View Single Post
Eski 26-11-2010, 08:25   #729
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili Fatoş, uzun zamandır bahçenize girip dolaşmak ve güzelliklerden bahsetmek istememe rağmen vakitsizlıkten bunu bu güne kadar yapamadım.

Bu sabah erkenden siteye girince kendi kendime " bu sabah Fatoş'un bahçesini iyice dolaşayım" dedim ve taaa birinci sayfadan bu son sayfaya kadar hem mesajları okudum hem de fotoğrafları inceledim.

Önce sizi tebrik etmeme müsaade edin. Çok güzel şeyler meydana getirmişsiniz ve bunları anlatım şekliniz de hem çok içten, samimi hem de çok güzel.

499 numaralı mesaja başlarken " benim bahçem" yazınızdan ve fotoğraflarınızdan bahçenizle duyduğunuz gururu hissettim bir an. Çok da haklısınız, böyle bir bahçeyle insan gurur duymalı.
Latinler, minik çiçekli sardunyanız ve diğerleri, küpeleriniz (sanırım biri mazide kalmış ama olsun siz telâfi edersiniz), bahçe hasd sepetleriniz ve içindekiler hepsi, hepsi çok güzel.
Lisilerde bu sene kimse sizin kadar başarı olamadı galiba, tebrik ederim.

Çocuklarınızın aldığı ev de çok güzel, güle güle sağlıkla otursunlar. İnşallah en kısa zamanda miniklerin koşuşturmalarını, çılgın güzel kahkahalarını hep birlikte duyarsınız.
Ben de bu konuda oğluma hep söylüyordum ama daha erken daha erken biz de biraz evliliğimizin tadını çıkartalım diyerek tam altı sene bebek yapmadılar.
Şimdi Allah bağışlasın iki tane erkek torunum var biri 8 diğeri 3 yaşında. Hayatımıza renk katıyorlar. Zaman zaman da oğlumun ve gelinimin " Yaaa bu kadar tatlı ve güzel şeyler olduğunu bilseydik bu kadar beklemez daha erken çocuk sahibi olurduk" dediklerine şahit oluyoruz.
Umarım siz de tez zamanda torunlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Kozak fotoğraflarınıza bayıldım, tek kelime ile nefis mi nefis. Bizlerle paylaştığınız için de teşekkür ederim.

Bütün yazdıklarımı yazabilmem için bol bol vakit bulup, bütün bahçenizi içime sindire sindire dolaşıp da yazmam gerektiğini düşündüğüm için bu kadar geç oldu, kusura bakmayın, ilgisizlik diye bir şey katiyyen aklınıza gelmesin lütfen.

Güzel bahçenizde, güzel çiçekleriniz ve sevdiklerinizle beraber, sağlık huzur ve mutluluk dolu yaşamlar dilerim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön