![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Kedinin annecilik iç güdüsü yabancı kımseyi yaklatırmıyor yavrularının yanına. ![]() [Bunlarda iki yaramaz kardeş. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeden göründüler. ![]() ![]() ![]() Zıpcıktı beyaz açtı. ![]() Armut olgunlaşmadı henüz. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlarda meyvelerimiz. ![]() Bunlarda kendiliğinden yetişen fideler. ![]() ![]() Selluka. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaprak güzeli. ![]() Güller beni mutlu etmeye devam edyorla. ![]() ![]() ![]() Petunya ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Petunya ![]() sabah sefası ![]() Bu mineyi çok seviyorum her açdğında eklemek istiyorum. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
GÜL. ![]() Akşam sefası. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım; O Mineniz de sevilmeyecek gibi değil yani. Rengi çok tatlı. Güllerinizde, komşu çatlatan mübarek. Hani şu ''Sihirbaz Gül'' denilen. Beyaz petunya da çok güzelmiş.Sağlık ve mutlulukla keyfini sürersiniz, inşaallah! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Aslan ağzı ![]() Daturanın katmerli olmasını çok isterdim. ![]() ![]() Gül ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu mevsimde cidem çiçek açtı. ![]() ![]() Yalancı bakla hala çiçek açıyor. ![]() Sabah sefasından son görüntü. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim'ciğim daha ne olsun,bu sayfada güllerin hele ebrulisi, petunyaların birçoğumuz onları kaybettik,sarı çiğdemin,aslanağızın, beyaz daturan benimki açmış ama ben kendilerini göremeden sönmüş akşam ve sabah sefaların, minelerin,yaprakgüzelin yalancı bakla çiçeğin hepsi çok güzel.Ellerine sağlik canım. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Sayın Sevim4; Yakışmak ne kelime baştacı olur herhalde? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gül gerçektende sihirli. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
N'olmuş buna.![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevim hanimcigim acelyle baktim bir daha gezecegim simdi disciye gidiyorum. Süper, süper, süper!!! |
|
|
|
![]() |
|
|