız peysaj harika detaylar... İşte biz sizi bu gibi kendinize özgü detaylarla seviyoruz. Hepimizin çok sevdiği bahçeleri,bitkileri var ama onları yaşatmak ve görsel hale getiren farklı özellikleri var. Biz herkesi kendi farkından dolayı seviyor bahçesindeki kendine özgü detayları hatırlayıp ta seviyoruz. Bir süredir yazmıyordunuz. Ama isminizi listede ilk gördüğümde bahçenizde bir kaç detay hemen aklıma geliverdi. Yeni fotoğraflarla zinimize yenileri kazındı. Daha çok paylaşım bekliyoruz. Zira hayallerimize yeni fikirler veriyorsunuz. Bahara da az kaldı; sabırsızlıktan çenemize vurdu( klavyemize) Kolay gelsin... ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2012
|
bahçeniz gerçekten harika çook.. beyendim |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili kelebekçalısı; Sizde bu beceriklilik varken maşallah bizleri sollar da geçersiniz. Bahçenizin çok güzel olduğunu birkez daha yazmak istiyorum. Sizinde bizler gibi kendi emeğiniz ve çabanız var. Bayrak ileri marş marşşşşş..... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Uzaylı. elimizdeki imkanları değerlendirme ve bizim emeğimiz olması beni daha çok mutlu ediyor.''Bahçeyi gösteren süsüdür " düşüncesiyle kendim elimden geldiğince hayal edip süslemeye çalışıyorum. Sizin de dediğiniz gibi,her bahçe kendince özel ve güzeldir.Emeğin yansıması diye düşünüyorum.Ben yazın fazla zaman ayıramıyorum.Birde köyde internet sorun oluyordu.Daha önce gençler yükleme yapıyordu.Bende mecburen onları beklemek zorunda kalıyordum.Artık kendim yüklemeleri öğrendiğimden bu sorunu da çözdüm. Sizlerle daha çok birlikte olmak ve görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili fatma sunay,süslemeyi hayal etmeyi hele bi de hayalimi sizin gibi seyretmeye doyamıyorum.Oyalanıyoruz işte arkadaşım.Ben köy ve yaşam şeklini bilmiyordum. Diyeceksiniz ki niye köyde yer yurt edindiniz.Yüreğimde hep bi özlem vardı.Bu dünyada özgürce yaşamak böceği ve çiçeği ile iç içe düşüncesiyle köy yoluna düştük.Gelelim tüfeğimizin hikayesine,köy yaşamını bilmem dedim ya size, sizden iyi olmasın çok sevdiğimiz ve saygı duyduğum arkadaşımız 'köyde her evde bulunur'diye bizi tüfek hediye etti.Yazın bir iki havaya sallar kargaları bahçenden bir süre uzaklaştırırsın diye espiride yapmıştır.O günden beri de duvarımda asılı durur keyifle seyreder,baktıkça da kendisini anarız.Ama kargaları korkutmaya kıyamadık,onlarda ağaçlarımızın meyvelerini doyasıya yiyorlar.Sağlık olsun hep birllikte yiyeceğiz.görüşmek dileğiyle sağlıcakla sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili kelebekçalısı, bahçenizi büyük bir keyifle gezdim,biraz yoruldum bankta oturdum susadım ogüzel ceşmenden kana, kana su içtim ağaç merdivenine bittim. Azıcık çiçek toplamak istedim, kıyamadım koparmaya. Nekadar güzel bir bahçe ellerine emeklerine sağlık,sağlıkla oturun şirin evinizde inşallah. sevgiler selamlar... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Doğayla Barış,ilkbaşlarda boş vakitlerinde yüklemeyi çocuklar yapıyorlardı.Ondan dolayı bitkilerin isimleri yazamadık.Şimdi yüklemeleri kendim yaptığımdan, dediğiniz konuya dikkat ediyorum ve yazıyorum.Yükleme şeklinden dolayı geri dönüp yazamıyorum.Baharla birlikte resimlerimi yüklerken yazarım ,sizlerin de ****** bilgisi olacaktır.Bahçeme her zaman beklerim sevgiyle kalın,görüşmek dileğiyle. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Bakıyorum arkadaşlarım eski değerli bir şeyler bulup buluşturup sergiliyorlar. Hepsinde de öyle bir yaşanmışlık var ki resimlerden belli oluyor. Benim de artık köyümün yoluna düşme vaktim gelmişte geçiyor. Bizim köyde toprak evler hala var, nenelerde evlerinde oturuyorlar. Bi ziyaret edip kıyı köşelerinde eskilerden kalanlar var mı diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
evet evet Sizde katılın Sayın kebekçelısı,anladığım kadarıyla Siz de kirli çıkınlar var galiba ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|