![]() |
|
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Hoş buldum sevgili arkadaşım, çok haklısın hayat yaşamaya değer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
|
Artık tam Sevgili Barış Manço' nun ''Binboğa' nın Kızı'' adlı şarkısından bir dizeyi yazmaya sıra gelmişti ki geldiniz. ''Bir göründün, bir yok oldun, serap misali.'' İyiki geldiniz. Çünkü; bayağı bir iz bırakmıştınız. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dlk, Sevgili Orhan abim, ilginiz için teşekkür ederim.Bu yaz bedenende ruhende çok yoruldum.Havalrın sıcaklığı aşırı nem bana hiç iyi gelmedi kendimi inzivaya çektim biraz.Sizleride bahçemide çok ihmal ettim neyseki havalar soğuyunca kendime geldim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Aman kendize iyi bakın.Gerçi havalar dengesiz ama olsun.Kendinizi koruyun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
|
Yaz boyu resimleri çektim ama yüklemeye fırsatım olmamıştı.Temmuzda çektiğim resimler. ![]() kendiğiğinden çıkan nektarin ![]() ![]() Domateslerden iyi verim aldım ![]() Böğürtlenler çıldırmış gibiydi verim çok olmasına rağmen çok iriydiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız Fikret bey kendimi hiç korumadım. Elimde değil bahçeye girdiğimde kendimi kaybediyorum.Bu tprak aşkı hiç birşeye benzemiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
|
![]() ilk kızaran domates kırmızı kurdaleyi hak etti ![]() ![]() halamın bahçesinde dikenlerin içinde yaşam savaşı veren yabani yasemin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
|
bahçede iş yaparken beni gizlice izleyen biri var ![]() akşam vaktinde çekilen güller ![]() [ATTACH][ATTACH] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
|
[ATTACH][ATTACH] ![]() ![]() şunların güzelliğine bakarmısınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
Mayısta diktiğim yediveren ahududu ![]() ![]() Küpeler[ATTACH] ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
|
Sizler burda var oldukça kaybolmam sevgili arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
camgüzeli tohumu almıştım üç dört yıl önce pakete hiç dikkat etmemişim hibritmiş bayağıda pahallıydı diğerlerine göre.Zar zor birtane çimlendi bahçeye diktim devasa büyüdü küçük küçükte çiçekler geçen yıl.ondan dökülen tohumlar bu yıl kendiliğinden çıktı hiç çiçek vermediler birdahamı hibrit... ![]() lobelyalar ![]() ![]() yere diktiğim küpe çiçekleri, önümüzdeki yıl A ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Yalova`da olunca bitki bulma derdi de kalmiyor tabii... Istanbul`da yasarken ben de Yalova`dan kasa kasa cicek alirdim. Ciceklerinizin hepsi de cok güzel, cok keyifli ama ben en cok beyaz güle bayildim. Cok zarif... Sebzeler meyveler de cok istah acici. Mutluluk ve saglikla tadini cikarmanizi dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
|
yol kenarına yaptığım çiçekliğimden ![]() hint yağı ve süs kabakları ![]() ![]() bizim burda kabaklar dam üstlerine verilir[ATTACH] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
|
Valla çiçek çeşitlerini forumdan öğrendim bende bir cam güzeli hastalığı vardı yetiyodu bana.Şimdi arkadaşların bahçesinde gördüğüm çiçeklerden benimde olsun istiyorum.Bahçe küçük sebzesizde yapamam alışmışız tadına ne olucak halim bilmem.Çevremde beğendiğim güllerden kasımda ekiyorum nedense kırmızılarla pembe güller tutuyo anlamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
|
bahçeden görüntüler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
ilk hasat ![]() zakkum açmaya hazırlanıyo ![]() ![]() evde ne kadar uğraştıysam kıvırcık menekşeyi kökletemedim bahçeye ektim üstünüde kapadım pet şişeyi sonuç ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
|
Kıymetli ingilizler arka balkonda baktım onları, aman ne itibar gördüler yinede ikisini kaybettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili dağçiği,özlemiştik seni bahçeni hepiside çok güzel. Ama benim gönlüm küpelerde maşallah sağlıklı görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Herşey güzel.O yapraklar arasında kedi ne yapıyor.Sevimli şey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
Bende sizleri özledim Sevim hanım,küpeliler bizi fena bağladı kendine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
|
Ahh Fikret bey o sevimlilikleriyle beni kandırıyolar bahçeyi maf ettiler bu sene.Bir gün bahçeye inerimki Kol bastı olynamışlar sanki çiçeklerin üzerinde düğünleri vardı her halde.SEvmek böyle bir şey kızamıyosunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
Kasımda kasımpatılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Ağaç Dostu
|
Yerdeki kasımpatılara ne olduysa bozuldular tek tük açtılar saksıdakiler güzeldi ![]() ![]() [ATT ACH]182207[/ATTACH] kiviler olgunlaştı ![]() bol bol üzüm yedik yoldan gelen geçen de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşımın hediyesi frenk üzümü daha önce hiç görmedim meyvesini çok merak ediyorum ![]() ![]() biraz manzara |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Ağaç Dostu
|
Çimlenmiyen biber tohumlarını kılıç saksısına dökmüşüm hiç hatırlamıyorum. Bir bakarımki biber büyüyor çok hoşuma gitti doğanın işine karışılmaz ![]() [ATTACH]182221[/ATTA ![]() Burası tam istediğim gibi oldu[ATTACH]182222[/ATTAC gelenin geçenin gözü kaldı mandanilalarda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|