![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Dağ Çiği/ Bahçe
Bahçenin bulunduğu şehir: Yalova Bahçenin büyüklüğü: ev diğer mekanlar hariç 100m2 Güneş, rüzgar,yağış tuzluluk vb koşulları: Sabah tan ikindiye kadar güneşli.poyraz rüzgarı alıyor Bahçenin türü: Konut Bahçenin geçmişi: Doğup büyüdüğüm iki katlı kocaman bir balkonu olan önünde bahçesi olan ahşap evimiz vardı. Bahçesine yeni evimizi yaptık. Eski evimizde depremde hasarlı çıkınca yıkım kararı alındı. Bizde orayı bahçe yaptık. Üç yıldır da bahçeyle ben ilgileniyorum. Bahçenin bakımı: Bakımını kendim yapıyorum. Bahçede ek alan: Yüz yıllık olduğu söylenilen bir ahır birde odunluk.Kivileri ve üzümü sardırdığımız çardaklarımız var. Bahçe için hayalim: Malesef hayallerim çok tu ama öylesine binalarla doldu ki etraf güneş bile alamıcak bu gidişle.Bahçemde inşaat sektörüne yenik düşecek gibi. Bahçe içindeki bitkiler: 5 dişi 1 erkek kivi 1adet şefteli(kendi çıktı şeftaliside çok güzel)1 adet kayısı(o da kendi çıktı ama meyvesini görmedik daha) 10 adet gül 1adet sarmaşık gül 1 adet yeni diktiğim yedi veren limon 4 asma 2 adet çan sarmaşığı,selluka çeşitli çiçekler 1begonvil 3adet yasemin Bahçenin sulama durumu: musluk suyu Özellikle ilgilendiğim bitkiler: Gördüğüm her bitkiye aşık oluyorum ne olucak halim bilmem.Bu aralar sukulentlere fena sardım Hatalarım: Düşündüm, düşündümm aklıma bişe gelmedi. İyiki yapmışım dediklerim: İyiki bahçeye ben bakmaya başlamışım. Düzenleyen dağ çiği : 01-02-2012 saat 21:49 Neden: yeni düzenleme |
![]() |
![]() ![]() |
|
|