![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
iş tulumu.
Hemşehrim Nail, Satış amaçlı olmasan bile, bu tanıtımın ile müşterin artacak sanıyorum Benim de böyle bir tuluma ihtiyacım var. Bu tulumu İst.BB nin açtığı kursda da giymek isterim. Göğsündeki amblemimiz ile orada çok dikkat çekeceğini sanıyorum.Esas mesleğini de mükemmel yaptığın anlaşılıyor. Özeline detayları yazıyorum. Uzun saplı budama makasının mekanizması ip ile çalışıyor değilmi? Gerçekten çok kullanışlı. Ben sapını teleskopik aliminyum çubuk ile kullanıyorum. Çok hafif olduğu için benim gibi yaşlı birini bile fazla yormuyor. Herşey gönlünce olsun. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Uzun saplı budama makasının mekanizması ip ile çalışıyor Ama şerit bir ip sarı renkte olan boru aksam siyah boru aksam üzerinde çekiyorsun o kadar. Bu sizin dediğiniz gibi değil, bunun uç bıçağı kesim yeri iki tarafa da dönüyor istediğin dal şekline göre meyil verebiliyorsun, benim çok hoşuma gitti budamaları nasıl yapacağım diye düşünürken ne zaman bittiğini anlayamadım. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-03-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl ağustos ayında göz aşısı yaptığım chandler olarak aşıladığım fidanlar seranın içinde olunca uyanıp yapraklanmaya başladılar. Daha ileriki günlerde kesinlikle meyvalarını da göreceğiz, onları da paylaşırım. Gelişimleri o kadar iyi ki, alttan düğme göz bile uyanmış. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Telefon numaralarını isterseniz verebilirim. Daha sonra bu mesajımı silerim. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Sdurul, sizin makasınız da güzel fakat benim kullandığım makasın ağız çalışması farklı, ağzı u şeklinde buraya giren dalı üstten içeyiye çekerek kesiyor, yakın bir çekim şansım olursa resimlerim. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Alıntı:
![]() |