![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Dağ Çiği çiçekleriniz ve bahçeniz çok güzel ama çiçeklerinizin isimlerini yazarak tanıtsaydınız daha iyi olur gibi geldi bana. Çiçeklerinizi güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Teşekürler günebakan. Haklısınız acemilik işte bundan sonra daha dikkatli davranıcam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Teşekür ederim smaragd, o kediileri okadar seviyorumkii yoksa bahçemi alt üst etmelerine göz yumarmıyım sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
dağ çiği/bahçe
Bugün düştüm yollara, bizim buralarda domuz lahanası denilen bitkinin gölevez denilen bitkimi acaba diye resimlerini çektim.Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yorumlayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
dağ çiği/bahçe
Zeytin ağaçları çok hoşuma gitti, sizler için resimledim. Çileklerimde kar demiş kış dememiş çiçek açmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
dağ çiği/bahçe
Evdeki cam güzellerin keyfi gayet yerinde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
dağ çiği/bahçe
Sakız sardunyalarda camekenlı balkonda coşmuş.Diğerlerini bahçeye indirmekle hata etmişim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Dağ çiği bahsettiğiniz yılan yastığı denilen bitkiye benziyor.Cam güzelleri çok güzel bilhassa katmerlisi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Sn Dağçiği bahçenizdeki ve evinizdeki çiçeklerinize bayıldım, beyaz cam güzeli hiç görmemiştim doğrusu güle güle büyütün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın hüzün cam güzelinin her rengi var bende. Nedense çok seviyorum camgüzellerini. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Dağ çiği cam güzelleriniz çok güzel görünüyor. Güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Teşekürler sayın fikreteren teşekürler sayın günebakan. Dağlıklı günlerde hep beraber büyütürüz inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler Ülkü hanım.Sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dağ çiği, bahçeniz de bitkileriniz de yaramaz arkadaşlar da çok şekerler. Tabi sizYalova nın iklim özelliklerinden dolayı ayrıca şanslısınız, bahçenizde ortanca göremedim, halbu ki, Yalova da olup da ortancası olmayan yoktur sanırım. İlk yüklediğiniz fotoğraflar çok küçük, sonrakiler daha iyi, cam güzelleriniz ve sardunyalarınız harika. Bu yaz siz de bizim gibi kolları sıvayacaksınız, yeni fotoğraflar bekliyoruz sizden. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanım teşekkür ederim.Ortancam var ama resimleri ras gele çekmiştim.İnşallah bundan sonra daha detaylı fotoğraflarım.Havaların düzelmesini iple çekiyorum.Yapılıcak o kadar çok iş varki hep beraber çalışıcağız . Hepimize kolay gelsin.Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
dağ çiği/bahçe
Her sabah uyanır uyanmaz ilk yaptığım cama koşup bahçeme bakmaktı.Busabahta öyle yaptım. Camdan baktığımda beni güzel bi süpriz karşıladı. Hemen fotoğrafledım sizler için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
dağ çiği/bahçe
Güne güzel başladım havada çok güzeldi.Hem yürüyüş hemde ocak başı diktiğim enginarları bakmaya büyük bahçemize gittim.Doğa bütün güzelliklerini sergilemeye başlamış.Sizler için özellikle büyük şehirde yaşayanlar için bir kaç fotağraf çektim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
dağ çiği/bahçe
Bahçemizde çok sevdiğim bende hayranlık uyandıran, zeytin ağacının kovuğuna heralde bir sincap tarafından bırakılan bademin güzelliği. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
İlk fotoğraf çok anlamlı, demek ki, "kedi köpek gibi dalaşmak" diye bir şey yok. Dil, din, ırk farkı gözetmeksizin sarmaş dolaş olmuşlar. Diğer güzellikler de insanın içini kıpırdatıyor, bahar geliyor, yaşasın!!! Paylaştığınız için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Teşekürler sevgili almira, gilan,Adalet hanım. Bahar tatlı bi heyecan veriyor insana. Gördüğüm bütün güzellikler istiyorumki tüm doğa dostlarına göstereyim. Sizlerde aynı duygular içindesiniz biliyorum. Ne mutlu bize böyle güzel bi sitemiz var.Teşekkürler site kurucularına, bizleri bir araya getirdikleri için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanım köpeğimiz(panki) çok özel bir köpek.Yavru geldiği günden beri kedilerle dost. Yavru kedilerin başında bekledi bu yaz yola çıkmasınlar diye. Her yoldan gelen geçenin ilgi odağı resimleri çekiliyo videoya alıyolar. Hayranlıkla seyrediyo görenler.Yaradanın güzellikleri o kadar çok kii görene. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
dağ çiği/bahçe
Sümbüllerim çok güzel açtı ama nergislerin arasına ekmiştim. Hayalimde hepsinin birden açtığı vardı. Malesef nergisler erken açtı hemde çok az, hayal kırıklığı yaşadım. Geçen yıldan kalan çuhalarımın keyfi yerinde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağ çiği; Bahçeniz, bitkileriniz, çevreniz ve de özellikle kedi ile köpeğinizin sıra dışı ilişkisini yakaladığınız fotoğraf çok ama çok güzel.. İnşaallah, yaşamınız boyunca hep güzellikler içinde sağlıklı ve mutlu yaşarsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
dağ çiği/bahçe
Ağustosta bir dal ektiğim sarıyaseminin tutması beni çok sevindirdi.Boyu küçük ama gonca vermiş. Yol kenarındaki çirkinlikleri örtmek için orayıda çiçeklik yaptım.Çocukluğumda ustaları seyreder hep duvar örmek isterdim.Eski usül samanla toprağı karıştırıp duvarımıda ördüm. Garip şekilde eski şeyleri seviyorum galiba eski insanlara hayranlık benimkisi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Çok sağolun Orhan bey hepimizin amacı doğanın bize sunduğu güzellikleri paylaşmak paylaştıkçada mutlu olmak. Malesef değerini bilen o kadar azkii. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Sevgili dağ çiği Sabah sabah bahcenizin güzellikleri içimi actı. Maşallah çiçekleriniz coşmuş, bayıldım hepsine. Yaramazınızda çok şirin. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Birol bey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |