![]() |
|
![]() |
#1052 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bodrum papatyaları güzelliklerini yaymaya başlamışlar. Harika görünüyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Ağaç Dostu
|
Hacer'ciğim, denizden gelen serpinti iş yerindeki kapı girişindekleri fena halde yaktı, dün onları kesmek zorunda kaldım, iç taraftakiler çok güzel hala. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Ağaç Dostu
|
Ben de sevindim. Son koyduğunuz fotoğraflardaki acı bakla önceki yıllardan mı yoksa sonbaharda mı ektiniz? Ben de tohum ektim ama çok nazlı fidecikler halinde. Adam olacaklarını sanmıyorum. En son fotoğraf da Ters Lale galiba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Ağaç Dostu
|
İlerde taşınacağımız Urla daki evimizin iki dönüm olan bahçesine geçen sene 50 den fazla meyva ağacı fidanı dikmişti, o kadar küçüktüler ki çimler biçilirken kazaya uğramasınlar diye yanlarına biriket koymuştu. Çocuklar geldiğinde orayada uğradık. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene her ikisini de lilyum diye ekmiştim, telaşlardan açtıklarını dahi görmedim, bu sene takip ederim artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Ağaç Dostu
|
Ablacığım bahçelerin hepsi birbirinde güzel enişte sonunda kendine bir bahçe bulmuş galiba. Güle güle oturun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Ağaç Dostu
|
Canım daha oturamadık, dört yıl önce almıştık, orası şehirden uzak diye kızlar istememişti, küçük kız da evlenirse o zaman taşınacağız, enişten o bahçeyle ilgilenmesine ilgileniyor ama benim çiçeklerimi de rahat bırakmıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Fatos hanim lupininizin acip gecmek üzere olan ciceklerini ve kötü olan yapraklarini keserseniz birkac kez ciceklenir. Bir tane cicegi tohumluk olarak birakabilirsiniz tabii. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili fatoş eline emegine saglık çok güzel olmuşlar enişte bey nekadar bahçe işleriyle ugraşsada sizin çiçeklerle ugraşmak kadar zevkli olamaz sizi sinir etmek hoşuna gidiyordur belki... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Fatoş hanım enişte sana nispet ediyor baksanıza nasıl çalışıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Ağaç Dostu
|
İlk defa lupin yetiştireceğim, başarılı olabilirmiyim bilemiyorum, olmazsa karşı tepelere çıkıp tohumlarından toplamayı düşünüyorum. Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, Sevgili Çiçeksever. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Ağaç Dostu
|
Ceylanlarım yavaş yavaş açmaya başladılar ![]() Bu sardunya bodur cinsinden, yaz kış üzerinde hep çiçeği var ![]() ![]() Bodrum papatyalarından morla beyaz tozlaşmış biri pembe beyaz, diğeride tamamiyle pembe olmuş. ![]() ![]() geçen seneden dökülen çörek otlarının tohumları çimlenip gelişmişler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Ağaç Dostu
|
Off ya bu bahçeyi ne kadar çok özledim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Çiçeklerini bende kıskandım maşallah çok güzeller. Sizin sevginizle açmışlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Ağaç Dostu
|
SDurul'cuğum, sadece o sardunyam bu kış canlı kaldı, diğerleri yapraklarını döktü ,son bir aydır sakızlarla birlikte yapraklanmaya çiçeklenmeye başladılar. Bir ara hepsini kaybediyorum sandım. Havalar ısınınca hepsi çoşacaklar. Çörekotunu çok kuytu ve devamlı güneş alan yere dikmiştim herhalde onun etkisi var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah ablacığım kısmet bakalım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cemo, aslında İzmir'in havası pek belli olmuyor. Bu sabah şiddetli rüzgar, yoğun sağanak yağmur vardı, hava da ayaz oldu. Gün içinde ısı farklılıkları çok fazla gibi ama az kaldı, bahar kendini göstermeye başladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|