![]() |
|
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Sevgili Sevim Abla , henüz haberim oldu rahatsızlığınızdan .Allah şifanızı versin , geçmiş olsun inşallah. Kendinize lutfen çok dikkat edin .Önce emanetcisi olduğumuz Cana iyi bakacağız ki canana da sıra gelsin. Bahçeniz bir harika ...Biliyorum ki kendi evinizin bahçesinde daha güzellerini yaparsınız. Fırça çalınız beni çok imrendirdi . Çok beğendim ve bugün bende iki fırça çalısı aldım. Güllerinize diyecek laf yok zaten harika hepsi. Ayrıca teşekkür etmek istediğim bir husus var. Onlarca bitkiyi zahmet edip,hasta haliniz de kargolayıp , uğraşıp gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım merhaba, Öncelikle geçmiş olsun: dilerim kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Bahçenizi gezdim. Herşeyiniz çok güzel, emek ve gayret dolu. Size gönderdiğim tohumlardan üç tanesinin yetişmiş ve açmış olmasına çok sevindim. Eee, bunların adlarını öğrenme zamanı geimiş ![]() Sırası ile şöyle: Zinnia peruviana=Peru kirli kadını: ![]() Eschscholzia californica 'Appleblossom' = Kaliforniya gelinciği 'Elma çiçeği': ![]() Coreopsis 'Mahagony midget' = Kızgözü 'Cüce Maun': ![]() Hepsi çok güzel açmış, eline sağlık. Anlaşılan sen tohumdan yetiştirmeyi iyi beceriyorsun. Diğer tohumlar ne oldu? Bahçene zaman zaman keyifle uğrayacağım. Selamlar, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sevim hanım geçmiş olsun.Allahtan iyilik ve şifalar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sizede merhaba sayın zeki bey,sizi bahçemde görmek beni çok mutlu etti. Size çok teşekkür ederim göndermiş olduğunuz tohumlar çiçekleri ile beni mutlu ettiyi için. Yeni açanlar var onları da eklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
degerli sevim hanım bahcenizde gezerken kendimi kaptırdım cıkamıyorum .emeginize sevginize saglık birde hastalıgınızı ihmal etmeyin kendinize iyi bakın cok gecmiş olsun İstanbuldan kocaman sevgiler saygılar Kahramanmaraşa |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2010
|
sabah sefaları cok güzel açmışlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sevim4; Bahçenizin güzelliklerini görmek için uğradım. Ameliyat olduğunuzu öğrendim. Geçmiş olsun. Kendinize iyi bakın lütfen. Ziyaretçi sayınıza bakarak, ne kadar sevildiğinizi tahnin edebilirsiniz. Sizin sıcak ve içten seslenişlerinizi, bize özletmeyin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili Sevim ablacığım çok geçmiş olsun. Aman kendine dikkat et . Hakikaten sağlık olmadan hiçbirşeyin kıymeti olmuyor. Çiçekleriniz sizi sevindirmek mutlu etmek için ellerinden geleni yapmışlar. Ne güzel açmışlar sabah sefaları hazeranlar küpeliler . Hepside ayrı güzellikteler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sevgili orhan ,ağbi çok teşekkür ediyorum. iyiki sizlerde varsınız burdan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. sizler benim ailem gibisiniz ben öyle düşünüyorum ve ağaçlar nete üye olduktan sonra yaşamım deyişti ağ açlar nete emeyi geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.bizleri burda buluşturdukları için, saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun sevgili sevim4. Sabah sefaları ne güzel olmuş. Ben de balkona saksıya dikmiştim ama pek gelişemedi. Sanırım saksıda olmayacak. Ya da beni bir sabah şaşırtacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2009
|
Bahceniz harika olmuş emeginişzin karşılıgını almışsınız ne güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim Epeydir siteye giremediğimden sağlık sorunlarından haberim olmadı. Geçmişler olsun arkadaşım. Bizi yatağa düşürende, yataktan kaldıran da bitki aşkı sanırım ![]() Kendine dikkat et, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım cemo, çok haklısınız biz bitkisiz yapamayız. Çok sağolun sizde kendinize iyi bakın. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2010
|
Sevim Hanım , öncelikle geçmiş olsun. Ellerinize sağlık .Bahçenizin keyfini sağlıkla çıkarınız ,bu güzel bahçe de çarçabuk sağlığınıza kavuşursunuz ümidiyle Sağlıklı günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Biraz ara vermiştim bahçeye dün görüntüledim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Çeri tomatesi. ![]() Sayın zeki beyin gönderdiyi tohum dahli. ![]() Aslan ağazı. ![]() Akşam sefası. ![]() Fener çiçeyi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Sevimcim, çeriler çok güzel görünüyor (****** diğerleride) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili adalet hanım. çeritomatesinden çok ağzım yandı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Sevim Hanım çok geçmiş olsun.Güzel bahçenizde sağlık ve mutlulukla yaşayın inşanlah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Küpe çiçeyini böceklerden kurtardık tekrar açmay başladı. ![]() ![]() Sevgili ozbeyin gönderdiyi sus baklam açtı. ![]() ![]() Güllerde açmay devam ediyo havalar çok sıcak yaprakları kuruyor bol bol suluyoeum ![]() ![]() devam. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
|
Gazanyalarda sevgili zeki beyin, gnderdyi tohumlar. ![]() ![]() ![]() Baharda ektiyim vapur dumanından sadece birtanesi çimlendi olsun oda mutlu ediyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevim hanım hepsi de çok güzel özellikle güller çelik zamanı kapınızı çalarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|