![]() |
|
![]() |
#1291 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tam çıtırık maşallah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Fatoş hanım ; sizin glayör'leri görünce benimkileri kontrol ettim ,çiçek sapı görünmüyor hala. Renkli gala'lar da çok güzel açmış .Ben de bir tane var sabırsızlandım şimdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım; Son fotoğraflara baktımda haziran başında çekilmiş. Aynı türden bitkiler daha buralarda açamadılar. O, geçen yıla göre keyifsiz dediğiniz sardunyanın keyifli halini arayıp bakmaya zamanım yok. Keyifsiz hali buysa. Renk renk galalarınız çok güzel. Gerçi sizin bütün bitkileriniz bakıml ve güzel ya. Sağlık ve mutlulukla keyfini sürün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablacığım nerelerdesin umarım kötü birşey yoktur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevgi hanım'cığım iyi olmasına sevindim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili fatoş bahçe yine tablo gibi,herşey muhteşem görünüyor.Sağlıkla keyfini çıkarın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
fatoş hanım şeftalinin kokusu buraya kadar geldi ne kadar canlı resim o ankarada babam çok dikti ama olmuyor kısa zamanda kuruyor ben de dikeceğim bir kaç bulunsun yine de |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-11-2009
|
Maşallah her bitkiden denemişsiniz ve başarılı olmuşsunuz. bütün bitkilere sihirli değnekle dokunulmuş sanki... bahçenizi keyifle gezdim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlarım sizlere vaktin de cevap veremediğim için çok özür diliyorum. Dünürümün rahatsızlanınca onu Çanakkaleden alıp bize getirdik. Bir aya yakın tedavisiyle ilgilendim, bir de evde kullandığım laptop ta afacanların hışmına uğrayınca ![]() SevgiliFatma Sunay,sevgili Sevim hanım, Hacer'ciğim çok teşekkür ederim. Hacer, dalihiaların açtı mı? Cemo'cuğum, lupinlerin sonbahara kadar tohumları üzerilerinde kalacak mı acaba. Şimdi oraları kuru otlarla dolu, yangın tehlikesi yüzünden temizlenmeye başladı . Büyük ihtimalle ben mart, şubat gibi fide aramaya oraya çıkacağım ![]() Sevgili Gilan, çıtırğın ismini sayenizde öğrendim,teşekkürler. Katmerli calibrachoa İzmir'in güneşini sevmedi, gölge ve suyu seviyor. Yerine güneş daha fazla gelmeye başlayınca nerdeyse kaybediyordum, tam vaktinde farkettim. Fatma dündar:Fatoş cuğum, keyifsiz hali buysa... Tam çıtırık maşallah Fatma'cığım, sardunyanın o çirkin halini çektim, tam bir kuru çalı, çiçeklenince çirkinliğini örtüyor ![]() Nurcan hanım, glayörlerin bütün renkleri açtı ama ben en güzel zamanlarında fotoğraflayamadım ama yinede tek tek çekmişim, bu sene renkli galalar çok keyifli değil açıyorlar ama geçen seneki gibi değiller. Orhan hocam, teşekkür ederim, daha ağaçlar. net i daha tam gezemedim ama sizin bahçenizi gezdim, çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Sevgi'ciğim, beni aradığın için çok teşekkür ederim ![]() Hacer'ciğim sana da çok teşekkür ederim. Sıkıntılı anlarımda bana çiçekleriyle gelen Füsun'cuğuma da çok teşekkürler. Ayhan bey, şeftalilerimizden bu sene altı kasa topladılar, lafta ben gidip toplayıp fotoğraflıyacaktım ama fırsatım dahi olmadı. Şeftali ağaçlarının yaz boyunca sulama düzenini ihmal etmezseniz, bir de zamanında bordo bulamacı yaparsanız, neden olmasın ![]() Sevgili Loveflover,çok teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun canım. Marjinalmenekşe, teşekkür ederim. Bahçeme hoş geldiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Bahçenizdeki harikagörüntülere bayıldım.Clematislerin rengi, dahliaların, sardunyaların coşkusu,demirlere sarılan sarmaşık ...hangisine övgüler yağdırsam, şaşırdım.Tabii bu arada en büyük övgüm size.....Mükemmel bir bahçe yaratmışsınız, sıhhatli ve dolgun görüntülü çiçekler , sebzeler ve renkli meyvalarla.....Sıhhat, afiyetle keyfini iyi günlerde çıkarınız.Ellerinize sağlık,Gözlerim ve ruhum bayram etti.....Bu güzel resimler için çok teşekkürler...Sevgiler saygılar..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, Berrin hanım. Bende sizin bahçelerinizi gezince mest oluyorum, bir yandan deniz, bir yandan sizin o güzelim bahçelerinizde ki çiçekleriniz. Boyadığınız araba lastiklerini ve varilinizi çok beğendim ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Ağaç Dostu
