Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akgul1a
Nail bey
Biz ler ilaçlama makinesi yapacak kadar becerekli değiliz.benimde ilaçlama makinesini büyütmeye ihtiyacım oldu.
SSorma?geçen hafta bahçe evine hırsız girmiş.Ne varsa [taral 20 çapa makinesi,ot biçme makinesi.... vb]çalmış.
Şimdi biçapa makinesi ve ilaçlama makinesinine ihtiyacım olacak.
Ustaya söylediğimde taral22 ve bunla çalışacak bir ilaçlama makinesi önerdi.Hemde devlet desteğinden faydalanacağımı söyledi.
Sizin de düşüncelerinizi almak isterim.
|
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi kabul edin, genelde her yerde zaman zaman böyle yer değişikliği oluyor malesef, demek ki senden daha ihtiyaclıymış
Bahçe büyüklüğünü yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Alıntı:
sn nail bey
lilium un bahçesini uğramıyormusunuz?
|
Dört yıldır bu sitedeyim ilk göz ağrım diyebilirim, site son zamanlarda eski YÖK başkanı İhsan Doğramacı sınav soruları gibi oldu, Bir yanlış kırk doğruyu götürünce insanın bahçesine uğrayası bile gelmiyor.
Bazende bir cevaptan dokuz soru çıkabiliyor, dokuz soruya cevap yazacak kadar klavyeyi iyi kullanamıyorum zaman ayıramıyorum, mecburen İhsan Doğramacının doğruları doğru kabul görür oluyor.
Aklıma gelmişken bende bir şey sorayım, bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Şubat mart aylarında toprağa hümik asidi nasıl kullanacağız ya da nasıl uygulayacağız.
Soruyu da çekinerek soruyorum "uygun başlıkta neden sormadınız" ilk soru olabilir.