![]() |
|
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Ellerinize yüreğinize sağlık,resimlere baktım dönüp bir kez daha baktım evi görünce sadece derin bir iç çektim.Resimlerde dekorlarda ki ayrıntılarda harika düşünülmüş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Evinizi ve bahçenizi bayılarak seyrettim.İyi günlerle oturun.Cok kişinin hayalindeki ev ve bahçe örneği diyorum ben.kaya bahçenizin beyaz taşlarla dekoru değişik bir güzellikte.Top ağaçlarınız ve galiba keçiler gördüm çok tatlılar.İyi mevsimler,renkli bahçeler dilerim.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok güzel. Cok sirin ve otantik bir dekorasyon olmus. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Bayıldım bahçenize Sevgili kelebekçalısı, bak şimdi oldumu güveci saksı yapmışsın, Cemo ablam kesin evdeki güvece bugün Sukulent ekecektir ![]() Düzenleyen bettyycim : 03-06-2011 saat 08:24 Neden: İmla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Yağmurlu günler geçiriyorken bahçenizi gezerken mest oldum gözüm gönlüm açıldı her zamanda böyle bir evim olsun istedim evinizde ve bahçenizde mutlu günler geçirin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Kelebekçalısı; Yine bahçenizden harika görüntüler paylaşmışsınız. Kaya bahçesi farklı ve çok güzel olmuş. Bahçelerin biribirinden farklı, kendine özgü olmaları çok hoşuma gidiyor. Çok zevkli görüntüler. teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Kelebekçalısı bahçenizi zevkle dolaştım herşey çok güzel kaya bahçeniz harika ellerinize emeginize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-12-2010
|
hergün yeni bir bahçe keşfediyorum. Ve kendim bir bahçe düzenlemiş kadar çok seviniyorum. Heleki istanbul yazınca profilde daha hayran kalıyorum. Bu sıkışıklıkta böyle bir bahçe yapabilmeniz ne güzel. Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ediyorum Sayın Hatice Tarhan emekli olmadan evvel hayalim de kırlar bayırlar da koşup oynamak vardı hep, emekli olduktan sonra karar verdim ve böyle bir bahçe yaptım bahçede çelışmayı çok seviyorum yorucu olmakla beraber insana huzur veriyor.selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ediyorum Sayın Berrinb bende evimi ve bahçemi çok seviyorum ilk bahar la beraber bahçeme geliyorum ve tüm günüm bahçede geçiyor sabah akşam çan seslerini duymak farklı bir keyif veriyor keçiler koyunlar inekler hep beraber yaşıyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür Sayın Bettyycim fazla olan güveç kablarını değerlendirmeye çalışıyorum arkadaşların bahçelerinden kopya çekiyorum ara ara,Sayın Cemo,Siz ve diğer dostlarımız bahçemizi ziyaret ederseniz kendi ellerimle yetiştirdiğim sebzelerle boş olan güveç kaplarını doldurup fırına atarız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ediyorum Sayın uzaylı,ben de sizin gibi düşünüyorum herkes kendi zevkini bahçesine sansıtsın ki farklılıklar ortaya çıksın hoşumuza gidenleri kopyalarız biz de ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
|
Sayın maviarzu teşekkür ediyorum emekli olmanın avantajı,tüm zamanınız size ait,çok haklısınız büyük şehirlerde çalışmak yaşamak oldukça zorlaştı yeşile hasret kalıyoruz bu yüzden doğayla içiçe yaşamayı özlüyoruz. Bahçe çalışmaları ve düzenlemeye yardıma gelebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaç Dostu
|
Sayın SDurul öğretmenim size ayrıca teşekkür ediyorum her seferinde yaptığım yanlışlığı düzeltme me yardımcı oldunuz iyi ki varsınız,uzun zaman oldu foruma uğrayamadım ama baharla beraber yine siz dostlar la beraber olduk bahçe çalışmaları malum en yoğun zamanı,köy de int.bağlantısı zaman zaman aksıyor fırsat buldukça arkadaşların bahçelerine ziyarete geleceğim,bu arada sizin fırın kopyalanabilir, çok güzel,çalışmalarınız da kolaylıklar diliyorum.Sağlıcakla kalınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Masal bahçesi. Sanki her an bir yerlerden pamuk prenses ve 7 cüceler çıkacak gibi bir duyguya kapıldım resimlere bakarken . Keyifli günler geçirmenizi dilerim. Ellerinize sağlık, çok güzel, çok şirin bir bahçe olmuş. Çim alandaki beyazlıkları merak ettim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
|
Sayın füsunANK hoş gediniz, bahçeme ait güzel sözleriniz beni çok sevindirdi bahçe benim olduğu kadar sizlerin de buyurun her zaman gelin. Bahçemin toprak alanlarını doğal haliyle bıraktım ara ara sulayıp çim makinası ile zorla na zorla na biçiyorum içinde ki beyazlıklar yonca bence de güzel durmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|