![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/showthr...?t=5121&page=2 Uzun zaman oldu siteyele tanışalı, bahçemizin en son hali yukarıdaki gibiydi. Çaba göstermişte olsam, özel nedenlerden dolayı düzenleme yapamayınca o resimleri silmiştim. Zaman zaman siteye girerek, buradaki arkadaşların bahçelerinden bilgi sahibi olarak birşeyler yaptım... harika diyebileceğim bir hale getirdik. Her gün bahçeyi sulamak o kadar güzel keyif veriyordu anlatamam. Geçen hafta güllerin yapraklarında oluşan küf ve böceklenme için, bahçemizin çimlerini ve bakımını yapanlara yaptırmış olduğumuz ilaçlamaya kadar. Malesef şu an çimler ve çiçekler sararmış, solmuş bir vaziyetteler. Bu konuda tecrübesiz olduğumuzdan dolayı kendimiz ilaçlamadık yine de bunlar başımıza geldi.Çok üzgünüm (( hasta oldum.Düzenleyen güldeste- : 17-06-2011 saat 00:59 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O günlerde hiç bir şey istediğim gibi sonuçlanamayınca üzüldüğüm bir gün bahçenin fotoğraflarını tek tek silmiştim... o günlerden kalan bir fotoğrafı burada buldum ve eski halini görmenizi istedim. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Lavantanın birini Kiraz hanım yollamıştı Daha sonra o alana, köpeğimiz için kulübe ve bahçe yaptık... kaya bahçesini de gördüğünüz gibi biraz bu tarafa yaptık. Not: Fotoğrafı dün gece çekmiştim pek güzel çıkmamış... bu arada Rod'umuz da poz verdi ![]() Düzenleyen güldeste- : 14-08-2012 saat 00:50 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Büyüleyici |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Bahçenizin güzelliğini saklıyormuşsunuz. Son fotoğrafları görmeden bu kadar güzel olduğunu tahmin edememiştim. Ellerinize sağlık. Sevdiklerinizle keyfini çıkarmanız dileğiyle... Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
neyse öğrenmiş oldum.Dilekleriniz için teşekkür ederim![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
ayyy çok güzel...huzurlu ,sağlıklı ,bol çiçekli günler dilerim... |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Buradan yeni konu aç yardımıyla konuyu açabilirsin sanırım. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün özellikle domates,biber ve umudumu kesip yüzüne bile bakmadığım, bir haftadır sulamadığım ama yine de kocaman bir salatalık veren kurumaya yüz tutmuş bir tanecik saksı salatalığını fotoğrafla buraya taşıdım unutmayayım ![]() |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
''Saksı salatalığı' saksıya özel bir çeşit mi? Sırık değilse eğer saksı üstünde ve etrafında daha iyi gelişecek gibi... Yenecek duruma gelmiş az sulanırsa ve zamanı geçerse acılaşma ihtimali var... Domateslerini güzel gelişmiş ne çeşidi acaba... |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
acımış olmasından korktuğum salatalığı kopardım ve tattım harikaydı... tadına bakmadan önce resmini de çektim inşallah akşama eklerim bu arada bir tanecik hemde saksıda yetiştirmeye çalıştığım için saksı salatalığı demiştim Domatesleri sanırım üç çeşit olarak ekmiştik ''Salkım ve pembe domates '' diğerini hatırlamıyorum |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
pazardan aldığımız salatalık bizimkinin yanında ufacık kaldı... |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada bir önceki mesaja eklediğim bahçemizin güneş gören kuytu köşesinde arsızca yaz kış büyüyen şemsiye çiçeğinin de yavruları balkonda yerini aldı boy atıp duruyorlar.Yanındaki kaktüsler ise senelerdir bizle birlikteler. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçe kapısı için kış dan önce dikilen Yaseminin son hali... Fırça Çalısın'dan ve Yaseminden kopardığım taze sürgünleri su içerisine koydum çoğaltmak amacıyla biraz deneme yanılma gibi olacak ya tutarsa gibi. Diğeri ise arka bahçedeki su deposunun kapanması amacıyla ektiğimiz sazlığın dün ki hali.Düzenleyen güldeste- : 17-07-2012 saat 11:35 |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|