![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Renklerin giderek gri ve siyaha dönüştüğü bu günlerde, hala canlı renkleri görebiliyoruz sayenizde. Baksanıza, Rudbekya, gala, Ericalar, Çan sarmaşığı ve diğerleri, bahçenizde hala açmaya devam ediyor. Sağolun, varolun. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçe de eskisi gibi çiçekler renkli değil ama ara ara açıyorlar bu da bizi sevindiriyor. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Siz ara ara da açsa, sayfanızda sergileyin lütfen! Bu mevsimde, bakmak müthiş keyifli oluyor. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Günebakancığım yeni yılın kutlu olsun sağlıkla sevdiklerinle birlikte tüm isteklerinin gerçekleşmesini dilerim, bendeki kaktüsün yavruladıkça yavruladı, hala senin için istediğim bitki gelemedi , diğerleriyle birlikte kaktüsünü göndereceğim eğer o gelirse arkadan gönderirim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatör
|
Sevgili Fatoş, ne güzel bahçeniz yine rengarenk. İzmir'de oturmanın avantajı da var güzel emeklerinizin yanında. Ben de dün bir sera'dan Calicanthus aldım. Minik minik çiçekli olduğuna bakmayın kış ayı için dış mekanın kraliçesi olabilir derim. Önüme gelene şiddetle tavsiye ediyorum; mutlaka siz de bahçenize ekin diye. Muazzam bir kokusu var. Çiçekli minicik bir dalını bile bir çay bardağı su ile salona koyun da verdiği kokuyu bir duyun-hissedin. İsterseniz bir araştırın ve iklim şartlarınıza uygun düşerse bahçenizin kuytu bir yerine ekim derim. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dediğiniz çiçeği araştıracağım, kokulu olması çok güzel, kışın çiçek açması o daha güzel, hemen onu temin edip ekeceğim. tavsiyeniz için çok teşekkürler. Sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Ocak ayında hala bu güzelliklerin açtığı şehirde yaşamak Güler ablamızın dediği gibi çok güzel olsa gerek. Bizim güller 1 tane açsa seviniyoruz sizin çiçeklerin maşallahı var ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İzmir de her mevsimde yaşamak çok güzel, bu yüzden şanslı sayılırız. En azından bitki kayıplarımız çok az oluyor, kışın az çok yine çiçeklerini bizden esirgemiyorlar, sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Acele etme ablacığım sen nasıl istiyorsan öyle olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Hacer'ciğim, senin kaktüsünün fotoğrafını koyacaktım ama çekmemişim, yarın bir ara çekerim, şaşıracaksın. Doğum günün kutlu olsun canım, nice yıllara çocuklarınla eşinle sevdiklerinle mutlu, sağlıklı uzun yıllar dilerim tatlım |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bize bahar ancak Nisan`da geliyor inanin zor bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ciceksever İzmir'de olmama rağmen baharı çok özlüyorum, karasal iklimde yaşasam acaba ne yapardım diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağol ablacığım çok teşekkürler Resmi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Yarın çekerim, saksına kendiliğinden benim kızın kaktüsünden bir lop düşmüş, birde aşkın gözyaşlarından, kimseye elletmiyorum, senin kısmetin diye ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Ohh kısmetlerim çoğalıyor desene ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Hem de kendi kendine bende şaşırdım kaldım yarın bakarsın, bu Nasretin hoca fıkrası gibi oldu, birken küçücük saksıda birkaç kaktüs oluverdi. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Füsun hanımcığım, çingene etekleri ikinci nesil, saksına dökülen tohumları çimlendi. Bu kışı geçirmezler sanıyordum ama çiçeklendiler, ama o sardunyalar hep çiçekli bodur cins hep aynı boydalar senelerce,üç yaşındalar üstelik denize en yakın da onlar diğerleri uzakta olmasına rağmen soğuklardan etkilendiler. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Süpersin Ablacığım kazan yerine kaktüsler doğurdu yani ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Cumhur bey hoş geldiniz, beni çok sevindirdiniz. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Hiç öyle şey olur mu, çok memnun olurum. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sadece sizin bahçelere kış gelmedi,benimde bahçem bu durumda, meşe palamutu yapraklarını döküyor hergün eşim toplamaktan başı dönüyor ![]() ![]() ![]() Kısırlaştırdığımız mırnav iyleşti,yaramazlıklarına kaldığı yerden devam ediyor. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() [attach]187444[/atta Hatice arkadaşıma çeliklediğim kırmızı sandavilla tuttu ve annesinden daha güzel yapraklandı. ![]() Günebakancığım bana verdiğin yumruları ekmiştim ama ne olduğunu hala hatırlayamıyorum,tatlım. ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sevgili Fatoş Abla'nın bahçesine bahar gelmiş,bizim bahçeye kar geliyor ![]() |
|