![]() |
|
![]() |
#1266 |
Ağaç Dostu
|
Atölyedeki kırmızı glayör. ![]() nisan ayında açmaya başlıyan hala tomurcuk üreten clematis(villy de iyon] ![]() bahçeye kendiliğinden gelen güzellik ![]() ![]() Geçen sene sevgili Kekikiğin getirdiği kaktüs çiçeklendi ![]() ![]() beyaz begonya. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Fatoş ablacım bu güzelleri tanıyormusun ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Ağaç Dostu
|
renkli galalar açmaya başlamış ![]() iki yıla kadar taşınacağımız büyük bahçeli evimizin bahçesine ektiğimiz şeftalilerin bir kısmı olgunlaşmaya başlamış, son dolu olayından sonra erik, vişne ve kirazların meyvaları dökülmüştü, badem ve kayısılarda meyvalarını tutmamışlar,elimizde şeftali ve ayvalar kaldı elmalarda ise bir kaç tane var, eşim üzülüyor ama bu ağaçlar iki yıllık bence yinede iyi verdiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Çok teşekkür ederim ablacığım sağol ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Ağaç Dostu
|
Bu çan sarmaşığı inatla bizim bahçeye doğru çiçeklerini vermiyor,çiçeklerini bahçeler arası geçiş yoluna veriyormuş arkadaki komşum ne kadar güzel çiçekleri var bu sarmaşığın deyince fark ettim ki bir hafta önce üzeri çiçek doluymuş ve de anladım ki bu sarmaşık beni sevmiyormuş ![]() ![]() bu da çıtırık sarkan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Kaybettik
|
Tam seyirlik olmuş harika ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Ciceklerin hepsi cok güzel Fatos hanim. Saglikla keyfini cikarmanizi dilerim. Bu yil ben de saksilarda tesadüfen cimlenen lupinleri topraga aktardim simdilik bir kac tanesi yasiyor. Önceleri direk yetistirecegim yere ekiyordum tohumlari. Basarili olursam cok sevinecegim, cünkü o zaman önceden yetistirip istedigim yerlere aktaririm. Cogaltmanizi tavsiye ederim, dogal salyangoz kapani. Her gün onlarin yapraklarindan topluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fatoş güllere bayıldım sarkan pembe çiçeginiz çok güzel meyvelerde çok güzel görünüyor kısaca herşey o kadar güzelki cennet gibi ellerinize o güzel yüreginize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fatoş'cuğum, çok güzeller... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Ağaç Dostu
|
Gönül hanım hediye etmişti, bir türlü ona gidip soramıyorum, kendimi iyi hissettiğim gün ona gitmeyi planlıyorum. Teşekkür ederim, Sevim hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi'ciğim, Sevgi'ciğim aslında onun yaprakları yok gibi çok az çiçekleri bittiğin de çok kötü görünüyor, çalı gibi, budamaya kıysaydım bu hale dönüşmeyecekti, yakında çiçeklerini dökecek, o zaman resmini çekersem daha iyi anlatacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Fatoş hanım hangibirine bakacağımı şaşırdım kırkbirbuçuk kere maşallah hepsi birbirinden güzel sefasını sürmek dileğiyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablam muhteşem görünüyor bayıldım hepsine de çok güzeller bana verdiğin dahlia tohumları yeşerdiler boylandılar ama daha çiçek yok bakalım ne zaman süpriz yapacaklar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Fatoş hanımcım,hayran kaldım hepisine yüreyin kadar bahçende güzel. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |