![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Kelebekçalısı bahçeniz hayırlı olsun. Çiçekleriniz ve baheniz çok güzel emeğinize sağlık. Keyifle takip ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Fatma Sunay emeği görmeniz ve bahçemi takip etme düşünceniz beni cok mutlu etti.teşekkkür ederim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
Sayın kelebekçalısı,ferah ve keyifli bahçenizde sağlıkla yaşamanızı dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Sayın kelebekçalısı, Çok renkli bir bahçeye benziyor. Kaktüslerin olduğu bölümü çok beğendim. Çiçekleri söylemiyorum bile, beğendim demek yetmez bayıldım doğrusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın Kelebekçalısı bahçenizi ziyaret ettim çok harika zaman içerisinde daha da güzel olacaktır ellerinize emeğinize sağlık bu arada bitkilerinizin son derece bakımlı ve sağlıklı olduğunu gördüm anlaşılan Siz bu sıcak yaz aylarından etkilenmemişsiniz sağlıkla yaşayınız güzel bahçeniz de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sayın ayse afyonlu , küçük bir kaktüs bahçesi yapmaya çalıştım kendimce elimden geldiği kadarıyla,rengi ise her mevsim açan bitki çeşitlerini dikerek yakalamaya çalışıyorum.Bahçeme misafir olmanız beni mutlu etti.Sevgiyle kalın. Düzenleyen kelebekçalısı : 16-12-2010 saat 12:01 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1292075576 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Japon şemsiyesi doğrudur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Moderatör
|
Sevgili Kelebekçalısı, bahçeniz hayırlı olsun. Arkadaşlar da iletmişler; bu güzel fotoğrafların altına bitkilerinizin de adını yazmanız iyi olacak. Biraz daha detay verebilir misiniz? Bahçeniz nerede, kaç m², ne kadar zamandır uğraş veriyorsunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Sayın Kelebekçalısı Bahçeniz ve çiçekleriniz mükemmel. Ne kadar uğraşıldığı her halinden belli oluyor Fakat benim de sizden ricam uygun bir zamanınızda çiçeklerinizin isimlerini paylaşmanız. Bu güzel çiçekler arasında adını bilmediğim çok fazla çiçek var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Aslında yıllar önce Japon şemsiyesi yetiştirmiştim. Ama fotoğraf üstten çekildiği için, hiç aklıma Japon şemsiyesi olabileceği gelmedi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Yücel Canpolat çok teşekkür ediyorum bahsettiğiniz gibi sıcaklardan etkilenmemek için daha fazla bahçede mesai harcadık sonucu güzel bitti bahçe bakımı konusunda söyledikleriniz beni sevindirdi tekdirleriniz bizim enerjimiz tekrar teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul yazmakta geciktim bilgisayarımda ki arıza nedeninden dolayı,şu an da arkadaşımdan yazıyorum,bitki tanıma konusunu forum da ki uzman arkadaşların sayesinde aşacağız sorduğunuz bitkiye arkadaşlarım cevap vermişler onlara teşekkür ediyorum büyük bir heyecanla bahçelerimizi dolaşmaya başlamıştım ki bilgisayar arızası, umarım kısa sürede bahçende görüşebilmek dileğiyle.sağlıcakla kalınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
Yeni yılınızı kutlar,sağlıklı ve mutlu nice yıllar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok güzel bir bahce her sey yerli yerinde, düzenli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2010
|
Bahçeniz çok güzel.Emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın kelebekçalısı; Bahar geldi. Yeni güzellikleri ve bahçenizin şimdiki halini paylaşmanızı bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|