![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sardunya ![]() küpe çiçeklerimde bugün patlamış çok mutlu oldum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sabah sefaları sihirbaz gül ve küpeliler harika görünüyorlar.Ayrıca internete birçok küpe çiçeğinin yurtdışında bahçede yetiştiğini gördüm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
|
gülümde hala açmaya devam ediyor Eklenti 148685[/QUOTE] Sevgili Sevim hanım, bence açmaya devam etsin çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili günebakan, sevgili jezebelin, başlatmış olduğu devamını sevgili lipresin,ettirdiyi küpeçiçeklerim küçük. küpe çiçeklerini yetiştirmek istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
|
yeni acan ciçekler ağac güpeli. ![]() ![]() Zeki beyın gnderdiyi tohumun ciçeyi. ![]() Beyaz aslan ağzı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Pempe hazaran bir tane. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Ağaç küpesi ne güzelmiş Zeki beyin yolladığı çiçekte çok güzelmiş.Ben bu hazeranlara bayıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Sevgili sevim4 Çiçekleriniz coşmuş coşturmuş ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Sevgili Sevim hanım, ağaç küpesinin çiçekleri çok güzel görünüyor. İnşallah tohumları olur (birisine talibim) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Birol bey ne iyi etiniz hoş geldiniz çok teşekkür ederim saglık sorunlarım nedeniyle pek ilgilenemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Sevimciğim senin bir bahçen olduğu nasıl gözümden kaçmış... Pek de keyifli ve sıcak bir bahçe... Bak bak bitiremedim. Bir daha ve bir daha bakmak için yazımı burada kesiyorum, hepsi ile ilgili ayrı ayrı daha sonra yine yazacağım... Huzurla bahçenin tadını çıkarmanı dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Canım nejlacım geç olsunda güç olması çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sağol yine bekleriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
sevim hanımcım keyifli keyifli kahve içmek ne kadar güzel olur bu bahçede.sizin küpelileri görünce hemen semt pazarına gittim daha yeni inyordu çiçekler. Bi tane küpeli aldım sarkan cinsinden.Ağaç küpeliler de vardı onuda haftaya inşaallah.Küpeliyi sevdiren siz oldunuz teşekkürler. Saygıyla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Kaybettik
|
Sevim hanımcım geçmiş olsun. Umarım önemli bir problem yoktur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fooflower, nemutlu bana hep birbirimizden feyz alıyoruz. Bende buyıl ilkdefa küpe çiçeyi sahibi oldum hemde izmirden deyişik renkteyse çeliyine talibim üretmek istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hoçam ,çok teşekkür ederim bir amaliyat keçirdim tansıyonum sürekli yükseliyor tekrar kanama oldu. Amaliyat yerimde güneşe çıkmamam gerekiyor dayanmayıp çıkıyorum çiçekler okadar balamışki kendine beni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanımcım sizinkine vurulup aynısını aldım.Ama söz farklı rengini alırsam çelik tabii ki gönderirim.Ben de sizin şu ağaç cinsi turuncu küpeliden çelik isterim. Bu arada çok geçmiş olsun acil şifalar. Siz iyi olmazsanız çiçekleriniz de olmaz önce siz kendinize iyi bakın lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Kaybettik
|
Geçmiş olsun sevim hanımcım. Çiçekleri hep seviyoruz ama sağlığımıza da dikkat etmeliyiz değil mi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Çok gecmiş olsun sevgili sevim4 Önce sağlık, sağlıklı olduktan sonra her şey kolay. Bendede yüksek tansiyon problemi var düzenli hapımı alıyorum sizin gibi güneşe fazla çıkmamam fazla kendimi yormamam lazım ama nerdeeeeee. Bahceye daldımmı kendimi kaybediyorum. Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun Sevim hanım, çiçeklerimizi ne kadar sevsek de, önce sağlık, Özellikle güneşte çıkmayın bahçeye, sabah ve akşam saatlerinde kendinizi yormadan ilgilenin. Bir de yere doğru eğilerek çalışmayın bahçede, bunu hepimiz yapıyoruz. Siz de Birol Bey ![]() ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler, birol bey sağlık olmayınca hiç birşey olmuyor. Sevgili vildan, hanim iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. İnanin sizler bana moral veriyorsunuz sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Bahçenizin tüm çiçekleri sizi bekliyor Sevim Hanın bizlerde size geçmiş olsun diyor selamlar yolluyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Geçmiş olsun Sevim hanım. Siz iyi olmalısınız ki bahçenizde iyi olsun değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim hanım, geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bahçe ve bitkilerle uğraşmak günlük hayattaki stres ve sıkıntılarımızı unutturuyor. Bunu yaparken sağlığımıza da önem verelim ki işlerimiz aksamasın. Güzel bahçenizde, sevdiklerinizle birlikte uzun ömür diliyorum. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili adalet hanım,ben hayatımı çiçeksiz düşünemiyorum sağolun zizler bana boral veriyorsunuz sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sevim hanım çok geçmişler olsun.Şimdi yazılarılanları okuyunca şaşırdım çok ta üzüldüm.İnşallah tamamen iyileşirsiniz kendinize iyi bakın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|