View Single Post
Eski 10-07-2011, 14:47   #1301
Fatoş
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2009
Sevgili arkadaşlarım sizlere vaktin de cevap veremediğim için çok özür diliyorum. Dünürümün rahatsızlanınca onu Çanakkaleden alıp bize getirdik. Bir aya yakın tedavisiyle ilgilendim, bir de evde kullandığım laptop ta afacanların hışmına uğrayınca sizlerden uzak kalmak zorunda kaldım.
SevgiliFatma Sunay,sevgili Sevim hanım, Hacer'ciğim çok teşekkür ederim.

Hacer, dalihiaların açtı mı?

Cemo'cuğum, lupinlerin sonbahara kadar tohumları üzerilerinde kalacak mı acaba. Şimdi oraları kuru otlarla dolu, yangın tehlikesi yüzünden temizlenmeye başladı . Büyük ihtimalle ben mart, şubat gibi fide aramaya oraya çıkacağım

Sevgili Gilan, çıtırğın ismini sayenizde öğrendim,teşekkürler. Katmerli calibrachoa İzmir'in güneşini sevmedi, gölge ve suyu seviyor. Yerine güneş daha fazla gelmeye başlayınca nerdeyse kaybediyordum, tam vaktinde farkettim.

Fatma dündar:Fatoş cuğum, keyifsiz hali buysa...
Tam çıtırık maşallah
Fatma'cığım,
sardunyanın o çirkin halini çektim, tam bir kuru çalı, çiçeklenince çirkinliğini örtüyor

Nurcan hanım, glayörlerin bütün renkleri açtı ama ben en güzel zamanlarında fotoğraflayamadım ama yinede tek tek çekmişim, bu sene renkli galalar çok keyifli değil açıyorlar ama geçen seneki gibi değiller.

Orhan hocam, teşekkür ederim, daha ağaçlar. net i daha tam gezemedim ama sizin bahçenizi gezdim, çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.

Sevgi'ciğim, beni aradığın için çok teşekkür ederim

Hacer'ciğim sana da çok teşekkür ederim.

Sıkıntılı anlarımda bana çiçekleriyle gelen Füsun'cuğuma da çok teşekkürler.

Ayhan bey, şeftalilerimizden bu sene altı kasa topladılar, lafta ben gidip toplayıp fotoğraflıyacaktım ama fırsatım dahi olmadı. Şeftali ağaçlarının yaz boyunca sulama düzenini ihmal etmezseniz, bir de zamanında bordo bulamacı yaparsanız, neden olmasın

Sevgili Loveflover,çok teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun canım.

Marjinalmenekşe, teşekkür ederim. Bahçeme hoş geldiniz.

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön