![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaz geliyor bahçede giymek için şöyle ince tiril tiril hafif bir tulum iyi olur düşüncesiyle hazırını da bulamadığım için kendim dikmeye karar verdim, elimde ona uygun da bir kumaş vardı toprak rengi haki renk bir şey, toprakta yuvarlansakta taşır çabuk kirlenmez de (Buna en çok hanım sevinecek) Bakalım nasıl bir şey olacak. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() Sahi o avcı yeleği değil mi? Bir de şapkası olsaydı. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoş geldiniz sayın TaşevliBahçe, isterseniz onu da ceviz konusundaki çekmiş olduğum video anlatımında görebilirsiniz, http://www.agaclar.net/forum/ceviz/26754.htm |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-12-2010
|
Alıntı:
Bir kitapta gördüğümü hatırlıyorum bu arkadaşı ama internette cevizle ilgili kaynaklara baktığımda ceviz'e zararlı bu görünümde bir böcek bulamadım. Şimdi bir daha badem, şeftali, zeytin kitaplarıma baktım, benzeri yok.. Ama dediğim gibi çok tanıdık.. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-12-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Budamalarıma dört metrelik üç ayak merdivenle başladım merdivene in çık merdiven taşı dizlerimin bağı çözüldü. ![]() Bu böyle olmaz bunun bir de dört metreden düşmesi var (Küçükken çok düştüğüm için eserliyim zaten) :) deyip yüksek dal budama makasını denemek istedim, gerçekten mükemmelmiş 4 mt lik boyuyla yerden en uçtaki dallara ulaşabildim, çok rahat bir kesimi var 3,5- 4 santimlik dalları çok rahat hiç zorlanmadan zorlamadan kesebiliyor herkese tavsiye ederim. ![]() Buda benim yeni diktiğim hem iş tulumum hem ilaçlama tulumum. ![]() ![]() Düzenleyen Lilium : 27-03-2012 saat 23:55 Neden: "Budamalarıma" cümlesini düzelttim. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
mani maninin önemi bile yok.Çok yakışıklı yapmış seni, bende bir az göbek de var ama... ![]() Yaa dostum sende maharetler varmış böyle, aynı zamanda iyi bir terzisin valla... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Sn Lilium , güle güle kullanın harika olmuş.. Bir kapıda bir dilenci olurmuş ama dayanamadım ne yapayım. İsteyen zenci olsun bu sefer... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Alıntı:
![]() Ama beyaz isterim. Arılara karşı da işe yarasın. ![]() |