![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Fotoğraflar mest etti beni yine sevgili dağ çiği . Cam güzeli çok güzel . Geçen gün bende vuruldum bir tanesine hemen aldım eve getirdim. Oda böyle pembiş pembiş. Sebzelerinde çok sağlıklı ve güzeller maşallah.Ellerin dert görmesin. Yazın daha çok dışarıda geçiyor zaman. Bahçe arkadaşlar eş dost Allah eksikliğini göstermesin. Biz yine buradayız inşaallah . Kucak dolusu (lilyumlarımız kokulu değil ama olsun , farzetki kokulular ) lilyum kokulu selamlar ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Canım bu negüzellik böyle birkez daha hayran kaldım. Düzenleyen sevim4 : 04-08-2010 saat 23:49 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili dağ çiği nerelerdesin ? Kayboldun yine ... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağ çiği, inşallah her şey yolundadır. Uzun süre yazmayan arkadaşlar olunca merak ediyorum, doğrusu. Küpeleriniz güzelliğini koruyabildi mi? Benim küpeler can çekişiyor, şimdi budadım. Kuru dal kaldılar. Bugünlerde, en büyük isteğim kuruyan dalları yeşertmek. Bahçede aylar sonra yeşeren yasemin ümitlerimi arttırdı. Şimdi sıra nektarin ve küpelerimde. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2009
|
Sevgili Finduk, Cemo, Orhan bey, SDurul, değerli arkadaşlarım ilginiz için çok teşekkür ederim.Sizleri merakta bıraktığım için üzüldüm.Özellikle seni Durul cuğum Allaha şükür olsun iyiyim.Sadece hani bazen olurya herşeyden uzaklaşmak istersin.yaz sıcakları ağır geldi bana galiba.İnşallah bundan sonra yine hep beraber oluruz. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Yalova`da olunca bitki bulma derdi de kalmiyor tabii... Istanbul`da yasarken ben de Yalova`dan kasa kasa cicek alirdim. Ciceklerinizin hepsi de cok güzel, cok keyifli ama ben en cok beyaz güle bayildim. Cok zarif... Sebzeler meyveler de cok istah acici. Mutluluk ve saglikla tadini cikarmanizi dilerim. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoş buldum sevgili arkadaşım, çok haklısın hayat yaşamaya değer. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dlk, Sevgili Orhan abim, ilginiz için teşekkür ederim.Bu yaz bedenende ruhende çok yoruldum.Havalrın sıcaklığı aşırı nem bana hiç iyi gelmedi kendimi inzivaya çektim biraz.Sizleride bahçemide çok ihmal ettim neyseki havalar soğuyunca kendime geldim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Aman kendize iyi bakın.Gerçi havalar dengesiz ama olsun.Kendinizi koruyun. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Haklısınız Fikret bey kendimi hiç korumadım. Elimde değil bahçeye girdiğimde kendimi kaybediyorum.Bu tprak aşkı hiç birşeye benzemiyor. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sizler burda var oldukça kaybolmam sevgili arkadaşım. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Valla çiçek çeşitlerini forumdan öğrendim bende bir cam güzeli hastalığı vardı yetiyodu bana.Şimdi arkadaşların bahçesinde gördüğüm çiçeklerden benimde olsun istiyorum.Bahçe küçük sebzesizde yapamam alışmışız tadına ne olucak halim bilmem.Çevremde beğendiğim güllerden kasımda ekiyorum nedense kırmızılarla pembe güller tutuyo anlamadım. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağçiği,özlemiştik seni bahçeni hepiside çok güzel. Ama benim gönlüm küpelerde maşallah sağlıklı görünüyor. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Herşey güzel.O yapraklar arasında kedi ne yapıyor.Sevimli şey. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Kasımda kasımpatılar |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Yerdeki kasımpatılara ne olduysa bozuldular tek tük açtılar saksıdakiler güzeldi ![]() ![]() [ATT ACH]182207[/ATTACH] kiviler olgunlaştı ![]() bol bol üzüm yedik yoldan gelen geçen de ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşımın hediyesi frenk üzümü daha önce hiç görmedim meyvesini çok merak ediyorum ![]() ![]() biraz manzara |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Çimlenmiyen biber tohumlarını kılıç saksısına dökmüşüm hiç hatırlamıyorum. Bir bakarımki biber büyüyor çok hoşuma gitti doğanın işine karışılmaz ![]() [ATTACH]182221[/ATTA ![]() Burası tam istediğim gibi oldu[ATTACH]182222[/ATTAC gelenin geçenin gözü kaldı mandanilalarda . |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende sizleri özledim Sevim hanım,küpeliler bizi fena bağladı kendine. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahh Fikret bey o sevimlilikleriyle beni kandırıyolar bahçeyi maf ettiler bu sene.Bir gün bahçeye inerimki Kol bastı olynamışlar sanki çiçeklerin üzerinde düğünleri vardı her halde.SEvmek böyle bir şey kızamıyosunuz. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağ çiği, heryer coşmuş ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Malesef ben yavrumun birini kayıp ettim biride hastalandı bir haftadır hiç bir şey yemiyor. Çok üzülüyorum. küpe çiçeği çok güzel. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu yavruların biri hayatta diğer ikisini kaybetik.malesef kedi yavrularını yaşatmak çok zor.Resimlerini hem yüklüyorum hem içim kan ağlıyor.birde diyorumki hepsi yaşasa o kadar kedi nasıl bakılır Yaradan şüpesiz her şeyin en iyisini bilir.Küpeler inşallah kışı sağ salim atlatır çok emek verdim. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağ çiği, ne güzel görüntüler. Kasımpatıların renkleri çok hoş. Kiviler, mandalinalar, hepsi coşmuşlar, sevildiklerini biliyorlar. Afrika menekşesini de bahçeye dikip tutturmuşsun ya, bravo doğrusu. Buz çiçeğin kışın dışarda mı duruyor. Ben merdiven boşluğuna aldım, ama neşesi bozuldu sanki. Bir de küpeler, hepsi yaşıyor mu? Benim 5-6 saksı küpem sıcaklara kurban gitti. Şimdiye kadar bitkilerimin içinde yaşatamadığım, küpeler ve açelya. Ne kadar sevsem de bir daha edinmeyi düşünmüyorum. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçekler bahçeyi daha çok seviyor galiba ne ekersem tutuyor balkonda daha zor.Buz çiçeği geçen kış bahçedeydi bişe olmadı rahatlıkla dışarda bırakabilirsiniz.Küpeler den üç saksı kaybım oldu ama yedeklemiştim fideler iyi durumda.Ağaç altı istiyorlar hergünde duş katsızlar daha dayanıklı onlarda hiç kayıbım yok.açelya hiç denemedim, katlı küpeleri daha önce bende yaşatamıyordum bu yaz öğrendim dillerini.İngilizleri sabah güneşi alan arka balkonda baktım sabah akşam fısfısla ıslattım suzuz bırakmadım çok sıcaklarda demire örtü örtüp güneşlerini engelledim.Tabakların içlerinede kalın kum koydum |
|
|
|
![]() |
|
|