|
Canım, dünürüne geçmiş olsun. Lupin tohumu toplarım senin için, sen dert etme. Liliumlar süper acmış. Benim sadece turuncular actı. Beyaz ve pembeler kayıp ![]() ![]() Bu kadar ara verme, bak merak ediyoruz. Sevgilerimle. Benim de, babamı hatırlatan tek çiçek ful ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Ağaç Dostu
|
Ablacığım dünürüne geçmiş olsun acil şifalar dilerim soğanlılar süper görünüyorlar. Ablacığım benim soğanlılar bu sene küstü galiba bana ne amarlislerde çiçek var ne bir tanecik lilium da nede dahlialarda ama ümidimi kesmedim bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Ağaç Dostu
|
Cemo'cuğum, teşekkür ederim. Benim de beyaz liliumlarım çıkmadı. Bende onlara ne oldu diye merak ediyorum. Herhalde fazla sulamadan çürüdüler. Gün güzellerini küçükken hep inatla koparıp saçıma takardım, çiçek sepeti gibi başımı güngüzelleriyle doldururdum ![]() ![]() aklım sizde kaldı ama hiç fırsatım olmadı, daha sayfaları tam olarak gezemedim, neler olmuş, yeni bahçelerimiz eklenmiş, geziler olmuş, bize(İzmirlilere) suyun altından elektrik gönderilmiş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Ağaç Dostu
|
Bir türlü soğanlıların çiçeklerini göremiyorum diye almak istemiyorum ama glayörler harika görünüyor ablacığım herhalde dayanamayıp glayör de alacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fatoş glayörler lilyumlar harika görünüyor ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş, yeniden burada olduğun ve güzel bahçeni bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim arkadaşım. Bitkilerinin hepsi çok güzel görünüyorlar. Ama ben dahlialarını daha bir sevdim. Benim buradan aldıklarım yalın kat çıktı. Bir de hastalık geldi, yaprakları, üzerine un dökmüş gibi. Galiba külleme oldular. Dünürün daha iyidir inşallah. Tüm hastalara, Allah şifalar versin. Sevgiyle kal arkadaşım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Mutlu beyden aldığım,dahlialar çok güzel ama üç tanesi nedense çıkmadı. Üstten sulandıklarında küllenme hastalığına tutuluyorlar. Dünürüm, kızımla birlikte Çanakkaleye döndü,ayağa kalktı ama bundan sonra kendine çok dikkat edecek, yanında devamlı yardımcı olacak biri tutuldu, gittikçe daha iyi olacak aslında kocasından endişe ediyorum, çok üzüldü, tansiyonu ve şekeri çıktı ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Ağaç Dostu
|
Fatoşcuğum bu sayfaya bahçenin yeni güzelliklerini eklediğini görünce çok sevindim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Ağaç Dostu
|
Bazı aileler yazbaşında çocuklarına oyuncak diye yavru kedi veye köpecik alıp tatile giderkende sokağa bırakıyorlar. Atölyenin bahçesine gelen kedicik açlıktan ve susuzluktan bitap haldeydi. Civar veterinerlerden birine sorduğumda bir aile kediciği getirmiş ısrarla kısırlaştırmak istemiş sokağa çıkıyor diye.Telefon edildiğinde biz yazlıktayız döndüğümüzde hamile olup bebek istemediğimiz için kısırlaştırıp sokağa bıraktık dediler. Bende onu alıp bizim evin bahçesine getirdim artık eskisi gibi atölyeye gidemiyorum ama asla onlara geri vermeyeceğim. Onu kendi yavruları gibi sevecek bir aile arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle de uyunmaz ki tatlım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|