![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Rica ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe Daigremontiana minikleri... Ne yavaş büyüyorlar. Diğerleri kızımın diş doktorundan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafı şimdi ekleyebildim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Sizlere danışmak istediğim şu ki : Fotoğrafta da görüldüğü üzere arada bir su verdiğim ama pencere dışında yani soğuk havada dışarıda olan Autumn Joy saksısını ne yapayım. Dikkat ederseniz alttan gelen yavrular var. Dışarıda durmalı mı, yoksa ev içine sıcak ortama mı almalıyım? Bir diğer alternatif de soğuk olan, ısıtılmayan ama evin içinde bir yer. Ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Maude, Aloe juvenna nasıl oldu, toparladı mı? Çürük kısmı kesip köklendirmeye çalışacağın bir parça vardı sanırım, o ne alemde? Sana güzel bir haber vereyim, öleceğini sandığım bir Aloe juvenna yavrusu vardı bende de. Kökü yoktu, bana o parçayı veren teyze bir yavruyu dibinden kırarak vermişti. Ben de öylesine bir saksıya o parçayı iliştirmiştim. Tam 2 ay boyunca bekledi, bu sürede karardı, büzüştü ve görüntüsünde canlılığa dair eser kalmamıştı. Bir hafta önce artık atmayı düşünerek saksıdan çıkardığımda dibinde minik minik kök kabartıları olduğunu gördüm. Tekrar yerine ektim ve inanılır gibi değil ama bugün tamamen yemyeşil haline geri döndü. Demek istediğim umudu kesmemek lazım, Aloe'ler çok uzun süre geçse ve ölmüş gibi görünse bile köklenip geri gelebiliyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sn. Maude,Ankara ikliminde bunları görmek büyük keyif ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Çok şirin bir bahçeniz var maude ,bengoviliniz rengine bayıldım .ellerinizin dediği her yer güzelleşmiş . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim. Ankara'da bazı türleri gerektiği gibi yetiştirmek gerçekten çok zor. Elimden geldiğince çaba gösteriyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzel sözler için çok teşekkür ederim, mutlu oldum. Begonvilimi ben de çok seviyorum. Şimdi tepesinde birkaç pembe çiçeği olmakla birlikte yapraklarını döktü. Bakalım baharda güzelliğini gösterecek mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aloe juvenna yeni yapraklar çıkarıyorsa paçayı kurtarmış demektir, sevindim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|