![]() |
|
![]() |
#301 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Bol bol çilek yedik bu yıl, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Ağaç Dostu
|
Begonvilde güzelliğini sergiliyenlerden di.Yoldan geçen bir bayanın resmini çektiğini gördüm.İçimden dedim ki garanti ağaçlar nettendir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Ağaç Dostu
|
Güllerr,, ve bu gülleri ben yetiştirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Sevgili Dağ Çiği; isminiz, bahçeniz,çilekeriniz, gülleriniz, küpelileriniz hele hele begonviliniz hepsi çok güzel ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Ağaç Dostu
|
karışık, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Ağaç Dostu
|
Teşkkür ederim Arzu hanım,yetiştirdiğimiz tüm bitkiler çocuklarımız gibi, bir parçamız oluyor zamanla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin altını üstüne getiren yaramazlarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Ağaç Dostu
|
karışık, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Ağaç Dostu
|
Latinler çıldırmış gibi her yerdey di, ![]() Fırça çalım yaz başı açmadı,bol bol sürgün yaptı ![]() Sarı kızım saçlarını savurdu durdu ![]() sarmaşık gül zakkumu dolandı güzel bir görüntü oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Ağaç Dostu
|
küpelerr, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Ağaç Dostu
|
Zakkumun çiçekleri de ayrı güzel, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Ağaç Dostu
|
Küpe çiçeklerimin prensesi.Beni bu güzellikle buluşturan sevgili jezebele sonsuz teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Ağaç Dostu
|
karışık, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Ağaç Dostu
|
Ortancanın her çiçeği farklı tonda açtı, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Ağaç Dostu
|
Bu gecelik bu kadar yoruldum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili arkadaşım,bahçen coşmuş hepiside bir birinden güzel. Bahçenin asıl sahipleri dahada güzel nasılda moncuk moncuk bakıyorlar. Yüce rapbim her şeyi ne kadar güzel yaratıyor. Çok teşekkür ederim arkadaşım bu güzel kareler için ellerine sağlık. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağ çiği, seni yeniden bahçende güzel çiçeklerinle birlikte gördüğüme sevindim. Yazın güzelliklerini bizlere tekrar yaşattın. Hepsini saymayacağım, ah o küpeler... Bir daha bu kadar uzatma olur mu? Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgil dağ çiği,bahçenizi tesadüfen gördüm..Altı aydır bu sitenin üyesiyim, ama görememişim ve çok güzel şeyleri kaçırmışım ...Bayıldığım her şey sizin bahçenizde mevcut,çiçekleriniz, kedileriniz harikalar.... Şu anda sadece son sahifeyi gezebildim...Tekrar gelip bahçenizi ilk sahifenizden gezmek istiyorum...Ellerinize sağlık...Selamlar...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
Bahçeniz çok şirin sayın dağçiği,küpelileriniz çok güzel açmışlar, ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Dağ çiği gülleri küpelileri seyrederken nutkum tutuldu maşallah her biri birbirinden güzel sarıkız mükemmel görünüyor lilyumlar begonyalar harika ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Moderatör
|
Sevgili dağ çiği, bahçenizi dolaştım. Mesajları okudum, fotoğrafları tek tek inceledim (bazılarını neden kaydırarak yüklediniz?). Güzel manzaralar, çiçekleriniz mest etti beni. Küpe çiçeklerinize hayran oldum ve itiraf edeyim begonvilinize imrendim. Bahçemde muhtelif türlerden denememe rağmen iki seneden sonra yaşatamadım. Güzellikler içinde mutlulukla yaşamanızı dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler canım,bu yaz bahçe keyifliydi ama bahçenin asıl sahipleri çok çiçeğimi telef ettiler.Yerde ekili olan küpe çiçeğimi hiç rahat bırakmadılar.Nasıl bir oyun anlatamam çiçeklere vuruyolar sallandıkça bir keyif onlarda sonunda tamamen kurudu çiçek.Birisi bir dalını kırsa kıyameti koparırım. Onlara laf yok,bahçe onlarınn. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim ablacığım,bende sizinle birlikte olduğum için mutluyum.Sıcaklar, nem beni çok halsiz bırakıyor .Bahçede kan ter içinde iş yapıyorum.Normal bir insanın bir saatte yaptığı işi ben beş saatte ancak yapabiliyorum.İnanın bilgisayarda oturacak halim olmuyor.Neyse havalar serinledi ben de kendime geldim biraz.İnşallah hep beraber oluruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Özger,teşekkür ederim güzel sözleriniz için.Ben küpeleri onlarda beni sevdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Periş,beğenmenize çok sevindim.Sarıkızı deliksiz bir küpe ekmiştim yerini çok sevmiş her halde ordan sarkıp yerlere yayılmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Ağaç Dostu
|
Teşekür ederim Sayın kaptanzst, gerçekten küçücük bir bahçede her şeyi yetiştirmeye çalışıyorum.Toprakla uğraşmak öyle güzel ki verdiği huzur paha biçilmez.Bu arada büyük babam Trabzondan gelmiş buralara,dedemde Rizeden bize nerelisiniz diye sorsalar karadeniz deriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-07-2011
|
Sevgili dağ çiği, Ne güzel uğraşınız var.İnsan resimlere ve bahçenizde dolaşınca ne kadar rahatlıyor.Biz böyle isek siz ne kadar haz alıyorsunuzdur kim bilir. Sevdiklerinizle beraber mutlu ve sağlıcakla olamanız dileği ile... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|