![]() |
|
![]() |
#361 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağçiği, umarım kar ve kış bitkilerinizi fazla etkilememiştir, baharda yine paylaşmanız dileklerimle... Öğrenmek istediğim bir iki şey olacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sevgili ablam,bahçem kuytuda kaldığı için şimdilik görünürde bir zarar yok. Zıptıkçılar hep dışarda,güneşi ve bol suyu seviyorlar.Selluka, çan sarmaşığı,küpeliler de iyi durumdalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Ağaç Dostu
|
Off Cemom ya,yarama parmak bastın bak ne hale geldiler.Ümit varmı bunlarda ne hayallerim vardı ben onlar için havuz yapıcaktım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Ağaç Dostu
|
Çıkmadık candan umut kesilmezmiş. Seninkinde yeşil yer kalmış canlanabilir. Alcen in gecen yıl canlanmıştı.Benimkiler kahverengi oldu gitti ![]() Sen havuzu hazırla yine de, buluruz baharda içine atacak 2 sümbül ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-08-2011
|
Merhabalar .....sizi kutluyorum bahçeniz rengarenk .bende yalovadayım ama bu kadar renkli değil bahçem.yeni yeni başladım.ben termal tarafında çınarcığa dönerken tepede oturuyorum.küpeleriniz saksıdamı yoksa direk bahçedemi merak ettim çok güzeller.sizi izleyeceğim .sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-08-2011
|
Çok teşekür ederim özelden yazım tlf.numu ama inşallah gelmiştir . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Benim su sümmülü Öldü malesef. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşımın sarı zıpçıktı diye getirdiği soğanlar mini nergis resmen.Sizce nedir yardımcı olursanız sevinirm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel bir nergiz arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Çalışmalarını takdirle takip ediyorum. Emeklerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Ağaç Dostu
|
Uzun bir aradan sonra merhaba,sizlerle hıdrellezde dağlarımıza yaptığımız gezi sırasında çektiğim görüntüleri paylaşmak istedim. Karlık yaylası,kışları göl yaz geldiğinde de tamamen kuruyup ova görüntüsü alan doğa harikası bir yer |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Ağaç Dostu
|
Göl soğanları ve çiğdemlerin çiçekleri solmuştu.Başka küçük çiçekli soğanlı bir tür vardı adını bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Ağaç Dostu
|
Dağları iyi bilen arkadaşım hadi sizi biryere daha götüreyim iyice çıldırın dedi.Yol çok kötüydü dua okuya okuya dağın en yüksek noktalarında olan bir yere gittik.Aman allahım ağaçlar bem beyaz gelin gibiydiler.Birde ters laleleri gördüm iyice delirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Ağaç Dostu
|
adını bilmediğim değişik değişik çiçek türleri vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Ağaç Dostu
|
yol boyunca da bir çok çiçek türüne rasladım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Ağaç Dostu
|
kiviler bu yıl az budanınca bahçeyi nerdeyse kapladılar ![]() ![]() ![]() kivilerin diplerine yine cam güzeli diktim gölge alanlar için ideal bir çiçek ![]() bir kısmada begonya diktim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Ağaç Dostu
|
güller yağmurda başka güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Ağaç Dostu
|
Kamil beyin hediyeleri,aaa beynim durdu isimleri aklıma gelmedi renklerine bayıldım ![]() ![]() zambaklar açtı ![]() Allah aşkına bu ne çiçeğidir bilen varsa yazsın.Kuzenimin İngiltereden getirdiği karışık tohumlardan çıktı. ![]() Bu papatyada çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Ağaç Dostu
|
ceylanlar açmaya başladı ![]() sarmaşık gül iyice sardı ![]() fırça çalım açtı ![]() ![]() clematis gök yüzüne doğru gidiyo ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Ağaç Dostu
|
sebzeler dikildi ![]() ![]() [ATTACH] ![]() ![]() yeni aldığım clematic ne yedi çiçeklerin anlayamadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Ağaç Dostu
|
yine ismini bilmediğim tohumdan yetiştirdiklerim[saksıların içindeki sopalar kedilere girilmez işareti] ![]() küpeler açmaya başladı ![]() karışık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Ağaç Dostu
|
abutilion, kaybettiğim kedimin hatırası ![]() karışık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
İngiltere'den gelen ,tohumlardan çıkan bitki asparagus'a benziyor.Görsellerden karşılaştırın isterseniz. Bahçeniz rengarenk olmuş ,sağlıkla tadını çıkarın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağçiği, bahçeniz yine her zaman ki gibi dolu dolu, küpeler yine göz dolduruyor. Clematisler, abutilion, gülleriniz, sardunyalarınız, sebzeleriniz, amaryllisiniz baharın coşkusunu yaşıyorlar. Böyle dolu dolu bahçelere bayılıyorum. Benim bitkiler ne zaman böyle olacak? Ben sabırsızlandıkça, her şey daha da yavaş ilerliyor. Sulamasını merak ettim, sormasını da bilemedim. Musluk suyu ile mi, kuyu suyu vs. ile mi? Güzellikler içinde, sevdiklerinizle ve sağlıkla yaşayın inşallah. Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Nurcan hanım, baktım ama bendeki daha farklı gibi.Çiçek açtığında anlarız İnşallah ne olduğunu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2012
|
Sayın Dağ çiği, Bugün cennet kapısı diye bir çiçek aldım Kocaeli Yuvacık taraflarında bir seradan, çiçekçi bunun bir tek Yalova'daki seralarda olduğunu, pek bilinmediğini söyledi. Gerçekten de internetten aratınca sadece sizin sayfanızda sanırım 2010 yılında fotoğrafladığınız bir çiçek çıkıyor. Özellikleri, gelişimi hakkında söyleyebilecekleriniz varsa lütfen yazar mısınız, çok sevdim adını, yapısını, minik çiçeklerini.... Sizinki kırmızıydı sanırım, benimki beyaz minik çiçekli. Çoğaltılması, güneş-su isteği gibi benim için çok değerli olacak bilgileri paylaşablirseniz çok sevinirim. Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|