![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Artık tam Sevgili Barış Manço' nun ''Binboğa' nın Kızı'' adlı şarkısından bir dizeyi yazmaya sıra gelmişti ki geldiniz. ''Bir göründün, bir yok oldun, serap misali.'' İyiki geldiniz. Çünkü; bayağı bir iz bırakmıştınız. Sizi, bir gazete muhabiri gibi, o tarihi küple çektirdiğiniz fotoğrafla hatırlayacaktım...![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2009
|
Yaz boyu resimleri çektim ama yüklemeye fırsatım olmamıştı.Temmuzda çektiğim resimler. ![]() kendiğiğinden çıkan nektarin ![]() ![]() Domateslerden iyi verim aldım ![]() Böğürtlenler çıldırmış gibiydi verim çok olmasına rağmen çok iriydiler. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ilk kızaran domates kırmızı kurdaleyi hak etti tohumluk oldu![]() halamın bahçesinde dikenlerin içinde yaşam savaşı veren yabani yasemin ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
bahçede iş yaparken beni gizlice izleyen biri var ![]() akşam vaktinde çekilen güller ![]() [ATTACH][ATTACH] [/ATTACH][/ATTACH] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
[ATTACH][ATTACH] [/ATTACH][/ATTACH]![]() şunların güzelliğine bakarmısınız ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Mayısta diktiğim yediveren ahududu ![]() ![]() Küpeler[ATTACH] [/ATTACH]![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
camgüzeli tohumu almıştım üç dört yıl önce pakete hiç dikkat etmemişim hibritmiş bayağıda pahallıydı diğerlerine göre.Zar zor birtane çimlendi bahçeye diktim devasa büyüdü küçük küçükte çiçekler geçen yıl.ondan dökülen tohumlar bu yıl kendiliğinden çıktı hiç çiçek vermediler birdahamı hibrit... ![]() lobelyalar ![]() ![]() yere diktiğim küpe çiçekleri, önümüzdeki yıl A llah nasip ederse yere çok dikicem![]() |
|
|
|
![]() |
|
|