View Single Post
Eski 27-11-2010, 15:51   #737
Fatoş
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2009
[QUOTE=Güler;719427]Sevgili Fatoş, uzun zamandır bahçenize girip dolaşmak ve güzelliklerden bahsetmek istememe rağmen vakitsizlıkten bunu bu güne kadar yapamadım.

Bu sabah erkenden siteye girince kendi kendime " bu sabah Fatoş'un bahçesini iyice dolaşayım" dedim

Sevgili Güler hanım, bahçeme hoş geldiniz. Bahçemi beğendiğiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bu bahçelere 1,5 yıl evvel sahip oldum, çok şükür. Allah olmayana da versin. Daha çok yeniyim ama sizin ve diğer deneyimli arkadaşlarımızın o güzel bahçelerinizden çok şey öğreniyorum. Zamanla daha iyi olacağını umut ediyorum.

Torun olayı bu aralar bende dert oldu. Gittikçe anneme benzemeye başladım galiba. Yeni evliyken her ay annem '' bir şey var mı'' diye sorardı. İlk zamanlar ne demek istediğini anlamazdım, sonra kızardım Sağlık olsun o da olur inşallah.
Torunlarla oynamak vakit geçirmek çok güzel, Allah bağışlasın.

Ağaçlar. net te o kadar çok konu başlığı var ki ve sizin hepsiyle ilgilendiğinizi biliyorum, kesinlikle aklıma ilgisizlik diye bir düşünce geçmedi, benim hala daha bir çok konu başlığına girip okuyamadıklarım var. Burası tam bir bilgi denizi.
Hepimiz, bahçelerimizde, balkonlarımızda dediğiniz gibi güzel çiçeklerimiz ve sevdiklerimizle beraber, sağlık huzur ve mutlulukla yaşayalım. Sevgiler.

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön