![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatoş hanım,hepiside çok güzel hala petunyalarınız çiçekaçıyor maşallah. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim hanımcığım, petunyalar bahçenin en korunmalı yerlerindeler, yazın hiç keyifli değildiler kısım kısım kuruyorlardı havalar serinleyince böyle oldular. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Fatoş,bahçeniz sonbaharda bile harika...Sardunyaların, keyifli görüntüleri ve renklerine hayran oldum Petunyalara şaşmamak elde değil...Benimkiler daha yazın sararıp karardı...Maşaallah ne kadarda güzel dayanmışlar...Kasımpatlarınız hepsi çok güzel de en alttaki resimdeki bu saçaklılar harika görünüyorlar..canım ellerinize sağlık..İçim açıldı ) Selamlar sevgiler ... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Hiiiii... Yine ne güzellikler. Ne renklilik... Bu bahçeye bayılıyorum. Ama içimi çekmekten de kendimi alamıyorum. Sizin yüzünüzden balkon arapsaçı gibi, sayenizde kayıtsız kalamayıp istif yapıyorum. Benim de annemden katlı kalancholarım gelecek. Ama ben nereye koyacağımı bilmiyorum. Sayenizde kış günü bu taze görüntüler ve renklerle içimiz ısınıyor; teşekkürler...![]() |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hepimiz (ağaçlar. net) renklere, doğaya aşığız o yüzden kendimizi frenleyemiyoruz. Sevgiler. İyi yıllar. Sevgili ailenle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ohhh özlediğim güzel bahçe gene kendini gösterdi harika görüntülker ablacığım. Ellerine sağlık ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili ailenle birlikte yeni yılını kutlar, sağlık mutluluklar dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Füsun'cuğum, teşekkürler. Vallahi balkonundaki güzel sardunyalarını görünce benimkiler ne alemde deyip fotoğraflarını çektim Seninde ellerine sağlık arkadaşım.Pamucuk, bana arada geliyor ama kendisine dokunmama izin vermiyor galiba kırıldı haydut oysa onun iyliği için yapmıştım, akşam sıcacık evde kalıyor, krallar gibi bakılıyor.Sonrada gelip beni üzüyor ![]() Sevgili arkadaşım yeni yılını kutlar, ailecek sağlık ve esenlikler dilerim. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sevgili Fatoş ablacığım ne kadar güzel, renkleri bu kış aylarında inanın unutmuştuk gözlerimiz bayram etti bitkiler sağlıklı çekim süper ellerinize yüreğinize sağlık ![]() Yeni yılda nice güzelliklere tüm ağaç dostları olarak birlikte yürümek dileğiyle herkese iyi seneler ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Ablacığım ben de sizlere yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Fatoş yeni yılınızı kutlar ,sıhhat ve mutluluklar dilerim.. ![]() Böyle kış bahçesine can kurban....Harika ..harika açelyalar zeytinler ,siklamenlere hayran oldum...kediniz çok tonton...Sevgiler selamlar.. ) |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fatoş yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler Rengarenk sardunyalar sıklamenler harika çoşmuş maşallah bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Fatoş hanımcım mutlu yıllar. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Ablacığım ben de sizlerin de yeni yılı kutlar mutluluk, huzur ve sağlık dilerim. Çok öpüyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili Fatoş hanım 2011 yılının son haftasında bizi cennet bahçelerinden birine götürdünüz. Böyle canlı güzel ve de bakımlı çiçekler sizin güzel yüreğinizi bizlere yansıtıyor. Hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık. 2012 yılı da böyle neşeli güzel sağlıklı bir yıl olur inşallah. Mutlu yıllar.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Fatoş hanım mutlu yıllar |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fatoş Hanım,sağlıklı huzurlu nice senelere inşallah |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim, sevgili Füsun, sevgili Fatma, sevgili Gülbirsen, sevgili Hülya, sevgili Handan, bu güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder yeni yılınızı sağlık ve mutluluklar içinde geçirmenizi dilerim. Sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2012
|
bahçeniz harikaa...aranıza yeni katıldım |
|